58

Анонимен

преди 6 години

В Гърция не видях агресия, напрежение, а само спокойствие, рахатлък, усмихнати и дружелюбни хора! Само *** и диваци ходят в Кафяв(слънчев) Бряг!

57

Калоян

преди 6 години

До АнонименИ аз не стъпвам на нашето море. Ходех там само когато управляваха Станишев и Орешарски, а по рано и при Луканов ... но за малко

56

До един българин-61

преди 6 години

Виж 60- прочети ,провери и говори . Явно и ти си от невръстните българи.Разрухата на морето не започна през 2010 година. Остави политиката и виж реалноста.

55

Анонимен

преди 6 години

А Стависки защо бутна момичето, а?

54

Анонимен

преди 6 години

Нняма шанс тоя да не са го пречукали като куче, добре е да се крие това от обществеността де, но съм сигурен, че тоя е ял балкански плескавици по българска рецепта!

53

Анонимен

преди 6 години

Айде, айде, стига сте вдигали шум. Слугите ги бият, ако не искате да ви ритат и да ви бият нека вашите евароатлатнически партньори да ви помогнат да развиете производствени технологии с които да конкурирате германските и европейските стоки, а не да сте зависими от богати туристи - нали се сещате кога ще стане това... винаги ще сте слуги, депо за черноработници и ***, не се оплаквайте, такава ви е съдбата, сами си го пожелахте, яжте банани за успокоение.

52

Самуил

преди 6 години

Тука явно не сте ходили в скандинавските страни. Там събота и неделя се наливат до козирката и повръщат навсякъде. В понеделник сутринта рано като минеш по улиците и мирише отвратително. Наливат се и те стабилно, но не го правят през работната седмица, а само през уикенда.

51

До 38

преди 6 години

Още през 90те Слънчев бряг ,,изчезна".За какъв Герб говориш.Виж ,,Къде изчезна СЛ.БРЯГ" в Гугъл,тъй като явно не си съвременник. Едно е да плюеш,друго е да си го преживял и знаеш.Казва ти го човек редовен посетител на,,Сл.Бряг от 60те до 90те години,драги умнико.

50

Сталин

преди 6 години

Гад!Предател!Веднага да бъде разстрелян!

49

Анонимен

преди 6 години

Щото не държат на нашия алкохол, най-вероятно. На друго са свикнали, докато Федор си пие, щото му е като медец.Нямам нищо против рашките, да идват тук и да пият отпадните води на Бургас и Нефтохима, докато се къпят в морето. Че си и плащат за това.

48

Анонимен

преди 6 години

Да пиеш битова химия не трябва да си пияница, а тотална щета. То тук затова им се вижда рай на рашките, защото дори нашият менте алкохол все пак не е препарат за вана :D

47

Анонимен

преди 6 години

Стависки направи катастрофата 2007 г.Исаков е посланик от 2008 г. Стависки беше окончателно оправдан май 2009 г. (замениха му затвора с условна).Агент Гоце също помогна доста, факт.

46

Морски

преди 6 години

Ти явно никога не си стъпвал там.Морето го прецакват от 25 години.Какъв ГЕРБ какви пет лева още до 2010та не можехме бургазлии да познаем Слънчев бряг. Спри политиката и гледай и питай млади момко.Изказваш се неподготвен.

45

Махленски

преди 6 години

Вие плюете България и родните курорти,което ви прави потенциално безработни заради зависимостите в икономиката.

44

dmx

преди 6 години

Барети с танкове трябва да бъдат изпратени в мафиотизираната клоака Слънчев бряг. Надявам се, когато мафията падне от власт това да стане. Този "курорт" представлява някакъв архаичен мутропарк с деведесетарски селяни с ланци и техните наследници - заблъскали и татуирани ***. Не бих имал нищо против да се върне смъртното наказание, не виждам какво ще загуби обществото, ако тези хора бъдат хванати и сварени в масло. Или поне разстреляни на площада.

43

до 26

преди 6 години

*** да поживееш в любимата си русия,но не в централните части на големите градове и после плюй по родината си.м***лоумен ***.

42

до 42

преди 6 години

Знаех си че във форума ще се появи дежурният обвинител на Путин и Русияи пламенен защитник на Тиквата и родните мутри, които са превърнали морето в клоака.

41

Анонимен

преди 6 години

Прочета ли,,Слънчака" ,разбирам за кое поколение става дума. Това ново интернет поколение.Тези които знаем и помним истинският ,,Слънчев бряг" а не този наподобаващ на ,,Люлин",,,Дружба" или,,Обеля" никога не сме го наричали така. И купона беше страхотен ,за разлика от днешните безумия и т.ъпотии.Освен всичко друго даже и да се веселите не можете.

40

Анонимен

преди 6 години

Нормално е чуждите туристи да откачат и да вършат дивотии.И на вас да ви сипят 200 грама метилов алкохол и вие ще откачите.Тровят ги с кво ли не.

39

promo

преди 6 години

Е нормално - БГ е дестинация за евтин алкохол, жени и забавления, какви туристи да дойдат.P.S. А и много нисък стандарт като дойде германеца и види че взема 17пъти повече от нас, е той е велик а ние българите сме....***, и е така щом сме се оставили да сме 17пъти по бедни. !