30

Анонимен

преди 6 години

Ово е румънски стандарт - летиш и хвърляш. Така ще е и с грипените еднодвигателници. Пак ще останат Миговете 29.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Само ревеш Нато и не трябва да има руско в него. Еми нямам как да стане. Май забрави, че Полша пазеха небето ни една седмица с МиГ-29 техен. Да не говорим и за Латвия, Литва, Естония, Словакия, Чехия, Унгария, Румъния, България и Сърбия имат руски самолети. Защо ли? Историята ще ти даде отговора и защо държавите имат МиГ.

28

Анонимен

преди 7 години

до 29 Бе той може да си лети ,но при бойни условия още на първата минута ще е взривен от съвремените изтребители. как ще съпоставяш техническите качества на една 40- 50 годишна *** с 10 годишен изтребител?

27

фуъй

преди 7 години

не говорете лоши неща за най - продавания боен реактивен самолет в света! наскоро гледахкак един американец с миг17ф от 1959- а правеше страхотни фигури визш пилотаж в щатите!явно поддръжката куца! а може и птица да има намеса!

26

Анонимен

преди 7 години

Някой у нас имаше интерес да нареже и продаде по хубавите и скъпи Миг-23 и да ни оставят по -старите Миг 21 понеже искали по-малко пари за поддръжка! Затова днес разчитаме на няколко Миг-29 с изчерпан ресурс. Така че и ние не сме цвете за мирисане.

25

Анонимен

преди 7 години

Този самолет е много стар и е нормално да се очсква авария но хеликоптера дето падна в морето бил най модерния според натовските стандарти.

24

станали са

преди 7 години

...въоБрАженни сили... само на думи демек... Българийооо...

23

Патриот

преди 7 години

нотовците само при учения ще се изтрепят а искат на Русия да криват кепето!

22

Анонимен

преди 7 години

Пак добре,че катапулта му работил.

21

Анонимен

преди 7 години

до 18 Не е проблема в МИГ, а че ние още правим учения с 40 годишни кочини, като тази на снимката. Нямаме пари за МИГ-35, и затова Генерала ни се гордее, че прави номера с МИГ-29.

20

Анонимен

преди 7 години

Те в Мирно време самолетите на членките на НАТО им падат представям си какво ще е при един военен конфликт малееееее

19

путя вън

преди 7 години

До АнонименТук се говори за отказал двигател.Там освен да го ремонтираш, не виждам каква модернизация може да се направи.Руски, стари,амортизирани двигатели.Трябва такива самолети да бъдат премахнати напълно от въоръжение!

18

Анонимен

преди 7 години

Румьния Бьлгария нали са в НАТО кви са тия мигове кви са тия пет лева ???

17

Анонимен

преди 7 години

Този самолет е най-малко на 45 години.

16

Бай Х

преди 7 години

позабравени неща щото скоро нищо не се е правилонавремето по време на мащабни учения задължително имаше жертви я сгазен от танк, я застрелян по погрешка, внезапно гръмнала граната и т.н. я отклонил се снаряд...стават такива неща аз лично съм присъствал на последното като войник и беше чист късмет, че няма пострадали - е разбира се за това се говореше се под сурдинкано сега е друго по скоро калпава техника ами 40 годишен самолет при румънцитеи неподготвен пилот при нас ....бог да го прости

15

Анонимен

преди 7 години

Пилешкият мозък на румънците е виновен, Роско. Да летиш с такава антика си е равносилно на самоубийство. Голям късмет е изкарал мамалигарския пилот.

14

Анонимен

преди 7 години

Ама това ретро представяне ли е било или учение?

13

Липса на поддръжка!

преди 7 години

НАТО реши да тества наличните ресурси в района, като направи учение в черно море.Какво последнва ние загубихме хеликоптер, а румънците самолет - по време на *УЧЕНИЕ* не при реален бой. Това говори достатъчно за състоянието на Въораженните ни сили в района.Който не е влязал, той не ни е превзел....

12

Анонимен

преди 7 години

Слава на Бога, че пилота е оцелял!

11

Анонимен

преди 7 години

Аз се чудя, как изобщо е излетял, а не как е кацал.