34

Анонимен

преди 6 години

И това доживяхме. Европа да налага санкции на САЩ.

33

до 59

преди 6 години

Колега , той може да не получи херния но психическо разстройство ще получи на 100% ако вече не е получил. Трябва аз да го поема за лечение. Той е платежоспособен ,има долари, на него му плащат от " америка за България". Д- р Иванов

32

Боби

преди 6 години

Историята го е доказала и то нееднократноСАЩ санкции само и единствено в крайна сметка принуждават страните да създадат собствени алтернативни технологииКНДР вече има ядрено оръжие и прототип на междуконтинентална балистична ракетаКитай беше под санкции и дори САЩ не го допускаха до ООН вместо него се кипреше Република Китай(Тайван) докато 70 години Китай не пусна в серия своите междуконтинентални балистични ракети - да все още допотопни но достигащи САЩ - Сега Китай има право на ВЕТО в СС

31

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Нека сега Рассия,Иран и Сев. Корея се обединят в един железен юмрук срещу империалистическа и гнила Америка...Ако силите не им стигат винаги могат да помолят за помощ братска Венецуела.Другарят Мъдуро ще изпрати храна и пари...Ние от тук също ще помагаме.Другарят Волгин от трибуната на БНР ще громи враговете на пролетариата и майчица Русь...

30

Анонимен

преди 6 години

Пия си кафето и се смея на жалките напъни от сороските последователи да защитават политиката на САЩ. Сега като Европа наложи санкции на САЩ в банковото дело ще ви видя изкривените от злоба физиономии на мумифицирани гейове.

29

Анонимен

преди 6 години

Всички злини, воини и смърт за света идват от САЩ . Божието наказание наближава.

28

до 44

преди 6 години

" комуноидите" . Много такова едно нежно, така женствено, прайдващо .

27

до сокол 9

преди 6 години

Петрол и газ има в мнгого азиатски държави,както и Европа.Ако някоя тръба от Азия стигне до Европа,с Русия е свършено.За това ще има и войни,ще има и тероризам,ще има и бежанци натоварени на лодки към Европа.Русия не напада ислямски държави,напада християнски държави.Изби 10 000 християни в украйна и няколко хиляди в Грузия,в същото време подържа ислямския диктатор Асад и Аятолаха на Иран.Евроазийски съюз- две християнски и 4 мюсулмански държави.Фактите са лошо нещо.

26

Анонимен

преди 6 години

Збогум сша. Нема да ревна ..

25

сащ са

преди 6 години

Жалка картинка,жалка....

24

до 34

преди 6 години

Рано си се надрусал ! Това ще увреди още повече увреденото ти здраве.

23

до сокол 9

преди 6 години

Много точно казано.И още,исляма съществува изцяло и благодарение на Русия,която е против демократизирането на ислямските държави.Запада иска да премахне исляма,но Русия и Иран саботират този процес.На практика няма разлика между ислямските държави и Русия.Това са страни които изцяло зависят от продажбата на петрол,бедни,изостанали,недоразвити,жените нямат права,а оснавна работа на мъжете е да се готвят за война.

22

по бързо

преди 6 години

Да налагаш санкции срещу Китай,Русия,Иран е самоубийство,САЩ са се побъркали и е време да ги вкарат в лудница,света страда дълго заради тяхната лудост.

21

****

преди 6 години

А защо краварите не налагат санкции на Катар и си мълчат, за това,за което се говори вече и в арабският свят,че Катар финансира терористи като талибани,ИД,и други такива фракции,ей заради тези двойни стандарт които прилага сащ,ЕС трябва да се дистанцира от тях,и да води самостоятелна политика,без да се съобразява с техните санкции на кого ги налагат.

20

аз

преди 6 години

Никакви санкции няма да спасят *** САЩ,света знае истината и вижда кой е врага на човечеството.

19

Анонимен

преди 6 години

Пълна подигравка с жалка Русия....

18

факт

преди 6 години

Страх,безпомощност,параноя тресе САЩ страната агресор и терорист въвежда незаконни санкции срещу силни и независими държави.

17

Анонимен

преди 6 години

Кутевските помиярии плачаат :))))))))

16

А бе

преди 6 години

Всеки майстор накрая си намира майстора!Това време приближава за САЩ много по-бързо,отколкото се очакваше.И не Русия ще е причината.Въпросът е ние да не пострадаме покрай цялата дандания....

15

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

ЕВАЛЛА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ,НЯМА ДА ДОПУСНАТ ТРЪМП ДА ВЛАСТВА ЕДНОЛИЧНО КАКТО ЕРДОГАН В ТУРЦИЯ ! САЩ СА СЪВКУПНОСТ ОТ СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ ,ВСИЧКИ НАЙ-ОБРАЗОВАНИ И НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ОТ СВЕТА СА ЕМИГРИРАЛИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЕМИГРИРАТ В САЩ ! ЕВАЛЛА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА САНКЦИИТЕ КОИТО НАЛАГАТ И ЗА ТОВА ЧЕ НЯМА ДА ДАДАТ ЕДНОЛИЧНА ВЛАСТ НА КОЙТО И ДА Е !