79

ИТ

преди 6 години

До НЯКОЙНяма какво да разбираш buddy, ИТ специалиста решава какво да ти е мнението!!Ти само слушкаш и изпълняваш :)бъзикам се - но успя да ме разсмееш :Д:Д

78

Анонимен

преди 6 години

До лекар Когато учих в ТУ Информатика - всеки трябваше да избере малка специалност.. 3-4 предмета .. Аз избрах медицински системи и съм съвсем наясно повече отколкото ти с програмирането..

77

Бай Иван

преди 6 години

ИИ-то на фейсбук твърди, че познавало всички.ИИ-то на гугъл твърди, че знаело всичко.ИИ-то на интернет се заяжда, че от него зависи всичко.А Бай Иван, въглищарят си мърмореше "да взема да мятам по малко въглища в тоя ТЕЦ, че явно тока им идва в повече на тия". Тей така ...

76

ААА

преди 6 години

Уау, и тоя си е повярвал :)

75

лекар

преди 6 години

Ха-ха! Програмистче младо,като зариташ прочети си на компютъра диагнозата и лечението и белким се излекуваш! Безплатно не ни търси!Ха-ха!!

74

Анонимен

преди 6 години

Нека да подходим малко по аналитично.. Ще отпаднат тези професии които се помни , зубри .. Обучението и на адвокати и лекари се състои от помненен на дебели книги и картинки.. Счетоводители , икономисти , банкери.. вече си намериха цаката Биткойн като технология на транзакции.. Тези професии които се мисли ще останат ..инженери , програмисти и учени физици , биоинформатици.

73

Анонимен

преди 6 години

Като цяло е прав програмиста, че професиите, които вече са прекалено зависи от кампютъра, ще девалвират щом напълно изчезне човешкият фактор.Така, че не се напъвайте толкова да бъдете "в крак с времето", защото работи против вас в дългосрочен план. Хубаво е човек да може да прави и нещо странично, което в момента не се компютаризирано, т.е. винаги да има план Б

72

Анонимен

преди 6 години

Цялата правна и нормативно литература в правото, лесно може да бъде вкарана в програма. Ако и всички факти, доказателства и свидетелски покозания, бъдат в карани, като входна информация по едно дело, то много лесно и най-вече безпристрастно, една програма може "да претегли" и да "отсъди" на принципа на везните. Т.е. професията съдия е много лесно програмируема.Малко по-гъвкава е професията адвокат и ще бъде по трудно, защото там има голяма доза шмерекрлък, а това е елемент на интелекта

71

Анонимен

преди 6 години

Изкуствен интелект има само в Софийския Университет специалност..Навсякъде другаде е интелигентни системи , когнитивни системи , автономни системи.. Понеже СУ и ФМИ са "най-дорите" и си поставят задачи за 100-300 години..

70

Анонимен

преди 6 години

Ще има само една професия инженер , счетоводители , адвокати , банкери всичко ще мре

69

с доза интелект

преди 6 години

пожелавам на автора, когато му потрябва адвокат да му пратят от тези изкуствените или плочкаджия

68

bluesky1

преди 6 години

Аз съм един много *** адвокат, за това си мисля, че ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ НЯ-***!!!! Когато човека създаде интелект, изкуствен интелект, то тогава ще се превърне в СЪЗДАТЕЛЯ!!! Този ИТ с червените *** е далеч от това да бъде създател. А що се отнася до правото, то това е дейност, изискваща във висша форма абстрактно мислене, което е проявна форма на интелект!!! Така че точно тази сфера най-трудно може да бъде роботизирана.....ахахаха....

67

Анонимен

преди 6 години

До Плочкаджия до айтита 59Тия 7-8хил ойро които изкарваш и с ръцете и "други неща" да не би другите неща да П..ките на жена ти и сестра ти? Че на плочкаджии повече от 1,5-2 хил ойро в немачко нема кой да ти плати.

66

Тото

преди 6 години

Значи, както е тръгнало в бъдеще хората ще умират много повече от компютърни вируси отколкото от нормални заболявания.

65

Анонимен

преди 6 години

За борсата ще има "много здраве" тоя ***.Когато искуствен интелект докара 30-40% на година нека дойде да ми се обади.Да не говорим че алгоритмите които използва така нареченият искуствен интелек го пише човек при това НЕ Е......... IT експерт.Българа*ците като се видят у некой Уев и се вземат за "Вся и Всьо"***!!

64

Анонимен

преди 6 години

мечтата на евреина - изкуствен интелект на поеме управлението му - неподкупен, справедлив, безкористен, дори цяла религия са измислили около подобна идея

63

Пълен потрес

преди 6 години

В България няма медии.Така наричащите се фирмички са обикновенни клюкарници на махленско ниво.Работещите в тях клоуни са току-що довлекли се в София провинциалисти които дори правилен български не могат да говорят.Горното се отнася за всички драскачи БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.

62

НЯКОЙ

преди 6 години

Чета статията и изказванията на великия програмист и ИТ специалист. Разбрах най-важното! Изкуственият интелект може да замени много високоинтелектуални професии, но никога няма да замени програмистите и ИТ-тата! Те са толкова нискоинтелектуални и духовнобедни, че даже автоматизираната машина и изкуствения интелект не могат да поднат на нивото им!

61

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Едно време някои хора са вярвали, че машините ще заменят физическия труд изцяло, което днес виждаме че далеч не е така. Сега също такива хора вярват, че компютрите ще заменят мисленето и интелектуалния труд.

60

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДОРИ МОЖЕ ДА СТАНЕТЕ ЕДИНСТВЕНАТА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК ПО ТОЗИ НАЧИН. РАВИНИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ВИ ОЧОВЕЧАТ, МОЖЕ ТЕХНИКАТА ДА ПОМОГНЕ.