48

до пфф

преди 6 години

Вероятно повечче от теб!Разликата помежду ни е, че не маскаря шведи, германци, и италианци!Не сйм толкова кух, че да защитавам ромите за "тяхна сметка"

47

Един от Северозапада

преди 6 години

А интегрирайте ги , де???Десетилетие наромското включване, ала-бала, пари, и какво????Покажете ни на практика как ги интегрирате? И нямате ли си Хелзингски комитет, там, да реве, че им нарушавате правата и им пречите на традициите, да се самонастаняват по парковете, да просят, джебчийстват? На думи е лесно, покажете ни на дела как да стане това, а после ревете, че ние им нарушаваме правата?Между другото, в черния социализъм, Бай Тошо ги бе интегрирал доста успешно.По метода"Ляпчев"....

46

Циник до 73

преди 6 години

...ъъъъ...Данте Алигиери!...."Надежда всяка тука оставете!":-)

45

пфф

преди 6 години

до 72 казах ти с какво се занимавам. Доволен съм и смятам че съм успял в живота. След като обаче смяташ че съм "***" и имам "липса на умствен капацитет", вероятно си по-преуспял от мен. Та можем ли да разберем ти с какво се занимаваш, за кого работиш и щастлив ли си от живота си?

44

до пфф

преди 6 години

Частник си..личи ти!Хубава дума си избрал!Частник - предполага липса на умствен капацитет!

43

Некой

преди 6 години

В заглавието има нещо грешно - рромите не са желани никъде!!!

42

един

преди 6 години

А когато ние предприемем действия срещу тях ни заливат с критики , човешки права, ала-бала. Ей това най-мразя на западняците, лицемерието.

41

Циник

преди 6 години

Право куме в очи....тези рудиментарни несполуки на еволюцията ...никой не ги иска!Все едно, че да се радваш на цирей на глутеус максимус!

40

пфф

преди 6 години

До 60работя за себе си - частник съм. А преди да стана частник пак работех за себе си - всяка минута докато съм бил на работа съм се учил как трябва да се върши работата, как да стана професионалист и какви грешки трябва да се избягват. Аз съм доволен от живота си. Ти май не си от своя

39

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Как може да гонят ромите от Скандинавието ? Те са такива добри, хрисими, работливи и почтени хора !Западът постоянно ни обяснява колко хубави хора са ромите и ни кара да ги приемаме и да не ги дискриминираме.А, сега те защо ги дискриминират ?Ромите имат права. Те могат сами да избират къде да живеят.Щом искат в Скандинавието никой няма право да им пречи.Напротив - дано всичките роми от България да се преселят на Запад.

38

шматка

преди 6 години

Алооо скандинавчетата.Интегрирайте ги бре ама глейте да не им нарушите правата че от Хелз.К. ще ви обвинят в расизъм.Хаха Иронията е че точно на Хелзинки ще се наложи да се доказва в човеколюбиеБог бави но не забравя

37

до пфф

преди 6 години

Ми ти на кой работиш бе отварачко?На Гергов, и *** ли?Множиш им милионите...ама иначе си горд!Горд като г л и с тч е на прясно л а йно!***!

36

пфф

преди 6 години

*** пак вият от злоба. Ходят и *** .... и бачкат на Англичани, Французи и Германци - нации дето реално са цакали България, но иначе плюят по скандинавците дето не са ни направили абсолютно нищо лошо. Комплексарщина

35

Циник

преди 6 години

Антиапостоли - навсякъде гонени...вавсякъде неприети!И не ми трийте коментара...щото ставате смешни вече!Колегите ясно са изразили позицията си!

34

Анонимен

преди 6 години

"Просенето по шведските улици никога няма да реши проблемите на България и Румъния с бедността и изолацията", заяви той.Аааааа, ще го реши, ще го реши. Като ги пратим всички римляни при тях при нас въпроса ще е решен. Вместо да ни поучават как да ги интегрираме, те да си ги интегрират.

33

Анонимен

преди 6 години

Те като етнос са по-запазени....държат един на друг и се защитават. И затова ще оцелеят....

32

Анонимен

преди 6 години

На фотото тримцата напазарували 2 велосипеда.В тенжерката е зайчебастисано от близкият парк.В момента говорят по телефона с пенсионерка някаква помощ да и окажат относно спестяванията и.Идилия...безполезни за себе си обществото, планетата Земя.

31

Анонимен

преди 6 години

А защо да не е от Видин до Бургас?Може да се казва рОмелия.

30

Анонимен

преди 6 години

hello

29

Видин

преди 6 години

До Анонимен 40а защо пък да не им отцепим територията от Пазарджик до Бургас?!