19

Анонимен

преди 6 години

Че какво очаквате от руската разветка, русофиилситик-путинофиилиста, соц. *** Радеф, на ген. Решетников сол таашака. Това си може соц. измеетта това прави.

18

Анонимен

преди 6 години

Генералпрезидента си прави семейно парти с втората, пардон - първата Президент`ша и Първия Котарак на републиката Чарли !

17

куката

преди 6 години

Касво искате, бе? Президента Радев е разумен човек на възраст и има някакво положение в обществото, което му дава правото да си подбира компанията, та дори и на семейно парти!

16

Анонимен

преди 6 години

ХОРАТА СИ ЗАДАВАТ ВЪПРОСА КОЛКО Е ВЗЕЛ ЛОБИСТЪТ ЦВЕТАНОВ, ЗА ДА КУПИМ АМЕРИКАНСКИЯ БРАКУВАН САМОЛЕТ.Щом е против новия, модерен грипен, значи е лично заинтересован.

15

реалист

преди 6 години

Бойко равнис по президента Радев!

14

ognyanz

преди 6 години

От последното социологическо проучване: Бойко - с одобрение 31%, а президентът Радев - с 57%. Бойко няма как да не е притеснен, така че подобни атаки се очакват и в бъдеще.

13

Анонимен

преди 6 години

Че какъв е Цветанов, че да иска да присъства на тържеството?Оставете Президента, дали хората в Свищов го искат?Втръснали са се на всички тези самовлюбени плондери-Борисов и Цветанов и техните съучастници от ГЕРБ

12

реалист

преди 6 години

ГЕРБ да си намерят мястото в строя и да си гледат работата, а не да гледат в канчето на старшия.

11

Анонимен

преди 6 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ НАРОДЕН СЪБОР, НЯКАКЪВ ПРАЗНИК, ПЕСЕНЕН ФЕСТИВАЛ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО. ХОРАТА СЕ ВЕСЕЛЯТ, ИГРАЯТ ХОРА, ПЕЯТ.И ИЗВЕДНЪЖ ТАМ ЩЕ ЦЪФНЕ ИЛИ БОКО, ПРИДРУЖЕН ОТ ЦЯЛО СТАДО ГЕРБУРАЦИ И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПРЕГРЪЩА ЖЕНИТЕ ПРЕЗ РАМЕНЕТЕ ДА СИ ПРАВИ СНИМКИ, СЯКАШ ТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СА МЕЧТАЛИ ЗА ТОВА.ИЛИ ПЪК ЦВЕТАНОВ, ОБЛЕЧЕН В НАЦИОНАЛНА НОСИЯ (ЧОВЕК ОТ НАРОДА ДЕМЕК)И понеже те искат да са център на внимание, валача със хсебе си пет-шест ТВ екипа, тържеството на хората отива по дяволите. Вредители.

10

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са много нещастни, че не могат да имат тотален контрол и всички държавни постове да са техни, за да могат да лапат и мажат както си искат

9

Анонимен

преди 6 години

хахахах Радев КЕФИ !

8

Boko bo

преди 6 години

Много ги боли, че Радев прав или крив има собствено мнение. Не е куклана конци и загатва за неща, които са обезпокоителни и е възможно стадото да почне да си задава въпроси. А Герб не искат това. Те искат беден и *** народ. Сега да не извадят пак постановление 208. Кой го прие? Герб! Тайно! Детска, апартамент и дж-пи. А аз работя на 3000км от Бг за да има хляб за семейството ми. Има малка но има надежда. Радев е най-доброто за страната ни от 30г.

7

Анонимен

преди 6 години

До края на мандата повече никакъвприем за тъппата герберюга, да сенаучи на уважение към държавнияглава.

6

Анонимен

преди 6 години

Цвъки нещо се е объркал, на срещите на президента може да присъства само ако бъде покаен от президента.Това е елементарно и дори физкултурник може горе-долу да го вдене...., но цвъки е "велик"...

5

1

преди 6 години

Вместо акушера да обвинява президента,да каже ,защо бойко ,не допусна Радев,на срещата си с ''Тайпи''

4

Анонимен

преди 6 години

Стандартно лаене срещу противниковия отбор, част от стратегията борба за кокала. Всички го правят, не е новина това.

3

Анонимен

преди 6 години

До ТОЧНО ТАКА...По полека ! Да не би 25 юни да е празник само за Хвърчилков? Или той от сега репитира как да цуне джуджето на четири очи?

2

ТОЧНО ТАКА...

преди 6 години

ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ - КАКВА РАБОТА ИМА ЦВЕТАНОВ И КАТО КАКЪВ В СВИЩОВ ЩОМ НЕ Е ПОКАНЕН - А ДА ТОЙ Е ОТИШЪЛ НАРОЧНО ЗА ДА НАПРАВИ СКАНДАЛ ПОНЕЖЕ ПРЕЗИДЕНТА Е ТАМ - НАГЪЛ ДО НЯМА И КЪДЕ Е ЦВЕТАНОВ - АМИ ХОРАТА НЕ ТЕ ИСКАТ КАКВО ДА НАПРАВИМ

1

Люси

преди 6 години

Нека ти е криво г-н Цветанов, нека ти е гадно. Така на цялата държава и е гадно и негодува от Вашето ръководство. Наредени *** кратуни една до друга, нагли и отвратителни. За нищо не ставате и народа Ви го показа и продължава да казва. Платихте много за последните избори, но рано или късно ще платите с най-милото си за всички грешки. Не ставате, махайте се, стига с тези лъжи и кражби.