53

Мърдач

преди 6 години

И в гащите ми нещо мърда, назначете го - но само при добро заплащане.

52

до 59

преди 6 години

Де да бяха!Днешните 400 лева са си точно 200$Днешните 200$ са 20$ от 1960 та!Сложи ги 20 лева.Една хубава бира беше 25ст ,в момента такава бира струва 2,50лв, сметни си сам.

51

бай иван

преди 6 години

Оно в държавата вече нема лекари и даскали, а они ми реват за сервитьори.

50

до 54

преди 6 години

Има си диагноза за такива хора -"Мазохисти" в България е пълно с такива.Има и доста хора работещи за забавление,а не от нужда за това и пазара ни на труд е на такова ниво.И там е картел ,виж с горивата един държи една цена другите не им дреме ,не продават ,но и не свалят.

49

Анонимен

преди 6 години

И в София положението не е добро. Касиерките в големите магазини взимат по 400-500 лв. Каква е тая заплата? Хората работят на минимална. Пенсионерите въобще не знам как живеят. В 2017 г. в България даже не се взимат и африкански заплати.По времето на комунизЪма коментирахме, че сме по заплати на ниво Африка. Сега Африка ни задмина. Комунистите продължават своят план. Заплатите продължават да са комунистически.

48

Анонимен

преди 6 години

В България заплатите като цяло са ниски.Сега в парламентето уж щели да гласуват да се вдигнели пенсиите всяка година с 2,5 %. А иначе се обсъжда вдигане на цената на ток с 2 %, газ с 30 %, парно и топла вода с 10 %.В румъния всички заплати в бджетният сектор ще се вдигнат на два пъти общо с 2-2, ПЪТИ. И медицинска сестра, която е взимала досега 400 евро вече ще взима 800 евро. Първото вдигане на 1.01.2018 г. Т.е. след 6 месеца всички заплати в Румъния от бюджета се вдигат два пъти.

47

В. Магриотов

преди 6 години

До АнонименТези патриотични лозунги са за миналия век ! За бизнеса няма националност !

46

до 47

преди 6 години

Един дол дренки сте и тези дето имат сезонни ангажименти с елементи на бизнес ,и другите дето развиват дейност с елементи на индустрия.Като бях хлапе номерата ви минаваха, в момента вече знам как се правят пари на световно ниво и просто сте ми жалки ,малки ,балкански позъорчета.Ще бачкат ,ама колко още ще бачкат ,едните да учат занаят ,а другите ,че ги сърбят ръцете да работят на стари години ,всички по средата не.

45

инж

преди 6 години

тва им беше номерът, мамицата им, знаех го, да вкарат тук някви инженери, да ни натискат надолу, ама няма да им мине номерът - с тия няколко десетки позиции ще ми .... накривят..

44

Анонимен

преди 6 години

Какво ми цъкате минуси - 20 години си избирате управници, които смятат за нормално да получавате заплати по 500-600 лева, а после като ви дадат същите заплати по морето, хленчите...Каква е разликата дали работите в Кауфланд Люлин за 700 лева или в някой хотел в Китен за 700 лева?Едно и също е, това са обидно малко пари, но явно в София тези пари ви стигат!

43

Анонимен

преди 6 години

Имам един въпрос към "българските" "работодатели" - българи ли сте?

42

Анонимен

преди 6 години

Чужденец няма да работи за без пари. Тези сега ще плащат повече и ще са довлни, че работата им върви. Но на българи пари няма да дадат.

41

Анонимен

преди 6 години

Едва ли турски техник ще работи под 2000 лв. (1000 евро), с платена от работодателя храна и нощувка. Така че давайте парите си на чужденците. Само внимавайте да не ги дадете на някой българин. На българите с чужд език дават 600 лв. Нали се сещате, че по делата им ще ги познаете. По делата на "българският" "бизнес" той мрази България и българите.

40

бг икономика

преди 6 години

Уволниха българите и сега търсят чужденци.

39

Анонимен

преди 6 години

Ще ги излъжат - хем на море , хем безплатно нощувка и храна ,хем кеш накрая на сезона , а после ще се окаже , че от работа морето не се вижда,спят в мазетата ,хранене с останките и най-лошото може и да не им платят нищо ! А по-хубавичките украинки.............ние тоя филм сме го гледали

38

Анонимен

преди 6 години

Руснаците идват, за да харчат пари и да си гледат кефа!Украинците, които си продадоха държавата за жълти стотинки, скоро ще работят в България за една коричка хляб, защото евродемокрацията ще им дойде в повече!

37

Анонимен

преди 6 години

Цяла година бачкате за 600-700 лева, ама после заплатите по морето са ви ниски...А през останалото време?Тогава пак ли хотелиерите са виновни?

36

niki

преди 6 години

Никой не ги ще руснаците, за туй не работят тук :)

35

Ф.С.В.

преди 6 години

От статията разбираме че трябват 25000 роби - а кандидатите са само 992 от които 85% са "масажистки" от Украйна - Явно провала е пълен с евтината ръка от чужбина -Алчният бизнес реве че всички са му виновни -Но номера няма как да мине - НИЕ КАТО ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА имаме право на европейският пазар на труда който е над 180 МИЛИОНА работника - След като бай *** в хотелският бранш Начело с Рагин и Набалтанов искат малолетни да им работят - е те са над 5000 деца - То Нещата са пълна ПАРОДИЯ!!

34

Анонимен

преди 6 години

Ако застана на някои главен път, с една шайга домати ,ще изкарам два пъти повече от тези дето по цял ден сменят ос...ното от германски пенсионери.Защо да върша нещо и да се потя ,а да стоя и да не върша и пак да взимам повече?