10

ЛЕКО ,ЛЕКО

преди 6 години

НЕ МУ СЕ КАНЕТЕ МНОГО /западняците/ ТОЙ ВЕЧЕ ВИ ...БЪЦКА С МАЛКАТА КОРЕЙСКА ...КОРКА !!!!!!!!!!!!

9

Либералист

преди 6 години

червената логика е следната: С.Корея строи самолети, ракети и телевизори - богата и напреднала нация, следователно: в България купуват ли се чанти по 4000 лева - купуват се, самолетите претъпкани ли са - претъпкани са, нови коли купуват ли се - по стотици на ден, парфюми по 2000 лв се харчат като топъл хляб, вина по 4-5 хиляди лева се пазаруват с касите и т.н. ... следователно България е богата държава с преспективна нация! Дерзайте българи!

8

Гост+

преди 6 години

Еврика, трябвало да се преговаря. Ама, че неприятно а, УСА изглежда са отвикнали да правят това от времето на студената война. Друго си е да нареждаш само. Разбира се изглеждат склонни първо да изпробват някой "хирургичен удар", който може да изпепели разни части от света, замислен от 3-буквените организации

7

Анонимен

преди 6 години

Всички му се присмиваха за ракетите, но се оказва, че могат да поразят всеки щат на САЩ! Браво, малка държава, която единствена в света им се опълчва, при това сериозно! Нека краварите да знаят че са под прицела на някоя ракета! Безценно!

6

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Най-хубаво би било светът да изпързаля америка да му свърши мръсната работа и да прекрати насилствено комунистическия експеримент "северна корея" и да нахрани кучетата с тлъстия червей ким друс грух. Нещо което трябваше да стане 91-2 когато съветския съюз отиде в ада а русия още не беше разбрала какво става.25 години светът се прави на демократичен и позволи на престъпния клан ким да се бетонира. Колкото повече се бави толкова по-лошо ще става.

5

Анонимен

преди 6 години

Pax Americana свърши, говедарите да си гледат бургерите и ГМО-то.

4

Я люлблю

преди 6 години

Също като Путин. Течаща вода нема у селата, ама пиратки тръгнал да фърля по САЩ. Ха ха ха

3

Калитко

преди 6 години

В момента О.нанирам.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако американците не провокираха Ким, той никого не би нападнал! Да се махат краварските военни от Южна Корея и Япония, и югоизточна Азия би била най-спокойното място в света!

1

стига

преди 6 години

Оставете страните и хората да живият както искат,запада не се ли нари с кръв вече....