10

аз

преди 6 години

За мурзилажа: лентичките бяха за лотове от Стара до Нова Загора, от Нова до Ямбол и от Ямбол до Карнобат. От Оризово до Стара Загора осирането е на ваш серьожа. Впрочем по същото време Борисов, като кмет асфалтира, как му казвахте Цариградцко море. Всеки може да види, кое как изглежда.

9

Анонимен

преди 6 години

Ооо Винету ! Наший благодетелю помношли предупреждаваха че се строи некачествено ? Кой ще плати масрафа сега знаеш ли колко милки са това то тея вдлъбнатини са от основата не от асвалта

8

Bulgarishe

преди 6 години

Хубава работа ама Българише.Елате да видите магистрали в Германия, даже тези които да правени през Втората Световна още седят в супер състояние. У нас на 2 години и вече плачат за ремонт.

7

Анонимен

преди 6 години

А следващият ремонт след този който ще го правите след лятото зимата ли щее? Кога го Направихте този път кога стана на дунавски въЛни? Елате тук в бялата държава Норвегия да видите на какво се казва магистрала! Основата е направена от железобетон асвалта е от най качественият и е с дебелина 17 см. Път като слънце. При скорост от 180 км. колата заспива.

6

Магистрален бос

преди 6 години

Ама няма нужда ремонта да е наесен, все пак бързата работа е срам за майстора. Може и догодина по това време- нали кабинета се закани да изкара пълен мандат.

5

Анонимен

преди 6 години

Вълните са направени нарочно като малки спящи полицайчета. Да не карат бързо джигитите. Ако карат - подпомагат икономиката. Чупят колите, купуват части, активизират авторемонтните услуги. По- малко замърсяване на въздуха докато са на ремонт. Изобщо, помислено е за всичко много задълбочено.

4

Анонимен

преди 6 години

"Магистрала "Тракия" между Пловдив и Стара Загора ще бъде преесфалтирана наесен."Не думайте. Няколко години след откриването на участъка, по който лентички бяха *** на всеки 100 метра. И ремонти всяко лято. Сега - цялостен. Нищо, може пък да са се научили как се прави. Ако не - догодина пак цялостен ремонт. То тия заеми трябва да се "усвояват".

3

Анонимен

преди 6 години

Той и времето контролира, вие говорите за някакви си пенсии и ремонти

2

Човек от народа

преди 6 години

Единствено Бойко Борисов се грижи за хората и успява да даде пари на пенсионерите, на полицаите, учителите, а и за ремонт на магистралите успява да отдели!

1

Анонимен

преди 6 години

Точно така на есен за да има време да се пререже лентичката преди да я затворят за зимата