123

гяурикс

преди 6 години

въвеждат различни глупости а ние бг народа сме свикнали да мълчим и да сме магарета да носим всичко на гърба си само само за да може някой политик или партия да си пълнят гушата

122

сс

преди 6 години

ами вчера четох за 15 лева месечна такса въвеждат за това да си спираш колата пред блока щеш нещеш 15 лв плащаш паркомясто на месец, само и само се чудят какво да измислят за такси данаци и плащания и как да глобяват не гледат нищо да измислят как хората да имат по вече пари и да им е по лесно и удобно всичко, всичко трябва да е трудно и да се мъчиш и да се гърбиш и то пак за масата от народа за другите мутрите и ромовете правилата не важат...

121

Гробокопач

преди 6 години

Като гледате предложението за закон, сте наясно, че е предложен от г-на Цветанов. Решение на уравнение по физкултура. Това, уравнение на "колективната отговорност", която запазва личната безотговорност, навремето го имаше в соц. казармата - сгреши един, наказва се целият взвод. Така се "развива" терора на колективното съзнание и е някакъв вял опит да се върне пролетарският контрол. Подобно нещо е при банкерите - умре длъжника, но дългът му не умирал, търсил се от роднините. Това е недопустимо.

120

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Имам конкретно предложение. Щом ще се проверяват возещите се по пътищата, полицията да иска касов бон от бакалията, от бензиностанцията за горивото, от личния лекар за потр. такса, от общината за платени данъци, от сервиза за извършени ремонти, от домоуправителя за платен ток и за чистачка на стълбището, от попа за погребение на близки починали, от Вик и енерго за платени вода и ток и т. н. Нека пресечем и изкореним сивия сектор и да не допуснем длъжници спокойно да се разхождат по пътищата.

119

Анонимен

преди 6 години

Аре бе ми защо направо не щурмувате домовете на хората?! Може да си водите с вас по един служебен хирург та да може, който има нещо за даване на ГЕРБ, да му вземат направо бъбрека за продан!!! И какво значи "демонстративно изкарани от пътя" - ще те бият докато пускат заря ли?!?

118

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Винаги съм казвал и пак повтарям. От 28 г. всички управляващи са бо.клуци, но дойдат ли ГЕРБ на власт, още в първите дни си проличава. Вдигат се цените на цигари, ток, вода, парно, природен газ /а оттам логично и на всички стоки и услуги/. Вдигат се глоби, такси, данъци, акцизи и започват да се сътворяват безумни закони, а старите да се преработват към по-лошо. Катализатори на автомобилите, по-високи данъци на старите и т. н. Ами и аз искам да карам кола 2016 г, но не съм мутра.

117

Анонимен

преди 6 години

Правилно ли рабрах, като возя някого в колата трябва да го питам дали си е взел шофьорската книжка вьпреки че той няма да кара

116

до 120

преди 6 години

Преди една седмица получих известие да си получа писмо от пощата.В него пишеше датата и мястото където съм превишил скоростта!Всичко беше вярно ,глобата 50лв,ако я платиш веднага 35лв.Платих я и вече на това място карам точно с 50км!Всички искаме промяна към по-добро,ама тая промяна ,ако може да почне от другите !

115

Сметка

преди 6 години

Значи средно по 1000 човека на седмица хванати с неплатени глоби. За 1 месец - 4000 човека . Като приемем средно по 80 лв. глоба ,това прави : 4000 х 80 лв = 320 000 лв ,които стигат да се увеличат полицейските заплати. А като прибавим и парите от хванати контрабандисти,крадци,мафиоти,бандюги,то приходите за полицията ще стигнат за 3 полиции още! Даааа,но самите полицаи само си свиркат и си бъркат в носа, а трябва да си събират парите!

114

боян

преди 6 години

а като спрат някой автобус и ше преизпълнят петилетката за три годиникой *** ги измисля тия неща, няма НИКАКВА връзка с главния мозък

113

Няма

преди 6 години

Защото не се карат от собственика. или са лизингови или са на фирма или на подставено лице....

112

Полицейски произвол

преди 6 години

До СветославА може дори да не знаеш, че имаш глоба. Най-често филмът е такъв. Това си е просто средство за произвол, защото катаджиите ще преценяват кого и как да проверяват.

111

Полицейски произвол

преди 6 години

Ето така се връщаме във времето на репресивния комунизъм

110

Анонимен

преди 6 години

Тиквата иска да събира повече пари за бюджета , така ще може да краде повече..

109

ЕДИН

преди 6 години

До да обЯсна...Проверката от КАТ се извършва съгласно ЗДВП а проверката от полицията се извършва съгласно ЗМВР и там в чл. 70 и всичките му алинеи е казано при какви случаи се иска лична карта. КАТ не проверяват по ЗМВР.

108

до 113

преди 6 години

Когато не проверяват - тия нищо не правят,когато проверяват -ограничават ни свободата!

107

Нов

преди 6 години

Забавно предложение :) Адвокати и съдии вече потриват ръце за очертаващите се допълнителни приходи

106

Идея

преди 6 години

Ако возещия се очаква дете, трябва и то да бъде погнато за глоба макар и още неродено.

105

до 112 тапир

преди 6 години

ами тапир такъв и да нямаш глоби пак ще ви свалят да ви съберат картите. Ограничават ти личната свобода, докато ромите те бият безнаказано по улиците.***, по-***, българин

104

Светослав

преди 6 години

А,ако си платил глобата има ли място за притеснение ?Или глобите не трябва да се плащат?