60

Анонимен

преди 6 години

Истината и Корнелия Нинова са две взаимно изключващи се неща.

59

Анонимен

преди 6 години

'' Казах, че отказвам повече да лъжем хората и по-добре да обявим истината. Десетки години политиците лъжат народа", продължава разясненията лидерът на БСП. Нинова заявила тогава, че тя няма да излъже и иска промяна в поведението на политическата класа.''Това ако не е директно признание на Нинова, че е лъжкиня, тогава какво е?

58

Анонимен

преди 6 години

България сега има голям късмет, че тази зла жена не успя да се добере до върховете на властта!Много добре ще се получи Борисов да успее с искането си на всеки КСНС да се подвизават инфо-медиите!Така срещите им при президента няма да създават усещането за завери.

57

Анонимен

преди 6 години

Истината? От г-жа Нинова? Едва ли.

56

Анонимен

преди 6 години

БСП /БКП/ младежи нали щяха да ремонтират паметници и да строят ограда? Какво стана?

55

Анонимен

преди 6 години

"Пази Боже...сляпо да прогледне"

54

АЛООО Курни!

преди 6 години

Искам обществото да знае, ИМАШЕ ЛИ ВОДА В ЯЗОВИРИТЕ НИ ТАЗИ ЗИМА? Първо вдигнахте врява, ЧЕ НЯМА, а малко по късно вдигнахте врява, ЧЕ ИМА МНОГО ВОДА!

53

Да вдига врява

преди 6 години

става. За друго-НЕ!

52

?!?

преди 6 години

Е тая наистина е ку-ку!

51

Анонимен

преди 6 години

А бе не знам кой колко краде, но от 2009 България върви само напред и инфраструктурно, туристически и финансово. Другото са празни приказки и популизъм на бивши некадърници и грешка идеология.

50

Циник

преди 6 години

И аз искам да знам как Сланиннова стана мултимилионер в редиците на СДС...ама няма да дочакам!*** са така - "Нашето си е наше - чуждото(народното)....и ТО!"И другарите стигат до оргазъм - а овците и пасат от ръчичката!:-)

49

Анонимен

преди 6 години

До Коледа му е мандата на прасето ББ! Искаме ОСТАВКА!!!!

48

Наблюдател

преди 6 години

Просто с. Банкя се напънало и о'чудо, имаме Лъжец N 1 на България ! Както и от където да го пуснеш по гръб не пада! Има ли издънване отговорност непоема, винаги я прехвърля на други! Дядо му бил гонен от комунистите но някак ама съвсем случайно станал партиен член! Просто другарите комунисти насила го направили бе! Горкия! Каква мъка, какво нещо! Човека сам колко дупки запълни /с голи ръце/, какви магистрали построи! Какви фондове усвои! C "правилините Ора де..."!

47

Баи х.и

преди 6 години

Тъй тъй..не е лъжа..това племе трябва се унищожи...Два пъти го махат и пак си го избират...Шашнахме света с простотията си..

46

Ж

преди 6 години

ами кажи я истината тогава

45

Бойко

преди 6 години

Ще си крадъ,ще си управлявам,ей сега скоро още едно заемче ще дръпна,а вий т.ъ.п.а.н.а.р.и ще го врещате,и вашите внуци...Само ми хленчите,не можете да ме махнете..Вечният управник ще съм.Утре да направя избори и да не гласувате за мен,пак аз ще ви управлявам,защото съм милиардер,имам ппвече пари от държавата..Ай лягайте г.л.у.п.а.ц.и..

44

ТЮРК

преди 6 години

Да братле с ДПС щеше да бьде роман направо. Но братле аз отказвам лафка да бьде моето лице . С нищо не заслужавам упреците кьм него аз стария депасар да отнеса още повече не сьм на хранилка, а сега ми лепна предател кой е предател, аз не сьм бил причина раздор да има само се опитвам да запазя доверието помежду ни с поколение сьс Гошо.

43

теория на вероятност

преди 6 години

Много сте любопитни плъхове, каквито и трохи подхвърлят все налитате.Вярно , на някои това може и да е хляба. Колко къс памет , припомнете си кой на кого на крака е бил , да се оплаче от атаката , ами тя ако е плувана следва оставка идва жертвено правителство създават се условия атака и на бял кон да замете нещата Но грешка нарочените смешници за пред народа познайте с какво наградиха ,

42

TURK

преди 6 години

КАКВИ ХОРА СТЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ-ОНЗИ ХВЪРЛЯ 2 ПЪТИ ОСТАВКА,ВИЕ 3 ПЪТИ ГО ВРЪЩАТЕ.....МАЗОХИЗЪМ Е ТОВА.....ЕЙ ТАЗИ ЖЕНА ЩЕШЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ,АМА НА,ЙОК,О.Л.МАЗ.....А ТЯ НЕ КРАДЕ.....

41

ЦК на ГЕРБ

преди 6 години

До Джон Картър Баце е шотландски боец-има девет живота !!!