56

Анонимен

преди 6 години

Ако не сега кога ще нападнем Турция, имаме си минъстър родолюбец плюс това турската армия е разединена давай сега е момента.

55

:) :)

преди 6 години

до северозападнияне е мястото тук да ти обяснявам кое как и защо, щом не са развели червения байрак с олумесеца значи и те го знаят и имат едно на ум...много модерни армий са клякали пред у ж дооотопни оръжия и малобройни войски.

54

Питам

преди 6 години

До виж 17 Абе приятел ,ние шкембето на Каракачанов ли обсъждаме или простотиите му? А ти дали си много убав?

53

Един от Северозапада

преди 6 години

Все пак, наред с гафовете в изказванията и тезите му, трябва да му се признае, че в изказванията има доза рационализъм. Иска част от оръжията сами да си ги произвеждаме, а не да плащаме за тях. Браво! Все още имаме капацитет за това, а което не можем-ще купим. Кораби, катери, БТР-и. Произвеждали сме ги. Но тук веднага ще го "сдавят" висшестоящите-няма комисионни...

52

Анонимен

преди 6 години

До Румен до 47Значи личи си, че лъжеш и сега ще ти кажа защо. Единствената причина Турците и Гърците да са ни смятали за сериозни противник е защото ядрени глави бяха на 20 мин от България. Ако реално си бил офицер много добре знаеш за какво говоря... ама много се съмнявам.

51

Анонимен

преди 6 години

До ивчоХахах ти имаш ли идея каква армия има Турция? :) Хайде като се запознаеш помисли малко какво ни е необходимо на нас за да се пазим от тях :) после ми говори.

50

Румен до 47

преди 6 години

Не само съм служил,но се уволних като подполковник. И когато служех и турци и гърци ни брояха за сериозен противник. Но такива като теб дето задаваха безсмислени въпроси помогнаха на тези които разбиха армията и съсипаха боеспособността и.

49

ивчо

преди 6 години

анонимнико 48България винаги и в най тежките си години е гледала армията си, щото образованието ти ще стане или с турски тефтери или руски словари и бйквари.

48

Отговор

преди 6 години

До ludnicata 37 И Корделка става за премиер. И тя има същите симптоми.

47

Един от Северозапада

преди 6 години

До :) :)38 Много филми гледаш, или много често си в CS...Как малка и мобилна армия, с оръжие от 60-70те години може да спре лавина от войска?Модерно въоръжена, окомплестована, и даже с боен опит? Било е и това, но някога, при Леонид, а края съвсем не е като на кино.

46

Анонимен

преди 6 години

Тез смешни патрЕотчета начело с Русенския "македонец" от ВМРО са под всякаква критика. На България не и трябва армия, трябва и качествено образование. Нямаме врагове около нас освен ако сами не си ги създадем.

45

Анонимен

преди 6 години

До Румен до 35Не знам дали мозъчето ми е гладко ама за разлика от теб съм служил и знам каква пародия е. Също така знам каква армия ти трябва за да гарантираш сигурноста на България от обкръжаващите я държави и такава армия няма да има никога по простата причина, че финансово не можем да си го позволи и след 200 години. Вие си се радвайте на новите колко? 3-4? самолетчета. Голяма работа ще ви свършат.

44

ивчо

преди 6 години

сержант ли *** ли42 г средна възраст ми кой да дойде да оодмкадява за 608 кинта освен о пр ъ д ли гонещи леко майчинство и в мвр е същия хал, тез млади хора само с патриотизъм семейства няма да гледат. Как ще дойдещ в Сф или Лловдив и квартира да полащаш 400 поне и с 208 оставащи семейство да живее..

43

До 42

преди 6 години

Ти нищо не разбираш. Щом Шкембе Войвода е казал ке требе да му вярваме.

42

Анонимен

преди 6 години

Дебелийо е гневен, внимавайте, дайте му бърже нещо да амка

41

Анонимен

преди 6 години

Залагам 200 лева, че мандатът на това фалшиво ч*нге ще е от най-неуспешните като Министър на Отбраната, и че след него армията ще е в още по-плачевно състояние.Някой да заложи насреща?

40

Анщайн 1956

преди 6 години

Защо всяко корумпе независимо от ресора си първо проси пари и обществени поръчки ами защото е тотален бюджетен крадец!

39

Нов

преди 6 години

Шкембе войвода направи потресаващо откритие ... :)

38

Crow

преди 6 години

Как всеки, като грабне властта и почва да твърди, че в държавата всичко е наред! Армията ни е добра, пенсиите са добри и живота на гражданите е песен...

37

:) :)

преди 6 години

aloo 35ти ако си су изул гащите за турски аскер много не сме, разбери числеността на турската армия нищо не значи това не е 16 век с позиионните армии от 16 век, а за атомно оръжие май си чел Дарко от сисание Дъга.