24

още по-ФАКТ

преди 6 години

До ФактИмаше и МЪГЛА!

23

Анонимен

преди 6 години

Само и само да няма виновни и да се потулят нещата ще изкарат, че и сняг е паднало.

22

Факт

преди 6 години

Виновниците за катастрофите са КАТ, АПИ и община Ихтиман. Те твърдят, че е имало мъгла, за да се изкарат невинни. Всички останали казват, че има задимяване от сметището, а мъгла не е имало.

21

Факт

преди 6 години

Ако катастрофата е заради сметището, кмета на Ихтиман ще трябва да плаща за щетите, по-точно община Ихтиман ще плаща. Затова всички там - община, КАТ, АПИ в един глас твърдят, че е имало мъгла, а не задимяване от запаленото сметище, коети разбира се не е вярно.

20

Анонимен

преди 6 години

Кой може да е виновен - Аврам бакалина...Карайте с умерена скорост и спазвайте дистанция!

19

Анонимен

преди 6 години

едни пари трябало да се усвоят ама пусто му причинили огромни щети и над 30 човека ранени.А виновни няма. След валежите в неделя и понеделник - сметището пламнало отново.Неговия дим не бил проблем ама пък мъгла нямало. Магистрална полиция следи за скоростта и безопасността, заедно с АПИ но и те неразбрали че проблемът е от дни и няма нужната организация.Да не говорим че и маркировките и знаците в БГ почти ги няма.Стандартно е да видиш знакът след отбивката.Дали има виновен...

18

Анонимен

преди 6 години

В Германия преди няколко дни стана тежка катастрофа с автобус, който изгоря на алтобана. Видяхте ли как бяха наредени 4 хеликоптера, които извозваха най-тежко пострадалите, а др. със съвременни линейки. Вчера на магистрала Тракия какво се случи? Последният пострадал е извозен 5 часа сред инцидента, а линейки са са връщали на мястото 3 пъти. СРАМ господа управляващи, срам и то голям. Никаква готовност нямаме за нищо, няма полиция, няма спешна помощ, няма държава ето това е голата и тежка истина.

17

Анонимен

преди 6 години

В БГ като стане сакатлък никога никой не е виновен. Кмета на Областния, Областния на Кмета, Кмета на МВР, МВР на Пожарната, Пожарната ....... и така до безкрай, докато нещата отминат и се позабравят. Там един пожар гори втора седмица и кой знае какви отрови се носят из въздуха, а те се хванаха за катализаторите. Хванаха се, че от собствениците на МСТ-тата могат пари да свличат, а от горящото бунище ЙОК!Срамна страна сме ето това е!!!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Чантаджиите в парламент и общини, кметове, мвр, прокуратура, никога не са виновни! Винаги е виновен простия български народ, несъобразената скорост, чуждите империалистически сили, извънземните, рептилити и кой ли не друг, но те никога не са виновни!!! Виновни за Бисер нямаше! Виновни за влака убиец също! И тук виновна ще се окаже природата и простия български народ!Институциите са винаги невинни и винаги прави!

15

:) :)

преди 6 години

освен асфалта по нищо друго не личи че това е магистрала....

14

Анонимен

преди 6 години

Сега виновни няма да има... това е пределно ясно но ще има обществена поръчка за информационни табла и така лапкане ще има друго не

13

Хм

преди 6 години

Сметището може да е усложнило проблема,но не е решаващия фактор.Всички добре знаят,че преди няколко дни валя много,има изпарения,а сутрешните температури паднаха доста.В съчетание с релефа-идеални условия за мъгла.А частиците от дима кондензират около себе си влага и усложняват положението.Имаше филм по NG за американска магистрала край някакви езера,където всяка година имало гъсти мъгли и катастрофи.Ама не помня как точно бяха решили проблема.Оповестяване някакво и третиране на мъглата май....

12

Анонимен

преди 6 години

След тоз грандиозен скандал и лъжите на държавните хрантутници от кметствата..КАТ..МВР..АПИ..синоптиците Цацата трябва да разнищи всичко!Защо всички лъжат..какво прави там *** и кой го е запалил...колко пари са били откраднати покрай него!

11

Анонимен

преди 6 години

е как кай?Ами купените книжки разбира се с любезнотосъдействие бизнесмените от ДАИ & КАТ.

10

1

преди 6 години

До АнонименПроблема е, че има сметище там!Другия проблем е, че при тези температури, които имахме в последните дни, всято едно сметище може да се самозапали поради натрупването на горими газове газове от разлагащите се органични отпадъци.

9

Анонимен

преди 6 години

А ПЪК ПОКРАЙ ТЕЗИ СМЕТИЩА КОЛКО МИЛИАРДИ ОТКРАДНАХААА!ИЗСИПВАТ ГИ НА ПОЛЯНАТА ПЪК ВЗЕМАТ ПАРИ УЖ ЗА ПРЕРАБОТКА..ОТДЕЛНО СЪБИРАНЕ И АЛА БАЛА!

8

Анонимен

преди 6 години

Освен че са се наудряли ами са се и натровили от мъгла.

7

бъди мъж бе каун

преди 6 години

веднъж бъди мъж бе *** и поеми вина

6

Анонимен

преди 6 години

Според АПИ и Държавата са виновни шофьорите, но истината е че точно държавата е виновна заради бездействието си.

5

Анонимен

преди 6 години

ДА СЪДЯТ КМЕТА И ИНДИЙЦИТЕ ЗА ТЕРОРИЗЪМ ДЕТО СА ЗАПАЛИЛИ БО КЛУЦИТЕ!