63

Гошу

преди 6 години

ХА-ха-ха, абе чета коментарите на някои хора и умирам от смях :) Как САЩ щели да фалират. Абе хора, ако имате малко мозък помислете - САЩ са най-силната военна държава в света, а такава никога не може да фалира. Ако поискат на никой нищо няма да връщат, ще си печатат долари и ще си водят войни, ще си продават оръжието и пак ще са добре. Кой може копче да им каже? НИКОЙ! Запомнете го добре това. Все едно да имаш да взимаш от мутра пари и да си мислиш, че нещо от теб зависи :)))

62

Тръмп Велики

преди 6 години

Вече се срещна с важните хора в света - китаецът Меркел Тереза и Макрон. Ще прекара *** в коридорите с бърза среща пред 20 репортерки. Путин много ще се радва че е доближил Тръмп със сигурност!

61

чъки

преди 6 години

Браво на Си и Пи.Велики.Китаеца работи за 20 долара на месец,40 лева по 12 часа.Руснака пие боряшник,а рускините си продават задните части на Запад.И тези двамата ще оправят света,заедно с иранския Аятолах,ислямския диктатор Асад и чудото на природата,човека слънце Ким Пин.И само си викам дано,дано,дано..

60

Ти помисли

преди 6 години

До АнонименПомислете !Само че с един update Microsoft може да блокира 90% от компютрите работещи извън САЩ.......Аз мисля че ти трябва да помислиш. На коя сериозна държава компютрите на техните жизнено важни институции оперират на Windows.

59

Гост+

преди 6 години

Русия и Китай все по-уверено и твърдо застават на пътя на световния жандарм, преди всичко с мъдра, целенасочена и не ултимативна дипломация, съвсем подходяща за един цивилизован свят

58

До 67

преди 6 години

Помисли!!! И други хора разбират компютри освен посочените от теб.

57

Анонимен

преди 6 години

Помислете !Само че с един update Microsoft може да блокира 90% от компютрите работещи извън САЩ . Такова е влиянието на САЩ върху световните процеси. Другите са просто интелектуали и икономически пионки.

56

Анонимен

преди 6 години

Сега китайците ще почнат да произвеждат неща измислени в русия . Ще приложат природната си примитивност и накрая всички ще се фалират по съветски. Могат да прибавят и индийски програмисти за по голяма "глобализация" и да заживеят като дружно мултикултурно общество. Малко пропаганда за глобалното затопляне ще им бъде основата на ценностната им система. Да живее светлото бъдеще!

55

Анонимен

преди 6 години

Владимир Владимирович Велики отново ще решава съдбините на света заедно с хилядолетната велика Китайска народна империя. Докато с0р0соидите не могат и до тоале.тна да отидат без да поискат резрешение от "върховното началство" на либерастите, базирано на ул. "Козяк" в Sofia.. Манг.аларите редовно гласуват за тях. Затова русофобите имат интерес да с.иганизират страната: всички се убедихме от резултата - не може да им се отрече, ИМАТ УСПЕХ

54

Анонимен

преди 6 години

Приказката за американската мечта е към своя край.Само нашите офци все още са блейнали по америка.Единствено което могът да зададат като въпрос последните янки е, къде са самолетоносачите, единствената им опора за глинената им икономика.

53

САЩ са

преди 6 години

една еврейска марионетка за постигане на ционистичните им цели. Щом като евреите усетят че корабът им потъва първи ще скочат от борда и на САЩ балонната икономика ще се сгромоляса набързо. Китай и Русия знаят това и ще ги довършат бавно, все пак внезапен срив на САЩ не е добър за никого, плюс това агонията ще бъде добър спектакъл отколкото бързата кончина.

52

Русия е изостанала

преди 6 години

На класацията за БВП 2015 се вижда, че икономическата "мощ" на Русия е по-малка от тази на Италия...И смешно и тъжно...

51

Анонимен

преди 6 години

Китай и Русия, с подкрепата на Индия, са новият могъщ геополитически хегемон. САЩ са колос на глинени крака. Крахът й ще бъде по-лош от този на Съветския съюз. Неслучайно около 162 млн. души в Америка са на социални помощи, тоест не могат да се издържат сами с достойна работа, а трилиардите дългове на Щатите трябва да се изплащат.. Всичко се поддържа засега благодарение на военнополитическите позиции на Вашингтнон след ВСВ, изкуствено.. Социално-икономическата с-*** обаче е на ръба на КОЛАПС.

50

RED ARMY

преди 6 години

САЩ нямат думата, ролята им на световен фашист се изчерпа. Вече Русия и Китай командват света. Фашистите от САЩ могат само да козируват. Тръмп си смени памперса 3 пъти пред върховното командване на Северна Корея и отиде да воюва със СNN.

49

В.П

преди 6 години

Новината е новина, когато няма лично мнение, а само чистата истина за случилото се или случващото се. Подобни проруски или американси изказвания показват само непрофесионализма на автора!

48

Анонимен до 60

преди 6 години

Що не кажеш колко зелена тоалетна хартия/ долари, беше напечатана БЕЗ никакво покритие.Ааааа от козяк ти дадоха само никому ненужна статистика.

47

Анонимен до 58

преди 6 години

Това не може да се случи братле, сащ е като стрелочник със свалелини *** и вдигната бариера.

46

epaaaaa

преди 6 години

комсомолски драскач -другарко не бързай да се радваш толкова .преди години и други отписаха тръмп като много от фирмите му бяха изпаднали в фалит ..ама ква стана тя!!! тъй че 4-5 месеца управление не са нищо не бързайте да се радвате толкова рано рано:))

45

Анонимен

преди 6 години

до 56: "Китайско-руският влак набира скорост, а Тръмп - точно на пътя.................И КВО ЩЕ СТАНЕ .................ЩЕ ГО ПРЕГАЗЯТ..."...ако Тръмп може да се окаже Трап !

44

ЗАСЛУЖЕНО

преди 6 години

Китайско-руският влак набира скорост, а Тръмп - точно на пътя.................И КВО ЩЕ СТАНЕ .................ЩЕ ГО ПРЕГАЗЯТ..........!!!!!!!!!!!!