53

Анонимен

преди 6 години

бог да го прости всички сме грешни на този свят малко или много така че нека не го съдим а всички христиани да се помолим за него

52

Анонимен

преди 6 години

А колко от вас продължават да возят малки деца на предните седалки или даже в скута ви докато карате колата те да се държат за волана? Ползвате ли детското столче по предназначение? Слагате ли му колан?

51

Анонимен

преди 6 години

Кристияне ,защо пререждаш опашката ?!

50

Анонимен

преди 6 години

Хайде кажете си честно, вашите майки и бащи кога точно ви качиха на автомобил? Кога ви учиха да карате кола?! Кажете си честно! Ако не ви е бил първият урок по кормуване при автоинструктор, ами вместо това при тате, бате или мама, значи сте най-обикновени лицемери и сте почти същите като Кристиян! Само дето на него му се е случило да удари някой, а на вас ви се е разминало и сте минали между капките!Не го оправдавам! Никак даже! Обаче той се е cамоубил с гузна съвест, а вие само плюете!

49

Анонимен

преди 6 години

Преди дни имаше статия и много, много зли хора наричаха момчето какъв ли не . Ще се повторя, нашето общество е болно , то мрази деца . Медиите нарекоха дете на 16 убиец , избягалият убиец . Тук нещастни хорица го плюха,....Мразя ви такива хора.Що за хора сте щом не можете да простите на едно дете една младежка постъпка . Що за хора сте . Вие го подтикнахте към самоубийство зли хора , такива неразбиращи малки душици като вас .

48

Пепо

преди 6 години

Мир на праха му! Тези , които са му давали вода и храна, тези две седмици, дали ще им е чиста съвестта?

47

Анонимен

преди 6 години

Вярно излезе много отговорно това момче Отиде и се хвърли от 120 метра. Права беше майката. Евала

46

Проктолог

преди 6 години

К"во пишете простотии все едно всичи сте се родили на 20 г. съвестни водачи на МПС? Горкото дете, мир на праха му!!!

45

Анонимен

преди 6 години

"А полицаи и началници ДОРИ казват КОГА се е хвърлил- още първия ден!?Е как така?"Много лесно. Труп на 1 ден не е същият като труп на 5 дни, нито като труп на 14 дни, нито като труп на 1 година, нито като труп на 1000 години. Има множество фактори, според ккоито мога да определя с точност до 1 час, кога точно "човекът" се е превърнал в "труп". Но не виждам смисъл да ти обяснявам.

44

Анонимен

преди 6 години

Не виждам защо не давате да се каже нищо лощо за "Крис", ами триете коментарите...Забранено е да не го харесваш ли? Да не харесваш какво е направил? Да не харесваш как се криеше от правосъдието?

43

сега следователи,

преди 6 години

да не жалят майката и бащата; знаели са къде се крие, носили са храна, КАК така го откриха на непристъпно място?Да ги подведат под отговорност за прикриване и всичко каквото се полага.Едва не обвиниха , че се провежда ТЪРСЕНЕ на извършител на автопроизшествие с 5 души и че едва ли цялата общественост и съдебни власти са виновни, че ТРЕВОЖИМ сина им!??ЗАЩО ГО КРИХА? Ако му бяха да се предаде, щеше да е ЖИВ!!Те са главните виновници за погубения му живот!Но всичко след ДНК експертиза.Голямо е

42

Шлосер

преди 6 години

Голяма трагедия е това. Съболезнования на близките, родителите и приятелите.

41

Анонимен

преди 6 години

Познавам човек, който още в 4-5 клас караше какви ли не коли. Включително камиони и такива натоварени със слама! (който е щофьор на камион ще разбере за какво точно говоря, другите едва ли). Същият, за щастие не катастрофира нито веднъж. Днес вече е порастнал, улегнал мъж, който с уменията си на шофьор е спасил десетки и може би вече стотици хора в различни условия - дъжд, кал, потоп, сняг. Носил е с кола безплатно храна и вода на хора в отдалечени бедстващи райони.Това можеше да е и Кристиян!

40

някой

преди 6 години

браво на момчето! така и трябва, някакъв *** разглезен се е правил на мъж пред някаква мацка, поне е постъпил като мъж и е понесъл отговорност. иначе сега щеше да му се размине, щото не е убил никой и следващия път щеше да убие, защото ми звучи на типичния псевдогъзар с 10г. бракма правещ се на мъж за вниманието на евтини ку*ви

39

от глупости,

преди 6 години

по'-олеми глупости!Възможно ли е НЯКОЙ да каже, че там, някъде в пропастта като има НЯКАКВО тяло, това е Кристиян??А полицаи и началници ДОРИ казват КОГА се е хвърлил- още първия ден!?Е как така? Съдебна медицина не може от 120м височина да каже КОЙ е, КОГА е починал- те или ЖУРНАЛИСТИТЕ се НАДПРЕВАРВАТ!И непременно ДНК съпоставака на трупа и родителите. Мнго арогантна и самоуверена беше майката.И как бащата ТОЧНО Там отиде и го видя отвисоко??

38

помацу

преди 6 години

За мъртвите или добро или нищо!А вие "родолюбци" спете спокойно...дано на никой не се налага да погребва детето си.

37

Анонимен

преди 6 години

жалко за момчето, дори не ги уби, но си отиде с чест, като самурай,за разлика от други двойни и тройни убийци, които се измъкват и продължават да вилнеят по улиците.

36

???

преди 6 години

А накой изобщо знае ли какво стана с онзи младеж който УБИ 6 деца на Векинден в Симеоновград мисля? Нещо ми се губи

35

a

преди 6 години

Родителите са го намерили, защото са знаели къде се крие. Само дето не са предполагали, че е паднал.За това бяха спокойни да не кажа сопнати и ербап пред камерите, че момчето им познавало района и щяло да излезе когато си поиска. Да, ама не.

34

Анонимен

преди 6 години

ако всеки който блъска хора, последва примера на този младеж, ще живеем в един по-безопасен свят. ще живеят хиляди майки, пенсионери и деца. за съжаление това е грубата истина.