58

К.М.Т.

преди 6 години

66) Крайно време е такива като тебе да разберат, че Путин е военнопрестъпник само в мечтите на американските сатанисти. А за тях лош е всеки, който поставя под съмнение "величието им". А една страна, която няма реални национални герои, не може да се счита за велика. Пример: България може да е малка страна, но има личности, които са се жертвали за нея, а при американците такива няма, затова си ги измислят: Супермен, Батман, Капитан Америка и пр.Учудвам се как все още има хора, които им вярват!

57

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен 67 Руснаците са в Сирия по абсолютно същата причина, поради която американците са в България, даже и база си имат, даже и ще се бият уж на наша страна и в наш интерес, "ако стане нещо", пардон, ако те предизвикат да стане нещо...Поради същата причина руснаците бяха и в Афганистан.Ха сега, ти ми обясни, поради каква причина, и законно ли американците са в Афганистан или в Сирия?

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 67Руснаците са там велики евразиецо за да пазят *** на Асад и да му помагат в избиването на сирийския народ. Дисега само руските убийци са избили повече от 5000 сирийски жени и деца. А тези, които ги подкрепяте сте съучастници в тези убийства.

55

Анонимен

преди 6 години

До ПитамРуснаците са там малка еврогEйcKa MижиTypKo, защото представи си са поканени ОФИЦИАЛНО от законното управление на страната. Краварите са там без резолюция на ООН и въпреки нежеланието на много държави. От ООН, ако помниш им отказаха да нападат, но те още на следващия ден го направиха. Същото беше и с Либия. Помниш ли или и това си забравил. За Ирак изфабрикуваха фалшификат за ядрено и химическо оръжие, а после се оказа,че такова никога не е имало.Почна ли да стопля еврогEйcKaTa xpaлупа

54

Анонимен

преди 6 години

До Путин = мегаиграч!Путин=мега военнопрестъпник.

53

Путин = мегаиграч!

преди 6 години

Отдавна беше ясно, че Щатите не могат да си правят каквото си искат, защото има нов хулиган в квартала и могат да ядат бой. Вече имаме и признание за тяхната немощ и страх. Това е всичко. 10000:0 за Путин!

52

Питам

преди 6 години

До а защо са там 52 То па руснаците имат законово основание.Я кажи по кой закон са там?

51

Мнение

преди 6 години

Оставете ги да се избият.Там добри няма.

50

plamen

преди 6 години

До АнонименDANE SI AMEREKANSKO MEKERE,???

49

луд свят

преди 6 години

До толкова са ни промили мозъците че агресията на една страна САЩ подкрепяща тероризма в Сирия ни се вижда нормално,струвани се нормално и мълчим САЩ да нахлува и прави бази в суверенни страни но мрънкаме когато съседна Турция се намеси в нашите избори,това е лудост....

48

Анонимен

преди 6 години

И Асад и групировките създадени от същите, за които Асад работи - избиват мирно население- жени, бебета...Асад-значи лъв-лъвът е основен еврейски символ.Асад е крипто евреин представящ се за аули шиа-талмудска секта. Баща му Хафез-открит ционист. Има много видеа как армията на Бешар измъчва до смърт деца, бебета.....

47

Во

преди 6 години

*** има ама си ти,Сингапур е процъфтяваща диктатура,марионетен протекторат на САЩ,тия небивалици на баба си ги дрънкай.Или *** поживей в Сингапур да те видим.

46

Анонимен

преди 6 години

До 59Ами може да ги пробваш дали са в кавички най-модерните :) Сърбите ги пробваха ...още сънуват кошмари. И то с 5-6 % мощ :))) Едно е да си компютърна мишка ...друго е да завалят бомби и да избягаш в мазето...

45

ха ха

преди 6 години

Вчера най "силните,обучени и модерни" ВВС на САЩ вместо терористи са убили 12 полицай в Афганистан.

44

Анонимен

преди 6 години

*** процъфтяваща държава е Дубай и Сингапур примерно :))) Сирия няма цъфтеж ...там има диктатура . Или гласуваш за мен или затвор. Стига сте си проповядвали пенсионерските глуповатти тези.

43

а защо са там

преди 6 години

Генерал Томас началник на щаба на специалните операции на армията на САЩ,е заявил че САЩ нямат законно ви основания да се намират в Сирия!!!

42

Анонимен

преди 6 години

До ПаметливПомним, че бяха снимани в студио на Мосфилм, специално за нуждите на руската пропаганда, за да оправдаят руската намеса в Сирия.

41

Паметлив

преди 6 години

Помните ли как боец от проамериканската ССА изяде сърцето на войник от САА(на Асад)?Или как от Нур-ед-дин Занки(също проамериканска групировка) заклаха пред камера 13-годишно момче?Е това са хората на САЩ по-света!Америка създава чудовища за собствени цели,а когато вече не и трябват ги оставя да вършеят безнаказано.

40

Мишо

преди 6 години

Защо в България никой не пише за тоновете оръжие произведено в Арсенал и изнесено за така наречената умерена опозиция в Сирия през летище Бургас?Аз ще ви кажа, защото всички са направили яко лев!САЩ са демократичните палачи на 21 век избили милиони хора само за 20 години в близкия изток водени от своите амбиции за сдържане на Русия и Китай и от желанието за световно господство!!!При Асад Сирия бе процъфтяваща държава с мултиетническо общество!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Две думи са си казали Тръпм и Путин, разбрали са се и резултатът е на лица.Така ще си разделят е Европа.