11

Koko

преди 6 години

че не се ядат разбрахте като ги посяхте в бивша югославия ли ?

10

ЕС и САЩ

преди 6 години

Ние пък ще продължим да си печатаме хартийки, да убеждаваме другите, че това са реални пари и ще им вземаме ресурсите срещу тях. На който не му харесва и няма междуконтинентални ракети с атомно оръжие, ще го демократизираме по някакъв начин. С бомбандировки, цветни революции или с марионетки за демократично избрани ръководители.

9

Европейка

преди 6 години

В Африка сега се бият черни с черни,белите колонизатори нямат нищо общо.Жаждата за власт няма цвят.Демократичния президент на свободна Южна Африка си построил дворец от мрамор за 200 млн. и чукал 6 жени.

8

Българин

преди 6 години

Реално с разработката на ядрена ракета, която може да удари САЩ, не мисля, че ще инвестират още много в оръжия. Това е един план максимум за малка държава като Северна Корея. Независима страна, с ядрен потенциал.

7

Анонимен

преди 6 години

Асфалт, стадиони в празни села, съборени паметници и "председателство на ЕС" също не се ядат, но ни ги сервират!

6

Анонимен

преди 6 години

И да вземат да заринат Владивосток ,Комсомолск на Амур с плодове и зеленчуци,че и евтини таблети и лаптопове,електроника . Сигурно в пещерите ги правят ?

5

Анонимен

преди 6 години

Мани ,мани ! И Северна Корея преди нас !

4

чучхе

преди 6 години

Вождът да не забрави да пусне и една ракета към Брюсел.

3

Анонимен

преди 6 години

Европейците продават оръжие и с парите плащат на земеделците си да произвеждат на загуба. Индустрията дава пари на земеделието, европейците лъжат Корея.

2

Анонимен

преди 6 години

Земеделието и животновъдството в Европа работят на загуба и получават субсидии.

1

Анонимен

преди 6 години

това трябва също да го кажат и на американците , не северна корея а америка са най големия производител на оръжие, а това да правиш оръжие за защита е едно а да правиш за продажба е съвсем друго , просто ЕС е сбъркал дестинацията на призива