63

Dies Irae

преди 6 години

До 1Ще се изкажеш ли по темата или си просто на лафче. Ако нямаш мнение отивай да гледаш Бай тиква! От 10 поста 1 по темата имаш останало заяждане. Признай си, че си тлъсто ченге и пишеш от телефона докато се водиш на патрул. Кажи си истината шопарче с фуражка. Яд те е, че хората са твърдо против дори 1 лев увеличение на заплатите на ташунковците защото сте с почти същия рейтинг на доверие като парламента - 13% по статистика, -100 реално! ЗА ВАС ПАРИ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ДАДЕМ!!!

62

бг

преди 6 години

Всеки има право да протестира за каквото си иска ,за това е демокрация.Не може да има норма на свършена работа защото не навсякъде се работи еднакво,има райони с висока престъпност и такива с ниска,ако нямаш кражба в района това не значи ,че не си работил.Не е нормално да се взима заплата на половината от средната за страната,трябва да е поне колкото нея.Някои казват-те с извънредния труд вземат повече,да но това значи,че на този човек му е взета почивката и е ходил на работа повече от другите.

61

Dies Irae

преди 6 години

Тези върнати дела не влизат в твоята статистика. И това, че едно дело е гледано и има присъда когато обвиняемия е в неизвестност или е неизвестен ползата от това дело е =0. Галеви като са осъдени, но никой не ги знае къде са каква е ползата? А за стотиците хиляди постоянно обирани пенсионери по селата какво им дреме, че крадеца е осъден условно след като е на свобода и пак ги граби? Та колко точно си вършат работата. Аз съм ги викал заради шум - накрая неможели да намерят къщата на ромите!!!

60

обществото

преди 6 години

До 1. Прав си. И те не заслужават :)

59

1

преди 6 години

До 1Колкото и минуси да слагате, се научете че в множествено число се пише на пример "които", а не "който" и тогава говорете за неграмотност!Все пак, буквата "и" е през ред на клавиатурата, което говори, че не е техническа грешка!

58

Dies Irae

преди 6 години

До вергилПървата статия е от 2016 година. 97,5% осъдителни присъди за делата влезли в съдилища. А колко бяха върнати? Само си помисли по новините за колко знакови дела се казва все, объркано име, грешна експертиза, грешно попълнени формуляри, неправилно подадени документи? А тефтерчето което изчезна от прокуратурата къде е? Защо не е открито? А битовата престъпност? Да не говорим,че условна присъда - каквито са масово не е присъда. Или е виновен или не! Условна= некадърни служители в МВР!!!

57

Анонимен

преди 6 години

Какво увеличение на заплати сънуват, когато го заслужат, хората веднага ще застанат зад тях.

56

вергил

преди 6 години

Значи даваш данни отпреди 10 години и претендираш за точност.Казах ти-най-добрият показател са осъдителните присъди-97,5 процента за миналата година.И затворите са претъпкани.Що се отнася до сравенение с други държави-за случилото се на гарата в Кьолн е имало подадени над 1220 жалби за изнасилвания, блудства, грабежи над жени.И има само 24 осъдени.Тази ли полиция трябва да е за пример?

55

Dies Irae

преди 6 години

До 1За разлика от теб поне излагам аргументи. Възможно е да съм допуснал грешка (хора сме), но поне имам лично мнение което подкрепям с факти, а не просто да драскам хейт! Изкажи се по темата или мълчи. За полицията - затова ли днес правителството иска да тегли нов заем? Явно сега ще им намерят пари за заплатите пък после, че и лихви ще платим майната му! Народа изисква заплатите на всички държавни служители да са обвързани с количеството работа!!! ТОЧКА, като не ви се работи се махайте!

54

реалист

преди 6 години

За да не работят ефективно полицаите не е въпрос на заплати, а на организация на работа им. На кого е задължение?На министъра. Но той си заслужава високата заплата.

53

ROSEN

преди 6 години

Нека всички минат физически тестове, както е по договор. Тези, които не ги покрият да се уволнят. Със освободените пари да се вдигнат заплатите и инвестира в техника. Не може да има служители, които не могат да изтичат 300 метра и направят и едно набиране. Да останат тези, които могат.

52

1

преди 6 години

До обществотоНещо да кажеш за лекарите с клиничните пътеки и фалшивите манипулации? А за учителите с частните уроци и качеството на обучението?

51

Анонимен

преди 6 години

Ц. Ц. спешно да сигнализира прокуратурата. Румен Радев работи незаконно на втора длъжност-вътрешен министър. Явно е в сивата икономика и не плаща данъци. Веднага да се направи анкетна комисия за установяване връзката с Нинова и Решетников.

50

1

преди 6 години

До Dies IraeАло грамотния, поста ти трябва да отпадне още при първите ти редове!За множествено число се пише "полицаи", а за единствено число "полицай"!

49

М, да ...

преди 6 години

До АнонименОфф! Нинова с какво се различава от Караянчева, Бъчварова, Атанасова, ...., Цачева,...., Бойка/о Борисов / слагам го при жените естествено/ ?

48

милиционер

преди 6 години

Искам по-висока...Много висока...Най-висока заплата (и пенсия)

47

Други ще ги сменят

преди 6 години

Не ми харесваше заплатата - напуснах МВР и отидох в друг бранш за повече пари / и повече работа/.Не съм ревал на мегдана, защото когато започнах там, знаех колко ще получавам. По-малко от ДАНС. Мисля, че това е правилното поведение. Остава и депутатите да ревнат за заплати и стана като индийски сериал- всички пеят, танцуват на улицата и никой не работи!

46

истина

преди 6 години

Тези от МВР или милиционери ? полицаи ?,, са само и единствено КОНСТАТАТОРИ,,,, НИКОГА Е РАБОТЯТ А САМО ИМИТИРАТ РАБОТА ..................

45

обществото

преди 6 години

Чета коментари по темата откакто се заговори за протести. НЯМА обществена подкрепа за повишаване на заплатите в МВР. Ако им дадат по-големи заплати ще протестирам срещу увеличението при положение че няма такова за лекари и учители например. На който му е ниска заплата да си повиши квалификацията и да започне по-добре платена работа.

44

Анонимен

преди 6 години

До М, да ...Честна е само госпожа Лъжа(К.Нинова)