68

u4en

преди 6 години

УНСС - с ректор-ченге и преподаватели..Чобанов и Орешарски какво очаквате! ОТВРОТ! Млади хора -учете навън! Помним как ректора на УНСС и тогава член на УС на БНБ-2014г. говореше на протестиращите студенти : "Колко сте Жалки" ! А ние казваме : С такъв Ректор - ченге- бок--к и такива преподаватели ..УНСС - карикатура на университет !

67

Коце кмета

преди 6 години

Правилно са го скъсали! Икономика учи, а един обикновен пазарлък не е могъл да направи... За икономист се иска усет, оценка на риска, анализ на перспективите...

66

Анонимен

преди 6 години

Имаше един Асистент в ТУ който каза на такива наточени студенти .. Искате високо ниво като в Германия ще го имате .. 70% решени домашни , 3 пъти през семестъра трябва да излезеш на дъската да говориш по темата.. И накрая тези мераклии за добро образование плакаха като женички за им завери семестъра.

65

Анонимен

преди 6 години

В 90% от Вуз-овете така може да завърши и едно mагаре. После се чудим защо излизат неграмотни висшисти и защо на запад, а вече и на изток не ни признават дипломите

64

Анонимен

преди 6 години

До 66, Едно да искаш друго е да можеш.. Светът е свободен за инженери и физици в Германия не искат даже и висока диплома от средното с над 5,00 можеш да влезнеш.. А защо не учат за инженери българите .. защото е трудно всеки гледа лесното - икономика , медии .. Днешните младежи в ТУ-София е им е трудно , няма матрял. лош.. ако дигнат новото никой няма да завърши..

63

Анонимен

преди 6 години

"Кезиме, едно време писмената работа само те допускаше до устен изпит. И аз ако видя повече имена като твойто и аз щях да им предложа 3 (знае/"Преподавателят определя формата на изпит. Но не и това, че за нищо ще пусне студент.А писаното от теб за името е вече тъпо. Няма нужда да се коментира. Нивото е много ниско.

62

Анонимен

преди 6 години

Кезиме, едно време писмената работа само те допускаше до устен изпит. И аз ако видя повече имена като твойто и аз щях да им предложа 3 (знае:).

61

66,

преди 6 години

"До Нещастния Инженер"Не разбрах кое ми е "нещастното" - работя си нормално, не се оплаквам. Вероятно нещо при теб куца. За мен нещастието е доста по-всеобщо - образованието ни го няма, наред с много други /май с всичките/ държавни ресори.Двойните дипломи не са гаранция за качество. Да, по-трудно се завършва инженерство. Навремето сме влизали обаче след конкуренция от по 20 души за място. Сега я няма и днес инженерите завършват без елементарни умения и познания. Ако ще и по 5 дипломи да имат.

60

Анонимен

преди 6 години

До гогич Там където няма математика е лесно то е като частите на компютъра тези които мислят процесора са скъпи , тези които помнят хардиска е евтин.. Едно е да мислиш друго е да помниш..

59

гогич

преди 6 години

По мое време наистина се учеше в унсс-то - трябваша да правим курсови работи почти по всеки предмет, за да ни допуснат до изпита...И изпита си беше изпит...Сега нещо .....

58

Анонимен

преди 6 години

До 51 Нещастния Инженер.. В ТУ-София има немски и френски с двойни дипломи електротехника , машиностроене , мехатроника и информатика от университети топ-200 и няма много много мераклии защото е трудно.. Тези които учат в на Запад учат главно икономика и бизнес защото е лесно.. На 20 българи студенти в Германия един учи за инженер , информатика .. А Физика в момента имаме само 1студент в цяла Германия.

57

huehuehue

преди 6 години

Как се разбира само, че Боряна Павлова има общо с унсс.xaxaxa

56

brqh

преди 6 години

"Това *** "Кезим" е апсолютен ***. Защо не коже как си взема изпитите по повечето предмети и как заплашва преподавателите, че ако не му го дадат ще им скрои номер."И това го е писал студент в УНСС с 20 правописни грешки???

55

59,

преди 6 години

"Приятелче първо провери нещата след това пиши. За да ги напиша тези неща значи съм навътре в нещата."Навътре, колко да си навътре, освен ако не си въпросната т.нар. преподавателка?Ако човекът се притесняваше, нямаше да настоява за проверка. А ако ръководството на ВУЗ-а има и читави елементи, ще я направят и то обективно. От проверка може да се притеснява само "образователката", ако това, което е изнесено като информация, е вярно.

54

Анонимен

преди 6 години

По мое време, който не можеше да влезне в никой друг ВУЗ в София, го приемаха в УНСС.

53

Анонимен

преди 6 години

Има ли някой от управляващите ни след 1989г ,който да няма диплома от АОНСУ или това "заведение"? Кому са необходими знания? В САЩ завършващите философия, икономика,финанси,право, история, политология,журналистика и т.н. получават дипломи за "ART" -специалисти- по "изкуството" да "лъжеш публиката"! Пишеш и приказваш каквото ти е разпоредено и само с "опорни точки"! Други разсъждават и решават какво и как ще приказваш и правиш!Иначе-зад борда! Демокрация,майни!

52

:(

преди 6 години

Делигирани бюджети = *** студенти.*** студенти = жалка държава.

51

nkavrakov

преди 6 години

Пише им тройки за да има студенти.Има студенти,има и пари от такси,...няма студенти...няма и пари..Толкова е просто ..

50

46,

преди 6 години

"Това *** "Кезим" е апсолютен ***.Защо не коже как си взема изпитите по повечето предмети и как заплашва преподавателите, че ако не му го дадат ще им скрои номер.Как много секретарки ходатаистват за негоНека разследващите го проверят и него.А преподавателката е за наказание, няма две мнения по въпроса."Ако това беше вярно, нямаше да иска проверка, а щеше тихомълком да иде и да си плати.Да"направи"някой превод.Да помогне с нещо.Склонен съм повече да вярвам, че образователката е гнила.

49

Анонимен

преди 6 години

УНСС преди се казваше ВИИ Карл Маркс. Повечето висши *** са го завършили. Повечето от сегашните политици и почти всички агенти от ДС са учили там.