27

Щерю

преди 6 години

Новото щяло да се казва - ВсеРеВе - за пари...

26

Анонимен

преди 6 години

Само като в Грузия. И без това тази орда шуробадженакорушветчии в този си вид е вредна.

25

Анонимен

преди 6 години

А не може ли заедно с МВР да закрием и бизнеса, че такъв какъвто е сега - за нищо не става.

24

манчо

преди 6 години

Някой да е чул за полицейски офис в *** махала?А и като го има на женски пазар ,полицаите "заработват" комбина с крадците.И какво ,само в полицията трябва да висиш за коквото им скимне,не приемат писма като останалите в държавата,трябваш им на крака!

23

11

преди 6 години

Бизнеса?? Ъъъъъъ те какво общо имат с мвр освен ,че ги спонсорират за да не ги глобяват???? Хахахахахаха току що не знам дали усетихте ама богатите те изплюха на стачкуващите полицай.... :D

22

Анонимен

преди 6 години

Трябва да ги закрият, не защото са прекалено много, а защото са суперкорумпирани. Трябва като в Мексико, където армията пристига и редовно разоръжава цели полицейски управления потънали в корупция.

21

аз

преди 6 години

закривайте МВР временно , разрешете оръжията и променете законите в стил "Дивия Запад" и за няколко години нещата сами ще си дойдат на мястото. Пък после може пак да го възстановите.

20

Анонимен

преди 6 години

Ей, робовладелец- да знаеш, че това МВР ще те обеси надолу с главата!!*** !

19

Сп??нс

преди 6 години

Какво ми говори вятър , да вземат да се модернизират първо - до скоро се плащаше само на ръка , в брой и само в определено гише в сградата??? И това в 21-ви век , такова нещо като номер и обслужване по предварително определен час - даже незнаят какво е - а в Испания само така обслужват и като отидеш знаеш че няма да чакаш цяла сутрин без да ти дойде реда.

18

Анонимен

преди 6 години

Този противен тип, велев, да не би да е вицепремиер, че си вре гагата във всеки проблем? Той ли дава парите, че е заинтереоуван? Къде е правителството, че дава думата на такива самозванци?

17

Анонимен

преди 6 години

Прави са, голяма част от персонала на МВР се занимава с неща, за които в Европа си наемаш частна охрана, проблемът е че в БГ няма свестни охранителни фирми, които да имат обучени хора със законни договори и т.н. Истината е че сме прекалено малък пазар и с прекалено много корупция и наредби и закони по поръчка ,за да си позволи някоя международна фирма да развие дейност у нас

16

Слънчеви градини

преди 6 години

За Мвр незнам, но който усеща знае че не Мвр ми България е пред закриване

15

Анонимен

преди 6 години

Айде закрийте ги, че тъкмо да сменя бизнеса - 2м /120кг съм, предпочитам да няма полиция да ми пречи се занимавам с по-слабите от мен !

14

ивчо

преди 6 години

и като го разбиете на отделни структури, какво ще спечелите.,нищо. Допълнителен управленски атарат за всяка, вместо единния който има сега. Сега в МВР тез за регистрация на МП С, шоф книжки, паспирти, гражд. защита са най ниско платените. Отделиш ли ги гледай как ще им скочат паричките.Тоз що не каже защо бизнеса се окрупнява а не се раздробява, пример Фолксваген груп.....Ауди, фв, сеат, ман ,порше,шкода, що не се разцепят...

13

Анонимен

преди 6 години

Велев е за бесилото

12

Спокойно

преди 6 години

Бибитко пак ще се справи. Той се смачка контрабандата без осъдени за контрабанда; направи съдебна реформа без никой да усети; размаза битовата престъпност; с Бъчварова реформираха МВР преди година; наскоро свика извънредно съвещание в събота и забрани катастрофите; ликвидира бюрокрацията в КАТ и администрацията; вкара всички деца в училищата и т.н. А хубавото тепърва предстои.

11

Анонимен

преди 6 години

ее да, хептен няма на има кой да им пречи да се безчинства по улиците. а индустриалния капитал - разчитащ на подкупи и обществени поръчки, защо дава акъл ?!? ми то вземете закрийте и МВР и АРМИЯ и ВСИЧКИ БОЛНИЦИ, па който има пари ще си плаща да го лекуват, пазят и учат ...а това май са пак тея от инд.капитал , аа ?

10

милиционер

преди 6 години

Искам голяма заплата и да не работя

9

Аз

преди 6 години

Лустрация ако не направят, все едно нищо ще направят.

8

Анонимен

преди 6 години

Заплашват протестиращите милиционери. Нека да пробват да закрият МВР и може на есен да има пак избори :)