97

Анонимен

преди 6 години

Естествено.Ако някой си мисли,че руснаците ще се оставят някой да ги смаже,много се лъже.Двете суперсили явно съзнават,че нямат интерес да се конфронтират чак дотам,че да се унищожат взаимно,но дрънкат оръжия за да си поддържат имиджа и да подскажат на тия,които искат да се бият,че имат достатъчно оръжие,което могат да им продадат.

96

Анонимен

преди 6 години

Путин е прав, но Вашингтон е по силен! Затова всички държави гледат да са добре с по силния.Иначе ще има още демократизация къде доброзорно, къде насила!

95

хихиххии

преди 6 години

До Анонимен НИКОЙ ХОДИЛ в Русия.Според евротстат и ФМР в РУРСИЯ ЖИВЕЯАТ 575 ХЛИАДИ ГРАЖАДНИ ОТ гЕРМАНИЯ ,фАРНЦИЯ ИТАЛИА И ВЪОБЩЕ ОТ ЕС + 478 ХИЛЯДИ КРАВАРИ ОТ САЩ АМА НАИСТИНА КРАВАРИ ЩОТО САМО ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА В ТАЙГАТА СА СЕ ЗАСЕЛЕЛИ САМИ 6000 АМЕРИКАНСКИ ФЕРМЕРИ ДА ГЛЕДАТ КРАВИ СКАПО ПОЛУЧАВАТ СУБСИДИИ ОТ ДЪРЖАВАТА И ХИЧ НЕ ИМ Е ЗЛЕ ДОРИ ИМА АМЕРИКАН.ДОКУМЕНАЛЕН ФИЛМ ЗА ТЯХ .А БГ СТУДЕНТИТЕ СА НАДВХЪРЛИ ДВОЙНО БРОЙКАТА ОТПУСНАТА ИМ ОТ РУСКИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ.

94

Анонимен

преди 6 години

Руските туристи носят цивилизацияна дивия запад.

93

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 99Много сте ми смешни, като започнете да правите такива "изводи"! Ами има си природни богатства, продава си ги! Че Норвегия, преди да намери нефта беше едно голямо село! Сега се перчи с "просперитет"! Я им врътни кранчето и виж какво ще стане!!! А руснаците зависят от нефт и газ замо на 34%. А саудитите, като зависят на 90% КАКВО ДА КАЖАТ????

92

румен

преди 6 години

До Анонимен Ами имат ги и ги продават. И няма да свършат през следващите 150 г./според официални данни само 10% от известните досега минерални находища и 40 % от петролните и газовите са разработени/.Така че не им предстои фалит в обозримо бъдеще.Напротив.Светът ще става по-зависим от ресурсите на Русия.А те са показали че умеят да си ги защитават.

91

Анонимен

преди 6 години

Путин систематично свива сърмите на гуанците.Конгресътзапочна да се занимава самос производство на фашизоиднизакони.

90

0

преди 6 години

До Анонимен- това че русия продавала само газ петрол въглища и че ще фалира на коледа на великден на свети унуфрийй-вече съм го чувал поне 600 пъти.оБАЧЕ ВМЕСТО ТОВА русия разширява икономиката и вече изнася повече храни от колкото оръжия, и прибира без особени усилия всичко геополитическо което и потрабвя /последно прибра Аркита изатвори северният морски път/ пред погледа на САЩ.А иначе както в китай казват за Г-7 кои бяхте вие.?-Клуба на куците пилета от които вече нищо не зависи.

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 99Е точно това ви бърка на вас отзад, че неможете да прилапате природните богтсава на тази ДЪРЖАВА. Те тов не ви дава мирка и не мое да спите своло.. американска и английска.

88

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91да си забелязъл че Расия сама и за долари продава природните си богатства???И формира около 45%от постъпленията си в бюджета от това!Че ако не са металите,въглищата,петрола ,Газта,алуминият и полуфабрикатите,Расия ще фалира за половин година.

87

Анонимен

преди 6 години

Хареса ми как Путин разцепина две америгуанците, послеоще на две и пак от същото.

86

kokospa

преди 6 години

Ей тоя Путин голям сладур!!Значи иска съвместно със САЩ да прави ПРО!!Да има достъп до цялата технология,сателитна навигация,управление и КОНТРОЛ!!!Тав.Путин няма нормална държава дори Индия не би дала такъв достъп...та камо ли САЩ!!!Развивайте си там С300,400,500 дето пропускат по 50 ракети и толкоз!!!!

85

Анонимен

преди 6 години

и кой ходи да живее в Русия? Казахстанци, таджикистанци и руснаци от ДНБ и Крим защото няма ток и вода.. не съм чул германци, французи или американци да се бутат там. Докато в Германия и САЩ се е наводнило от руснаци. Бягат на талази от руския рай! Обаче за вас комунистите-*** всичко е наобратно. България е много по-добро място за живот от Русия! Руснаците идват на талази да живеят тук цялото ни черноморие вече е пълно с руснаци, което е опасно защото утре ако дойдат зелените човечета??

84

Анонимен

преди 6 години

До u4enТака го е закъсала, че от времето на Петър първи все умира, все "колос на глинени крака", все убита от бога, но продължава да живее и все ви е трън в очичките завистливи англосаксонски, че не сте се докопали до природните богатства!!! ЕЙЙ нагло племе бе!

83

Анонимен

преди 6 години

Джуджето плаче :) Гавраата с руската кочиина продължава, а жалка, смешна и набутана в ъгъла азиатската коака гледа само как света им се подиграва.

82

Анонимен

преди 6 години

Вместо препечатки от службите на джуджето да бяхте излъчили филма! Там много ясно личи, че вожда е много болен и предстои хоспитализацията му

81

Анонимен

преди 6 години

*** с име левски - за него най-добротое сапунисано въже около врата.

80

u4en

преди 6 години

Типичен КГБ-ски ""държавник"" ! 0...грешка - 00 ! Елцин!!Елцин...къде го избра тоя беее! А ако четем м-у редовете - Рашата яко го е закъсала....а на този му кроят шапка ! Май го гласят неговите хора за Хага..за килията на Милошевич!

79

Вицоман

преди 6 години

Елцин сдава властта в Кремъл. В тържествена обстановка връчва на Путин "ядреното куфарче".Тръгва си, но по стълбите Путин го настига:- Борис Николаевич, вие майтап ли си правите с мен? Какво е това куфарче? Копчето за пускане на ракетите не работи!!!

78

аз

преди 6 години

До АнонименАха... Някъде вече сигурно са му и построили! Докато е на власт сигурно и още ще му построят! Но десетина години след това ще стане същото, което е станало и десетина години след Сталин! Ще съборят всичките му паметници и ще заклеймят "култа към личността".