64

Анонимен

преди 6 години

Този Навални си е истински руснак.Не ходи на високи токове като някои джуджета.

63

Анонимен

преди 6 години

Свинарският син с кочините пак цъфна.

62

Анонимен

преди 6 години

Еврейчето нали ходеше с превръзка на окото.

61

хаха СМЯХ !

преди 6 години

Сорос пак прави протести ....... не научихте сценария бе драги сънардници ?!?!?!

60

Боби

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯЩо се правиш на по-глупав от колкото си а?Всеки висш политик в РФ получава ДОЖИВОТНА ОХРАНА ОТ ФСБ или реално става заложник на следващия Президент/премиер. Как тогава ще си харчи Милиардите? Ето Гроби харчи ли си милионите поне? Не като свърши парите отива да чете лекции в Русия и на запад.Ако Путин е откраданал един Милиард долара то преди това той трябва да ги е откраднал в еквивалента на Рубли(*64-69) За ваше сведение Бюджета на Крим(2016) е 122 милиарда рубли със строежите

59

BG СМЕШКИ

преди 6 години

Сорос пак ли прави протести в Русия !?!?! всички опозционери в Русия са платени от Сорос - да знаете ....не се хващайте на тая въдица ! Сорос плаща и у нас на разни кръгове .....

58

Анонимен

преди 6 години

На Запад бият с палки и заливат с вода, със сълзотворен газ. Не се церемонят с демонстрантите. На Изток, заради миналия комунизъм, властите пазят демонстрантите да не се спънат и ударят, докато протестират.

57

82

преди 6 години

Пич, гледай си гурбета и корана. Не я разбираш политиката.

56

Анонимен

преди 6 години

Днес е национален празник на Русия той няма право на митинг..

55

Факт

преди 6 години

Кадафи го подкрепяха 100% и вижте какво стана.Ким чен ун, Мадуро, Кадиров също ги подкрепят на 100%.Това което вие русофили, комунисти и други анти-български отпадаци не разбирате е, че рейтинга на един политик мине ли 50% се превръща в антирейтинг ... и всичко свършва кърваво и страшно.

54

80

преди 6 години

"Агонията" е страшна. Путин от 80% подкрепа, пада на 79,999999%. Мъкааааааа!

53

:)

преди 6 години

Не знам как е в Рашата, но най-бруталната полицейска жестокост, която съм виждал беше във Франция. Жени и ДЕЦА протестираха против гей браковете. Полицията биеше с палките брутално. Има го в Youtube, може да видите какво правят учителите ви по демокрация. Не съм русофил, но западняците постепенно ще ме направят. Такива нагли типове са, че не е истина.

52

Анонимен

преди 6 години

Агонията в Кремъл се засилва.

51

Анонимен

преди 6 години

Кандидатите за президент ще бъдат: Путин, Зюганов и Жириновски.

50

Анонимен

преди 6 години

Толкова е развита Путиновата Рашка, че цялата Западна цивилизация се е наредила на опашка пред руските посолства за визи у Рашката. Масова емиграция към Рашка се наблюдава, а не обратното.

49

59

преди 6 години

Ако Путин иска да го свитне, този мухъл щеше отдавна да е катастрофирал или да е получил инфаркт, инсулт, спукване на дебелото черво и т.н. Но Путин не иска да го хаби, защото мухъла му е удобен. Руснаците го мразят и никой няма да гласува за него. Опозиция мечта.

48

Анонимен

преди 6 години

до 58 Ако Владимир му искаше главата на тоя, отдавна щеше да е безследно изчезнал .

47

Глупости

преди 6 години

На снимката Навални е спокоен, със здраво око (а уж беше загубил зрението си). Ако "лошият" Путин ми искаше главата, щях да съм доста по-уплашен. Май всичко е една голяма постановка.

46

Путин

преди 6 години

Македонците са ни вековен и древен братски народ. Слава Македония и македонската азбука! Македония на 5 морета.

45

До 49

преди 6 години

Нервничко се смееш. Аз съм виждал и двете.Само, че тука не съм видял гамени да се завиват с краварския флаг, да се събират край някой язовир и да носят портрети на Линкълн, Вашингтон или Рейгън.А българите посетили краварията или западна Европа са в пъти повече от посетилите коччинката.