22

Анонимен

преди 6 години

Масово шведи, които не могат да четат карат пияни и се блъскат в каквото сварят. Всеки ден разни халтави нападат хора по улиците. Защо едните не са в затвора, а другите в психиатриите? Ей, за това вината е на тъ.пия, корумпиран на дребно гащник-чиновник. Уволнете некадърната *** от ведомствата и ще намалеят нелепите инциденти. В институции като МОН примерно са само луди некадърници, после защо всеки ден някой претрепал някой в у-ще. Ами българска работа!

21

Анонимен

преди 6 години

Е,г,а ти и т,ъп,а,н,ариге

20

Анонимен

преди 6 години

Нищщо бе, ще се изпаткате пак за ГЕРБ на изборите и ще се оправи работата нали???Ей няма талъв мало-умен народ като българския! НЯМА!

19

ЦОНЬО

преди 6 години

държавата, кучета я яли , къде е

18

Анонимен

преди 6 години

Масово точно българите не си вършат работата от мързел и злобичка. Резултатът е, че *** джери се чувства безнаказан. Празнувал бил излизане от затвора. Сигурно пуснат и предсрочно за добро поведение. Накарайте българските чиновници да не пият диазепами, а да си вършат работата и няма полуживотните да буйстват. Ще си седят кротко в затвора или психиатриите и толкоз. Ама пусто рушветче от 100 лв, как чиновника да не го прибере! Така и шоф. книжки продават, после защо толкова жертви на пътя

17

Анонимен

преди 6 години

Ромите отново с подвиг. Учудени има ли?

16

Анонимен

преди 6 години

типично празнуване по ромски -- да пребиеш някого , екстри на побоя - да е сам ,да е слаб ,да не може да отвърне и за всеки случай да е групово .

15

Анонимен

преди 6 години

Те са бъдещето на мртвият ни, гнил егнос.

14

Анонимен

преди 6 години

Като ходят по сигнали в ромски махали - така ще е. Който го е страх от мечки не ходи в гората. Аз ако бях лекар в спешното - нямаше да ходя в махалата, освен ако не ме придружава патрулка. И пак нямаше да се чувствам съвсем сигурен...Така се процедира с братята роми. Не плащат вода - спира се. Не плащат ток - спира се. Бият лекари - спираме им лекарите...

13

Анонимен

преди 6 години

Докато Тиквара е на власт ше е така! Трябва нов и смел човек, който при такива случаи изпраща баретите, разчистват както те си знаят и ще има мир. Като влязат десетина пъти из страната и накажат , всичко ще мирне. Но Тиквара си ги купува на изборите. Помните графиките, най-много са гладували за гробарите. Да не мислите, че са ум чели програмата? Срещу кинти и номер на ръката. Така си осигурява гласове доцента от Банкя. Но всички знаят. Къде са ПатрЕотите? Траят си

12

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Петдесет роми в Роман на едно...място;бай Тошо ще се обърне в гроба си ако...разбере.Когато бе на власт,тук там прибягваше някой такъв и се...оглеждаше страхливо,да не го спре кварталния да му провери документите и да го пита,що не е на...работа.

11

Така е

преди 6 години

Като чета просташките коментари си мисля че наистина простаците у нас са болшинство.

10

до 26

преди 6 години

Е, как къде са? Във властта са!

9

Анонимен

преди 6 години

Фелдшерката първа е нападнала групата роми. В опит да се самозащитят са я ранили. Фелдшерката в затвора. За ромите орден Стара Планина 1-ва степен и обезщетение по 50 хил.евро.

8

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Празнуват шведите...................и интересни празници имат!

7

no coment

преди 6 години

"Такъв ужас не съм изживявала ОТДАВНА" , а не никога!?

6

Анонимен

преди 6 години

Какво има да ги съди. Държавата ако е държава отива и ги арестува тия.(ако трябва и с рота войници).

5

Анонимен

преди 6 години

Да, но ако българин, здравно осигурен, повика спешна помощ се започва: " Няма коли в района, отидете със собствен транспорт и т.н." в опит да не се отиде на адреса. А когато звъннат .. веднага се отзовават... скоро няма да ми е жал за тези лекари.

4

Лицемерите Отбхк

преди 6 години

Защо мълчат лицемерите от Антибългарския Лъжехелзински Комитет,които никога не са защитили един българин?Ето това са фактите,не език на омразата,а езика на истината..Омразата идва от Делата им и мълчаливото съучастничество на държавата под юздите на с.о.р.о.с.о.и.д.и.т.е

3

Анонимен

преди 6 години

Щом са м***нгали са невинни!