5

Пешпеход

преди 6 години

До АнонименСега няма пак да се събират. Ще се събират пак, когато някой луд умишлено ги гази или когато ги гази турчин, не знаещ правилата, а наша съдийка го пуска. То не че има полза - въпросната съдийка надали е наказана по какъвто и да било начин.Но акоо се установи, че не високата скорост, а погрешната маневра на джипа е причина за каастрофата... може пък и сега да се съберат.

4

Анонимен

преди 6 години

Масово водачите на автомобили Не си пускат мигачи те ...По цял ден ми правят маневри и трябва да гадая. Масово мотористоте карат с висока скорост и изпреварват забранено или с рязко ускорение , което не винаги може да се забележи от автомобил.Двете неща водят до този резултат.

3

Анонимен

преди 6 години

Този загиналият герберски кмет постоянно караше като див. Ако КАТеричоците си вършеха работата,сега щеше да е без книжка,но жив.

2

Цецо

преди 6 години

Тъжно е, когато млади хора загиват по този нелеп начин! Хора, спрете да карате безрасъдно и спазвайте правилата!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Сега пак ли ще се събират гневни мотористи под мотото "пазете мотористите".Ако сами не се пазят, няма кой. Жалко, че няма кой да си извлече поука и пак ще гледаме верижни изпреварвания от ниско-летящите самолети.ПС. мир на праха им.