38

Анонимен

преди 7 години

Вапцаров.... ако е погазила законите има съд бе офлюв .... не изпадай в истерия . Уж претендиращ за нещо пък пускаш епитети в действие

37

Гражданин

преди 7 години

Определено откакто е кметица, абсолютно нищо не сме усетили да се е променило! Колкото сигнали сме подавали, все същата работа! Общината само се оправдава и никаква работа не върши!

36

Анонимен

преди 7 години

Тая сигурно му е отказала

35

Киро

преди 7 години

Признавам, че Деси Иванчева не блести с огромен интелект, но поне се бори срещу строежите. Спомнете си Цвета Авджиева, този Ценко Чоков с пола, който въпреки неизброимите си престъпления си живее преспокойно бе нито едно обвинение. Никога повече ГЕРБ в Младост!

34

Анонимен

преди 7 години

Направи гладна стачка бе шмульо ! Кво си играеш. И ти ща клекнеш пред мангиза ако не си клекнал.

33

Цончо

преди 7 години

Ето защо не трябва да се раздават референдуми на корем. Гражданята от Младост избраха и *** квартала си, берекет версим, ама не искам това в национален мащаб. Аман от прости и необразовани хора с големи претенции. Сега 4 години ще "позеленявате" от ядове в Младост, но нищо ще се научите.

32

Анонимен

преди 7 години

от 34 Оппааа...не сте болни- видях най долу една статия със зарина. Вие сте уникални, бе!

31

Анонимен

преди 7 години

Информация от кухнята: Този Вапцаров е от партията на Кадиев и Кадиев съботира кметицата... Мяка им на тез мрсни комунисти, партията си менят ама нрава не! Мислех го Кадиев за читав, но то не може да си в Голямата Игра от толкова години и да не си куче...

30

Анонимен

преди 7 години

Браво на тази г-жа, пое Младост във наистина тежък момент и въпреки многото некомпетентни общинари и тежкото социалистическо блато нещата вървят само напред и нагоре. Нека си завиждат номенклантурните синчета, oвцата като не достигнала гроздето и рекла то кисело. Полека лека панелките ще изчезват и там ще се строят свестни и годни за живеене сгради.

29

SILANCE

преди 7 години

Продължение. Тревата се коси от общината. Има си човек,получаващ заплата,за да планира и контролира това. И му е задължение,което не зависи от кметицата. И колко още неща... Да не говорим колко документи изчезнаха,за да не се докаже в съда нечистоплътното прехвърляне на собственост,за да може да се издават разрешения за строеж. Днес са заградили пространството между двата входа на подлеза на спирката на Окр. болница,за да строят нещо... НЕкоя барака ли? Мястото е метър на метър ... Кметицата л

28

SILANCE

преди 7 години

До Червен кадиев,Кротко с величаенето на вапцаров...Бил е подводничар и му се е плащало от чужда държава да стеля и да саботира България. Да не говорим с какво свързаха наскоро твърдението му,че в затвора ставаш човек - с ОПГ за отвличания и убийства. Колкото до кметицата,едни птичка пролет не прави. Жената каквото и да поиска,общинарите търгуват с влияние помежду си от край време. Всеки "страничен", дори и наистина избран, ще проваля. От коментарите се разбира,че тревата демонстративно не е ок

27

До 29

преди 7 години

Всички ли червени момиченца сте толкова ниско образовани , бедни и сърдити. Живеете си в някакъв си ваш свят, а всъщност Бойко мисли и за вас , поне за това му благодари и се върни в училище да го завършиш поне него!

26

до 22

преди 7 години

Веднага хващай пътя за 4 - ти километър, че си много опасен за околните, особена за децата и възрастните хора! Хайде, и по-бързо. По път можеш да минеш през Банкя и да оближеш там един тлъст ***, все ще изкараш някой лев за вафли от лавката на психиатрията. Впрочем, много ти здраве от боковия авер Дебелян Пеевски. Тия дни питал за теб как си с розовите хапчета, понеже ги имал в излишък и щял да ти даде една - две опаковки.

25

сминдух енд чесън

преди 7 години

Щом има такъв вой,тази жена вероятно върши работа.

24

Софиянец

преди 7 години

Ми то вие си я избрахте, щото послушахте Кадиев...Сега ще си берете плодовете...

23

Анонимен

преди 7 години

Още преди да я изберат не ми се виждаше читава!

22

666

преди 7 години

Чета и не вярвам ,имали сте ливади за косене ,за оране,може, може ,но моята ножица и моя плуг са само за триъгълни !

21

Анонимен

преди 7 години

До ??Не можеме да си окосиме щото ще си счупиме маникюрите и няма да можем да идеме на гей-парада.

20

Горд Гербер

преди 7 години

Не намесвайте Герб и Бойко Борисов във вашите грешни решения. Горд съм от управник като Бойко, честен и мислещ за народа. Толкова много направи за нас , Герб имате моят глас завинаги!

19

Циник

преди 7 години

Чета , и не вярвам на ушите си! Не познавам ни кметица, ни заместник кмет...но едно знам със сигурност - междублоковите пространства не са "собственост" на живущите! Ми както сте я подкарали...ремонтирайте си сами подземни тръби...ел.естакади....улици...а данъците за Харманли...че там има гладни!Що не си ремонтирате и асансьорите така?Се ще има някой съсед да "им разбира"Тъпите немски общини - пращат хора за същото...ама вие нали сте баровци...можете, и сами!