32

socialen

преди 6 години

За да намали разходите на държавната и общинската администрации, Борисов ги наводни с неграмотни като него индивиди на под минимална работна заплата. Те са щастливи, че някой ги е взел на работа без образование. Борисов и Цветанов са щастливи, че имат постоянен електорат от близо 1 милион, които издържат на гърба на Държавата. Win-Win-Ситуация.

31

socialen

преди 6 години

Ние сме пълна бананова република след като хората с "паяците" от ПП ГЕРП раздават правосъдие. Така били преценили и дигнали колата. Тиквочи.

30

Анонимен

преди 6 години

Руса е била нали ?

29

Некой

преди 6 години

A, разбрахте ли, че:1. Детето е спяло на задната седалка.2. Колата е била със затъмнени стъкла.Един вид грижовната майка е возила детето си най-вероятно без предпазни средства. Дали някой я е глобил и за това?Само питам, щото нещо информацията се губи в dnes.bg

28

socialen

преди 6 години

Голям проблем е, че работните места се узурпираха от функционално неграмотните индивиди от ПП ГЕРП.

27

Мутренско време

преди 6 години

Там където управлява ГЕРБ-паяците/рекета/ са на мода! Но интерестно е кой обира големия пай от рекета който налагат мутрите в Казанлък?Чия е тази фирма за рекет?Колко лева влизат в касата на общината?Какъв е този анаболен ***,който предружава паяка?

26

До Юзел Демирташ

преди 6 години

А ако си беше турила и забрадка, и мааше по цел ден катми с турлю гювеч, за вечеря ти правеше имам баьъйлдъ - те тогава чеше да ти е угодна, нали? Освен правописа и държавата си объркал и фамилното си име (това е второто дума ,дето се пише след онова кога ти викат докато си на мотокултиватора) опитах се да го напиша по твой тертип, Та белким разбереш. А фамилията ти не е ли Юмушакчук?

25

Анонимен

преди 6 години

В цевилизованите страни, паяците се използват за вдигане на автомобили в случаи на ГРУБО нарушение на съответни правила, с разрешение на общинска комисия по паркирането, а не по преценка на служителите. Пример: неправилно паркиране, глоба 100лв. Плащаш в 14 дневен срок- половин цена. Плащаш от 14 до 28 дена - 100лв. След този срок, 100 + 50 лв. Не плащаш, ослушваш се - на всяка втора седмица по 100 лв. допълнително!!!

24

morelini

преди 6 години

Ми.з.ерници сме.И в чужбина има паяци,но паркирането трябва да е много нагло за да дойде паяка и да го отнесе.Бил съм свидетел...кола спира на пешеходна пътека и жена излиза за да си купи хляб от магазина.Полицаят е на 2 метра.Учтиво я помоли да премести колата,тя каза че само за да купи хляб...повторно я помоли и тя я премести.Ако беше наш Милиционер на момента щеше да я пореже.Виждал съм кола качена вече на паяка,жената идва и полицаят свали колата дали е платила нещо не знам.Толерантност...

23

Анонимен

преди 6 години

Паяка няма да вдига, защото има дете в колата. Вместо това се вика КАТ и се слага стабилна глоба! Ти да не страдаш от някакво заболяване?

22

Анонимен

преди 6 години

Бреййй,на село какви неща стават...

21

Валентин

преди 6 години

А сазщо да не вдига паякът? Детето да не е защита срещу паяци. Като е спряна неправилно една кола трябва да се вдига. В Израел има улици маркирани с червени линии и ако спреш там те вдигат и с жената и седата и с кучето. Време е *** да почне да спазва правилата, а не да съска под всяка статия за иамислени жертви

20

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете какво ще се случи в една цивилизована страна с контрактора, който вдигне неправилно паркирана кола с дете в нея? Тоя казус го има вече в любимата на плюещите по майката страна - САЩ.

19

Анонимен

преди 6 години

От коментара ти се разбира, че трябваше да се наплюе майката, че си е оставила детето в колата и е паркирала неправилно, а за тримата льохмана, дето не са видели че има дете в колата за да вземат някой лев в повече, с който да си купят парцуца, трябва да мълчим?

18

Анонимен

преди 6 години

"НЕ СА ДЛЪЖНИ да проверяват дали в колите има забравени деца" Абе ти четеш ли се какви ги пишеш бе приятел?

17

Юзел Демирташ

преди 6 години

Ако си беше стоела вкъшти кадето и е местото намаше да припада

16

mery

преди 6 години

Много интересни хора има! Когато са пешеходци плюят неправилно паркиралите, а когато те са шофьори изобщо не се съобразяват и реват че ги е вдигнал паяка! От 2-3 години в Стара Загора паяците сноват нон стоп и вдигат нарушителите и хората почнаха да паркират правилно!

15

No comment

преди 6 години

Нормално за един *** общински служител

14

Западноевропеец

преди 6 години

До 11Аз съм против стресирането на деца, но ме дразни, че всички скачате срещу служителите, които са вдигнали НЕЗАКОННО ПАРКИРАНА КОЛА и които НЕ СА ДЛЪЖНИ да проверяват дали в колите има забравени деца. Не казвате нищо за майката, която е паркирала НЕЗАКОННО и която е оставило детето си в кола СЪС ЗАТВОРЕНИ ПРОЗОРЦИ, което също е НЕЗАКОННО!!! Но явно и вие сте същите като нея!

13

Анонимен

преди 6 години

Тези паяци са пълна глупост. Трябва да се използват само ако има пряка опасност за движението, защото те самите са опасност. В момента се вдига за щяло и нещяло, а като им бутнеш нвкой лев те пускат.