107

Анонимен

преди 6 години

Тоя Супермен върви по пътя на Тошара. Тогава все вървяхме напред, не се спирахме и к'во се оказа, рухнахме. Тошара го арестуваха и дрема в ареста дълго време. Оказа се, че Тошката покрадвал но малко. Супермена излъга народа, услади му се гепачката, и не спира. Къде каквото му падне гепи, от всеки и всичко. Все едно ще живее 1000 години. И тези милиарди се дебнат от САЩ. Пукне ли Супермена и те ще приберат парите. Над 10 милиарда са. Ще лъсне цялата измама и ще има Нов Народен съд. Неизбежно е.

106

Мохамед

преди 6 години

Алах Акбар и видях Бойко да лети , верно супермен бил.

105

Асен

преди 6 години

"Бойко отсече: Ние сме на всеки километър, тургайте камери."Стар кадър от БКП, от Боко Тиквуна в Бочко Суперочко .

104

Анонимен

преди 6 години

Просто Борисов ,сега е премиер,точно ,когато сегашното правителство иска подобряване на отношенията с България и май е готово за компромиси.Заслугата на Борисов е нищожна,но добре ,ще използва желанието на Заев за подписване на договора за приятелство.А статията е за създаване на добро отношение на македонското общество към Баце заради престоящето посещение му посещение в Македония.

103

Анонимен

преди 6 години

Щом толкова им харесва - да им го пратим, да вземе да "оправи" и тяхната "Македония".Ама Баце няма да иска - там няма достатъчно за крадене...

102

Анонимен

преди 6 години

Щом толкова го харесвате едно-книжният вожд, веднага ви го подаряваме.... с внучето и една кофпомпа като бонус (за да не е налълно безполезен, както в България)

101

Йозо

преди 6 години

До До ЙозоАйде тръгвай да береш гъби, че ще напече слънцето. На такива гъбари като теб цял живот положението им виси на косъм. Путиняга си!

100

хехехееее

преди 6 години

БорисоФ- супертрътката на Балканите и околноста!

99

don

преди 6 години

Кво му се кефят. Какво е направил за България.Освен да тегли кредити и заробва българския народ друго нищо хубаво не е направил за страната ни.Заплатите ниски не позволява да се вдигат. Вдигна минималната пенсия с 10 лв. и вече това най големия успех на правителството а цените на тока водата , парното най скъпи в ЕС . Неговите приближени в държавната администрация се спукват да градат вземат заплати около 10 000 лв. но тях не се закачат. Цялата администрация рекетира частника .Той унищожава Б

98

До Йозо

преди 6 години

Що не си го вземеш у вас този Монокнижник? Какви ***, путинисти? Това ли измисли? На кой му дреме за тях, проблема е предадената и продадената България, моралния разпад, продажната политика, слугинажа към Турция, кражбите на европарите, корупцията с която сме Номер едно в ЕС, неспиращата миграция, проваленото здравеопазване и образование, разбитата и обезверена армия, бандитизма който се възражда. Къде ги видя путинисти бе мочко, ***?

97

Анонимен

преди 6 години

Тези крали, онези крали, а супер баце не е! Да, обаче в затвора няма вкарани! Какъв е изводът? Баце е с тези дето гепят.

96

Spiritus Rector

преди 6 години

Македонско издание: Борисов - суперЛИТЪЛмен на Балканите

95

Ала_Бала

преди 6 години

Мутрата на Балканите!

94

Анонимен

преди 6 години

Хайде да им го подарим. Даже и да почерпят няма да искаме.

93

Йозо

преди 6 години

Бойко е велик, путино-*** ДГД!!!

92

Анонимен

преди 6 години

Това лице Борисов отвръщава цял народ!!!

91

Анонимен

преди 6 години

Борисов е истинския Премиер на България!

90

Анонимен

преди 6 години

С този нещастен по своему човечец, станахме за смях и в Антарктика. Колко милиона му струва само охраната, има ли кой да каже? Това са пари за детски градини, училища, здраве и спорт. И защо, да се крие един дебелосерко???

89

Тиквата на Балканите

преди 6 години

Тоя *** е един неудачник, бивш мафиот от СИК и страхливец, когато мутрите са ходили на акции да рекетират хората, Тиквата си е намирал работа и е ходил "да пази колите". Освен това е Барон Мюн Хаузен по измислици как бил каратист и футболист - досега няма нито един кадър в YouTube показващ как Тиквата бяга с топката, дриблира и подава.Има смешно ниска квалификация, никакво образование и отрицателен коефициент на интелигентност.Ползват го да тегли заеми, а играчите да точат държавата.

88

Любопитен

преди 6 години

Наблюдавайки как ББ плямпа глупости докъм средата на деня,а надвечер(за новините) влиза в релси,възниква следния въпрос:А бе с кой обядва тоя човек?Кой му дърпа конците?Щото е очевидно,че самостоятелен потенциал няма,той е един продукт,появил се когато има съответното търсене.Не се е самозародил от тинята,във всеки случай...