9

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Важно че парите се усвояват.

8

Анонимен

преди 6 години

В Германия регистрация на автомобил става само за 15 минути! А у нас -два дни! *** ти администрацията, фуражките и останалата папплач, която е сложена, само да ти усложни живота.

7

Анонимен

преди 6 години

А резултатът е тонове ла*на, който единствено произвеждат, с цената на милиарди левове от гърба на трудещите се.

6

Анонимен

преди 6 години

Броят на служителите в МВР трябва да се намали, а парите трябва да се разпределят между останалите. Когато някой има хубава заплата, ще му треперят гащите да не сгафи и да го уволнят. Отделно това с 20-те заплати за пенсиониране ОК, ама нека им махат по 5 от тези заплати за всяко административно наказание което получат. Така някой ако е калпаф и се издъни 4 пъти няма да вземе нищо.

5

бой&

преди 6 години

Сеч трянва! Много безполезни маймуни на тоз клон!

4

БОКОТИКВОКО

преди 6 години

ЗА ТОВА ЛИ КАЗВАТ ,ЧЕ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е 1150 ЛВ.ПРИ ТЯХ МОЖЕ..ЦЯЛ ДЕН ПИЯТ КАФЕТА И СЕ ЧУДЯТ С КОЙ ПО ГОЛЯМ ШЕФ ДА СЕНАЕБЪТ ЗА ДА СИ ПАЗЯТ МЯСТОТО И АКО СЛУЧАЙНО ИМ НАРУШИШ СПОКОЙСТВИЕТИ ,СТАВА СТРАШНО. ТИКВЕНА ДЪРЖАВА

3

Alf

преди 6 години

пълни лъжи в държавата административен заплатите са по 600-700 лв и има отлив на хора

2

Анонимен

преди 6 години

Освен че администрацията е надута, тя е и неефективна. Отидете в западна европа да видите как го правят хората, всичко отдавна е измислено да работи в полза на гражданите. В епохата на интернет, факс и мобилни комуникации да си загубиш цял ден в редена на опашки и обикаляне на гишета.

1

Анонимен

преди 6 години

Сега разбирам защо са вечно намусени. То било пълно с *** тьотки в критическата.