78

Анонимен

преди 6 години

А дано да има война между Израел и Турция, нека да се разменят многократни ядрени удари помежду си :))

77

Ей 141,

преди 6 години

Израел никога няма да клекне пред мюсюлмани. Много си се размечтал. Прочети най-богатите хора в света какви са и тогава произвеждай дреболиите които си написал. Писна ми от сънуващи. Поне не си разказвай глупостите.

76

Анонимен

преди 6 години

Значи да се махнат металодетекторите за да може свободно да си изповядват религията и да си носят свободно оръжия докато я изповядват. Че даже и да ги използват по това време.

75

А Н Т И

преди 6 години

Ердоги целуна ръката с пръстена на Путин.В резултат на което, платежоспособните рускоговорящи(от миналото Лято), се върнаха да летуват в Турция, а тук дойдоха колхозници бедни.

74

Никой

преди 6 години

Йерусалим!!!

73

СССР

преди 6 години

Иисус Христос е Божият Син, който е произлязъл от израилтяните. Завистта на всички араби и наследници на Исмаил, смятан за родоначалник на арабите е, че те са от синове на Авраам, но от слугинята Агар, а не от законната съпруга Сара. Тази неистова завист и чувство за мъст са водели и Мохамед когато е създавал правилата за бедуините. И днес никак не е за учудване мъстта с която араби гледат на християни и израилтяни. А най-парадоксалното е, че арабите произлизат от израилтяните и са с общ баща...

72

Анонимен

преди 6 години

До муспиИздраел е древен и достоен народ. От едно парче пустиня създадоха модерна и богата страна с развита икономика и силна армия. От друга страна вашите мусулмански коччини разполагат с обширни територии и многолюдно население, а тънат в мизерия. Имате толкова много територия, но сте алчни и зли и затова едно парченце земя по-малко от Македония ви боде очите и искате да го унищожите. Мира не ви дава. Такава ви е религията и културата - завоевателна, агресивна и нетолерантна. Изпитали сме я

71

Стар болшевик

преди 6 години

Много голям тоз Ердо, бе! Кара се на Германия, размахва пръст на Израел, репчи се на САЩ, сваля руски самолети, убива кюрди, заключва гюленисти, помирява араби, громи терористи, има време и за наш Бойко, а види ли го нашичкия и му се хвърля на врата да го целува. Същински Султан! Само да предупредя, че с Израелтяните шега не бива. Онези освен, че владеят света имат и брутална армия и още по-брутални тайни служби. Да не ви организират в скоро време УСПЕШЕН преврат, не за друго..

70

СССР

преди 6 години

ердо е кривоглав потурнак, а Израел е държавата на Божия народ, от който произлиза Спасителят на света Господ Иисус Христос. На него му е ясна кондиката и затова се напиня като глиcт, но не е сърбал израелска попара...

69

ВЕЛИКИЙ

преди 6 години

Атеизмът е най-безгрешната религия !

68

Анонимен

преди 6 години

Всички врагове на Израиля ще горят като плява пред очите на Господ на войнствата, за да познаят истинският Бог.

67

Анонимен

преди 6 години

Битие 13,14-15 - (обещание към Авраам) "Дигни очите си от мястото, където си ти, и погледнете на север, юг, изток и запад цялата земя, която виждаш, да ти дам и на потомството ти. завинаги."

66

Анонимен

преди 6 години

Израел се бие сама вече 50 години с арабските ислямсти. Целият свят мълчи и трае . Само САЩ има отново позиция и им помага. Там са земите на нашия бог и нашата религия, ако плюеш тях плюеш по себе си. Израел се защитава винаги ..Не напада. Което неможе да се каже за нейните съседи.

65

Анонимен

преди 6 години

Исая 44.6 - Така казва Господ, Царят и Изкупител на Израел, Господ на Силите: Аз съм първият и Аз съм последният, освен мен няма Бог.

64

ZZP NL

преди 6 години

NIKOY NE MOJE DA PRIDNE NA IZRAYEL,SAMO MOJE DA PLAMPATE KOKOTO SI ISKATE I NA MAVI LODKATA GI VIDAHME NAPRAVO GI RAZPERDUSIHA HA RECO FANATITSITE.

63

До ХА ХАХАА

преди 6 години

Колега това са само военните...виж в ютуб има един качен клип...изгледай го цялото...mitin yaptigi muthis operasyonlar

62

Анонимен

преди 6 години

"One minute!Гн Перес гласа ТИ излиза много високо и това е един психически показател за вина...моя глас няма да излене толкова високо...като става въпрос за убийство...вие умеете много добре го правите...знаем много добре как убихте децата по плажовете..." :-) Едва ли го даваха по бг тиливизииите, има го в ютуб с руски субситри...Ердога Перес Даос:-) до сега кой е имал кураж да говори с перес така...и да му тегли рест:-) :-) :-) :-) :-)

61

107

преди 6 години

Цитираш неща от Стария Завет - книга която зионистите са отхвърлили от хилядолетия и истинските християни четат само информативно. Защо продължаваш да пишеш цитати от тази драсканица?

60

Ред Арми

преди 6 години

В грешка си както и историята ти показва - не можеш да постигнеш нищо със желязна ръка - диктатурата винаги бива отдхвърлена от хората рано или късно - Комунизъма беше диктатура по принуда заради слабостите на Социализъма, но както всяка друга диктатура беше обречена на провал както и стана...... Хората не са дорасли още за Диктатура на Пролетариата с което съм съгласен, но това е системата на бъдещето - в днешния варварски свят идеите на Маркс няма как да работят

59

90

преди 6 години

Не забравяй, че зионистите са още по коварни от мюсулманските неверници. За разлика от тях, зионистите действат тихомълком и те нападат в гръб.