60

Анонимен

преди 6 години

Защо изобщо се допускат такива заведения и не се извършват проверки?Чалгария!Какво му е виновно хлапето,да извикат полиция ако има проблем,а не да го бият.И това не е бой,а буквално зверско размазване,да му избият чак зъбите,ужас!

59

Анонимен

преди 6 години

Дасе радват че самоп са ги били а не СА ГИ е бали ... че тогаз нещата отиват в друго измерение. За тва да си лекуват раните и повече да не ходят там .

58

Клуб 33

преди 6 години

До СофиянецХаха ясно е че си ядосан понеже си долнище и не можеш да минеш фейс контрола в нормално заведение, още на входа те връщат, ама така е миришеш, изглеждаш отвратително просто не си приятен човек. Стой си в панелката в люлин и си хапвай компотче докато гледаш канал 1

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 59Но охраната явно е с общо IQ 100..че то ако общото айкю е над 100 , няма да са охрана..

56

Анонимен

преди 6 години

най вероятно двамата са се правили на нещо, току така няма да ги събират в мазето. Но охраната явно е с общо IQ 100, бива ли да хванеш две деца с обща маса под 100 кила и да ги дъниш яко?Понякога и 2 шамара са достатъчни, всичко над това е пресилено спрямо субекта срещу теб. Ако много са буйствали е можело спокойно да ги щракнат с едни белезници и да викат МВР да си ги прибира вместо да се саморазправят.

55

Анонимен

преди 6 години

Таз охрана от колко охранители е,че биячите били четирима срещу двама,га ти охраната докато клиентите си търсят пари да си платят охраната ги привикала да ги млати преди културно да ги изпрати,все пак за една малка водка става въпрос могли са да ги почерпат на изпроводяк да останат доволни и пак да са добре дошли кат клиенти,а то желаете ли да съдействате,та на кого от тях да съдействат е въпроса,на главният ли или на последния от охраната-входния пазач,пазач склад,пазача на пазачите щот вси са

54

Анонимен

преди 6 години

Виждал съм какво става в чалготеките "мъжлетата" пият шмъркат повръщат и въртят гюбеци ,докато надрусаните им половинки ги изнасилват в тоалетната.. не тва не шега ИСТИНА Е ! Оня виц за дъщерята която се прибрала от чалготека без *** не е виц ,а е истина биографично явление в съвременмят живот . Поп фолка е е станал развъдник на наркомани певци всяка певица и певец шмъркат.

53

Софиянец

преди 6 години

В студентски град и охраната и посетителите и собствениците на тези заведения са СЕЛЯНИ !!! Глупави необразовани индивиди....единствената им цел да пият/друсат/бият...а относно женския контингент...е да си лягат с всеки който може да си позволи нещата които дадох за пример !!!Долна история...с две ръце съм за връщане на гражданството !!!

52

Възмутен

преди 6 години

Добре бе, чета ви коментарите и не мога да повярвам, колко прости хора има... Дори да са се правили на "мъже", т'ва ли е начина да ги спрат? Аман от селски изпълнения......... Ако бяхме в нормална бяла държава, биячите и дискотеката щяха да платят сериозно обезщетение та дори и до затвор можеше да се стигне, ама в нашата държава най-много и горката женица да го отнесе.

51

Анонимен

преди 6 години

Търсихме точни пари, при което дойдоха охраните, казаха да отидем с тях",..как "точни пари" бе, момче, забравил си лихвата - арменският поп без лихва не пуска...

50

Koko

преди 6 години

Седи дома при маминка и няма да те бият. Водки, охрани, побоища- ами като се правиш на мъж ще ядеш бой. Ходиш на диско ядеш бой, не ходиш на диско- ядеш бой. Много е просто.

49

Анонимен

преди 6 години

Преди доста време се качих в такси. Таксиметровият шофьор беше нещо ядосан. Каза, че някакво пубертетче му избягало без да си плати. В София това се е превърнало в епидемия. Хлапета с току на бола брада се правят на големи тарикати,а имало такива шофьори на таксита, които могат да ги пребият от бой.

48

Дедо Шмърк

преди 6 години

Абе що не пребиха един я в библиотеката, я в операта или в театъра ами все в чалготеките на студентски град? Маминка вместо да се жалва пред медиите да вземе да удари един здрав лабут на младежа дето още невръстен се е набутал в "Содом и Гомор" на столицата че да знае:"каквото повикало това се обадило"!

47

Тинтири Минтири

преди 6 години

Какъв е смисълът от тази новина, след като не пишете името на дискотеката? Мирослав не го познавам. Някъде някой е набил някого. ОК. Следващата.

46

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе ми обяснявай как седят нещата защото половината ми живот ми е минал по нощни заведения и съм се нагледал и наслушал на всякакви гадости

45

Анонимен

преди 6 години

До Vlady до 42Нещо намекваш че от софтуерната индустрия били някаква "горна" част? Какво общо има професията с културата не мога да си представя

44

Анонимен

преди 6 години

А ти дупенце малко какво правиш в чалготеките на Студентски град късно вечер? Че и бутилки ще ми поръчва! Вместо да си изпиеш млякото и да лягаш,той отишъл да хвърля салфетки.

43

Vlady до 42

преди 6 години

Влизал съм много пъти и публиката е изключително културна - може да усетиш нечия коса в лицето си, да отнесеш някой удар в погото, но няма такава агресия и простотия като в Студентски Град. Примерно на един от фестивалите младеж връхлетя отгоре ми, но се извини и ми помогна да запазя равновесие. Не съм видял конфликтна ситуация в подобен клуб. Също 2013г. на Hypocrisy залитнах, но ми помогнаха да запазя равновесие. Публиката не е от долната част - виждал съм колеги от софтуерната индустрия.

42

Анонимен

преди 6 години

До 44Да, със сигурност когато много бият един, въпросният един не е мъж и трябва на него да се правят тестове...четете ли си глупостите изобщо

41

Анонимен

преди 6 години

Студентски не е за малолетни, що за майка би си пуснала детето, на което все още дава джобни, точно там? И какво по-точно е очаквала да му се случи?