25

Безбъдещници:

преди 6 години

Индийска поговорка казва: "Човек има две колена, едното да сгъва пред учителя, а другото пред лекаря."А какво правим тук ние? И това обяснява всичко!

24

Анонимен

преди 6 години

Пак ли ром би беее, пак ли РОМБИ БЕЕЕЕЕ!!!! АМАН ВЕЧЕ!!!! Какво да ги правим тея ?!

23

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Какво се случва в БГ ?Или Медиите се фокусират само върху Ромите , или Ромите са вече във Военно Положение срещу Държавата и Народа ?

22

Анонимен

преди 6 години

Боко направи 2-3 нови затвора и почнете да ги пълните, кандидати бол!

21

До до Баце

преди 6 години

"Ония с плацентата си е българин и жена му е раждала в българска болница!!! Не е ходил да бие ромски акушерки!"Да беше българин...искаш да кажеш има право на това???Тази болница не е била българска ли...а каква?Ромска акушерка? :-) :-) :-)

20

До До Баце

преди 6 години

Ами оня българин ще си го дундуркаме в българските болници, ти не го мисли. Важното е *** да са башка от нас, понеже са чок ачик, както казват аркадашите.

19

до До Баце

преди 6 години

Ония с плацентата си е българин и жена му е раждала в българска болница!!! Не е ходил да бие ромски акушерки!

18

Анонимен

преди 6 години

Еми докато няма бързи производства с ефективна присъда, така ще е. Всеки раздава сам правосъдие. Защото съдебната и правораздавателната системи не функционират. Когато няма закони и регулации, важи закона на джунглата и правото на по-силния.Държавата ни е счупена и никой не желае да я поправи.

17

До Баце

преди 6 години

"Абе що не им построят една циганcкa болница в гетото, да си назначат циганcки персонал и да си правят каквото си знаят там."А за оня българин, който преби лекарка за плацента, оня "българина" биолог, който беше с дебело досие за присъди, в кое гето ще го пратите Боцко :-)

16

Анонимен

преди 6 години

До БПФ БТВ за /мен си е турска ТТВ/ щеше да започва и да свършва с това , как б-на е бил.набил и т.н лекар и т.н поне месеци , а и при всеки удобен случай ще се споменава. Особено ония три противни /на мен поне/ каки които водят съботно неделния блик сутрин. А за рома неням да коментирам, неможе да падаме на нивото на пиян ром. За съжаление тия пияни роми дърцат цялата дуржава в шах , а ни само се възмъущаваме и продължаваме да ги храни, лекуваме и т.н Няма спасение ДАЛИ то и ИДИЛ бяха нещо н и

15

Боко Тиквата

преди 6 години

Местя го в другия.

14

Баце

преди 6 години

Абе що не им построят една болница в гетото, да си назначат ***ки персонал и да си правят каквото си знаят там.

13

богомилът

преди 6 години

УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ, СЪЖАЛЯВАМ, НО ЩЕ ВИ КАЖА НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ! КАКВОТО И ДА МИ КОСТВА...В БЪЛГАРИЯ УСПЕШНО СЕ ПРИЛАГА НАЙ-СТРАШНИЯТ ВАРИАНТ НА СХЕМАТА, НАРЕЧЕНА "ПРОЗОРЕЦ НА ОВЕРТОН"! ЗА БОГА, РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА И СЕ ПАЗЕТЕ...ДО КОЛКОТО МОЖЕТЕ.

12

Анонимен

преди 6 години

Ами направо в ареста и жена му ще му праща снимки на бебето докато расте!

11

богомилът

преди 6 години

ВСЕКИ БЪЛГАРИН РЕШИЛ ДА ОСТАНЕ И ДА РАБОТИ В БЪЛГАРИЯ, ПОЛУЧАВА ЗВУЧЕН ШАМАР ОТ ДЪРЖАВАТА! ЗА НАКАЗАНИЕ! ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА РАБОТИ ЗА ИЗГОНВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Пак. Традициите трябва да се спазват. Сурвакането е защитено в ЮНЕСКО, като обичай.

9

Анонимен

преди 6 години

Повел си и "оператор". В YouTube е пълно с такива клипове на сватби,изписвания,обрязвания и подобни.Може да си умреш от смях.

8

Анонимен

преди 6 години

Рома дошъл само с оператор, ама ако беше довел тъпаните и гъдулките и 200 романи роднини щяха да го пуснат...

7

Вин

преди 6 години

Значи триете ме, само защото 8 в желанието си да защити въпросния ром се прави, че не разбира! Сами сте написали, че върху акушерката е упражнено физическо насилие!!! Поне аз така го чета!

6

анонимен

преди 6 години

защо болниците приемат неосигурени бьлг граждани докога