15

дама купа

преди 6 години

Христо Москов-брадчед на Менгеле и виден олигарх и свързан с Плевнята,жената на Плевнята,Баце и кой ли не от управляващите в съмнителни бизнес начинания.Това,ако не е корупция здраве му кажи...Да не говорим за Менгеле,който е милионер и има частен медицински център на Оборище.

14

Кратун

преди 6 години

Гус'ин Президент, ако не направите първо съд, за какво Ви е орган, дето да праща на съд? Ще виси във въздуха цялата работа. Вие като пилот трябва да знаете, че това е нестабилно положение, което се поддържа, докато не спре притокът на гориво.

13

Reader's digest

преди 6 години

Четете вълнуващите романи на Белва Плейн,Барбара Брадфорд,Сандра Браун,Барбара Делински,Аманда Стивънс,Айлин Гоудж,Айрис Йохансен,Нора Робъртс,Даниел Стийл и Джуд Деверо.

12

сминдух енд чесън

преди 6 години

У нас органи да искаш,но са като апендикса при човека ,трябва да ги премахнеш за да се оправиш

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15А кой е виновен нали е и генерал от НАТО нали се хвалеше, че ръководил не знам си какви учения и какво стана ами за 6 мес. половината авиация удави още какво ще свърши до края на мандата си?

10

до 9

преди 6 години

Браво за какво още нищо не е свършил и като главно командващ половината ни авиация потъна в океана. Плевнелиев беше истински патриот и не удави нито един хеликоптер. Жена му го води на работа да не се загуби в президенството повръща ни се от тоя вече, а още много има до края на мандата му как ще го търпим.

9

OMG_Lucker

преди 6 години

Напълно съм съгласен с президента. Смятам обаче, че или нищо няма да се измисли или ако все пак се предприеме нещо, то ще е така, че да не закачат "наш'те хора".Хубавите работи стават трудно и бавно. Изискват се ОГРОМНО усилие, жертви, компромиси. За мен е ясно, че в Бг те няма да се случат, поне не в обозримо бъдеще. Бочко ще управлява поне още един мандат освен настоящия, ще ни загроби с още кредити и слугинаж, после и да има политическа воля за нещо, то няма да има възможности. Дано греша.

8

Анонимен

преди 6 години

До АнониментНе позна туй са гръцките гвардeйци с полички са още.

7

анонимен

преди 6 години

А по ниските етажи, кога???

6

Анонимен

преди 6 години

То воля има, ама желание няма!

5

Анонимен

преди 6 години

Още един орган 20 бъбрека да му присадим на болния та санким оздравее другарю *** и ти си част от корупцията оставката и да те няма.

4

Анонимен

преди 6 години

До 1 - АМА КАКВА ЗАВИСТ ТЕ ТРЕСЕ, А?

3

факт

преди 6 години

Никакви органи не могат да ограничат корупцията ако няма политическа воля,това е стара истина не може да се бориш с корупцията с корумпирани и зависими кадри.

2

Как бре Радев

преди 6 години

Да умрат от глад политиците ли искаш бре? Моля ти се, какво ще правим без тях?

1

Анонимен

преди 6 години

Има единен органи наричат се съд, прокоратура и конституция, а защо Радев не подкрепи съдебната реформа и мъкне жена си навсякъде. Hе е ли смешно да имаме женчo за президент тоя да не сe прави на Тръмп не сме президентска държава.