11

Жоро

преди 6 години

найлон :)

10

Анонимен

преди 6 години

Оставка на фандъкова и заобграждащата я прислужническо-крадлива свита!

9

:)

преди 6 години

Не се сравнявайте с Прага. Там не ги управлява мутра, а кмета им не е даскалица по руски с къса поличка и доларчета в очите.

8

Анонимен

преди 6 години

докато най-ниската оферта печели и такива велики гении като арх. Златко от Червен бряг, където проектира метро дори, но нямаха пари да го построят - такива ще са резултатите. Навремето много чужди архитекти са си оставили ръцете и до ден днешен им стоят сградите. Наш Здравко участвал е проектирането на една къща в Червен бряг, която е пред събаряне, сега взима решения за сложни и непонятни за него неща. За бизнеса си е удобство такива "гении" да са на съответните места!

7

zeus

преди 6 години

До ГошоКакви 7-8 години, този излят така бетон ще е за смяна още следващата пролет.

6

Гошо

преди 6 години

Нали след 7-8 години пак трябва да се ремонтира. Ако се направи добре как ще се отпуснат пак пари. В тази държава всичко се прави за източване на пари от обществени поръчки. Не за да се подобрява нещо.

5

vse edno

преди 6 години

Каква база има за сравнение между Прага и София?? Крещящ цинизъм и безхаберие струи от софийските кадри. Там се работи с грижа и отношение към града и съгражданите, а тук - с грижа към собствения джоб. За съжаление, много неща в България се правят така.....

4

а така

преди 6 години

...хванати в крачка, точно и ясно. Браво за Спаси София, адмирации

3

ехааа

преди 6 години

от снимките се вижда огромната разлика в начина на изпълнение! То и за не специалист е видно, че нашите работят, като с подръчни средства и мърляво. Нивелация гола вода

2

Данчиту Ф.

преди 6 години

Айде,айде добре е,то и за нас с Бацко требе да има.

1

zeus

преди 6 години

Поредното усвояване на средства, 30 процента за ГЕРБ, 30 за изпълнителя, каквото остане за замазване на положението.