125

Анонимен

преди 6 години

Този Стефко88 ще да е минал на самообслужване, ава вибраторът му не струва.

124

рускиня да 117

преди 6 години

Такъв *** като тебе като нищо мисли ,че Коми, където ходеха българските бачкатори се намира в Сибир. Извинявай, а Калофер и Калифорния - това е също наблизо?

123

пенко

преди 6 години

Събрали се за самозащита ! Пили по две -три водки ! Избили достатъчно от твоите ! Създали и създават "неамериканорусия" ! Оооо ... просто ,не си даваш сметка, какво е бъдещето на "Американо-Афро-Американо-Десен Сектор- Лвовчен-Тирасполчен" !?!? Обаче /ако така си устроен/ -ХУБАВО Е ДА СЕ ДУПИШ ...ХЕМ ЗА УДОВОЛСТВИЕ ...ХЕМ ЗА "ПАРИ" !!! ЦРУ проучват ,анализират и щом разберат ,че си ПЕДЕРО -ти плащат за да пречукаш народа си в тяхна полза !!!

122

Анонимен

преди 6 години

Помня как горяха киевските танкове, барабар с плънката.

121

Stefko 88

преди 6 години

https://vk/public_rushka :)тук е истинското лице на русофила , на четящите руски език весело прекарване с "Рашка" квадратната ватенка. :) много е забавен !

120

Прост мърморко

преди 6 години

След дълго "мътене" се пръкна Малорусия?!Защо не Малоукрайна а Малорусия? Вероят но , защото след време ще се пръкне нова област от...голяма Русия - т.е. сега и името насочва към бъдещето официално присъедикняване на тези украински земи към матуш ка Русь!Било се износило името Украйна - глупости на търкалета !!! Много си им е доб ре на украинците и ще бъдат още много по-добре,ако всичките тия "защитници и осно ватели"т.н. зелени човечета си отидат обратно у дома-в Русия !Другото е "бош-лаф"!

119

Анонимен

преди 6 години

В Донецк провъзгласиха нова държава Малорусия...ай честито - така нужната буферна зона е официално открита.

118

Анонимен

преди 6 години

ЦЕЛИЯ КИЕВСКИ МАЙДАН СЕ ОКАЗА ЕДНА ЕВРЕЙСКА ГАДОСТ,ЧРЕЗ КОЯТО ЕВРЕИ КАТО ПОРОШЕНКО-ВАЛЦМАН,СЕГА ПРЕЗИДЕНТ.ГРОЙСМАН-ПРЕМИЕР,ЯЦЕНЮК,тиМОШЕнко,АДАМ ЯРОШ С ФИНАНСОВАТА ПОДКРЕПА НА ЮДАТА ИГОР КОЛОМОЙСКИ И САЩ ТЕЗИ ГОРЕСПОМЕНАТИ ЖИДЧЕТА КАТО ИЗПОЛЗВАХА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИТЕ НАКЛОННОСТИ НА КАТОЛИШКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ГАЛИЧИНА ЗАВЗЕХА НЕЗАКОННО ВЛАСТТА И ЗАПОЧНАХА ПЛАНИРАН ГЕНОЦИД СРЕЩУ ПРАВОСЛАВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ,СЕГА ОБАЧЕ НА ТОЗИ ЖИДОВ ТЕРОР СРЕЩУ ПРАВОСЛАВНИТЕ МУ ИДВА КРАЯ И ЗАПОЧВА ОБРАТНАТА ТЕНДЕНЦИЯ

117

Нищо чудно

преди 6 години

че тея Много !Умните! са се нарекли Малорусия

116

пущиняк

преди 6 години

До, "до пущиняк"А тези студени тръпки, дето те побиват, като чуеш името-Сибир, изобщо нямат нищо общо с климата му, ама изобщо!

115

Нищо чудно

преди 6 години

че тея *** са кръстили формированието -Малорусия.

114

До пущиняк

преди 6 години

Ако ще сравняваме Канада и Сибир, последното нещо за което се сещаме е климата и природните дадености. Все пак за всеки непредубеден човек, Канада олицетворява добра социална политика, демокрация, просперитет и развитие в личен план, а като чуят името-Сибир, повечето нормални хора ги побиват студени тръпки. Още Пушкин е "възпял" сибирските рудници, а нашите гурбетчии дето ходеха там по Тошово време, ще сънуват кошмари дордето са живи !

113

пущиняк

преди 6 години

До че гевара,Намери се още един, дето да говори за християнска Украйна! Тези, дето подпалиха живи хора, в партийния дом в Одеса, са от най-страстните миряни! Тези, дето палеха гуми, бутилки и т.н. на "майдана" и викаха "московците на бесилото", също бяха и още са почтенни християни!

112

Анонимен

преди 6 години

vesti.ru - ЛНР опровергла свое участие в создании Малороссииапят абасрались :)))

111

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

" В ЛНР назвали создание Малороссии несвоевременым"-вестник ЛЕНТА РУ днес...Толкова за поредната кремълска многоходовичка....Даже в Луганск я смятат за глупава... Джуджи ,джуджи-главо проста,пак ги изс...а едни....

110

че гевара

преди 6 години

Русия нападна независима суверенна християнска Украйна,без Украйна да е нападала по какъвто и начин Русия.Русия изби десет хиляди невинни украински християни.Русия окупира и анексира суверенни украински територии.Русия,това е лицето на истинския ислям,империята на злото.Аятолах Путин е убиец на християни и защитник на ислямски диктатори и ислямски държави като Иран.Факт.

109

пущиняк

преди 6 години

До "до пущиняк", За нашите путинофили- не знам, ама има доста чужденци, работещи в Сибир! Пък и не знам откъде съдиш, че всички се натискат за Канада! Да всички, дето се натискате за там, първо, проверете колимата на страната- там само във Ванкувър зимата е мека! В останалате големи градове в страната си има сериозна зима, не чак толкова сурова, колкото в големите градове в Сибир, ама не е и за подценяване! Това не ви е Испания, дето може да спиш, дори и зимата, на плажа!

108

Донецк е ... и си остава част от територията на Украйна, а групата "Зелени човечета" самонастанили се там, може и за Марсианска колония да се провъзгласят !!!

107

Донецк е ... и си остава част от територията на Украйна, а групата "Зелени човечета" самонастанили се там, може и за Марсианска колония да се провъзгласят !!!

106

Зозо

преди 6 години

Събрали се *** и Пульо и пили по 3 водки и провъзгласили Нова Малоумия.