333

extremist

преди 6 години

До Ема : КОМУНИСТА НЯМА СОБСТВЕНОСТ, ЯСНО ЛИ Е; ВДИГНЕТЕ СИ МАЛКО ОБЩАТА КУЛТУРА И СПРЕТЕ ДА БЪРКАТЕ "НОМЕНКЛАТУРЕН КРАДЕЦ" С КОМУНИСТ

332

ВИВА СССР

преди 6 години

ЩЕ ВЪЗКРЪСТНЕ като ФЕНИКС

331

extremist

преди 6 години

До Ема

330

Ема

преди 6 години

И по времето на комунизма и сега в България се произвеждаха чушки,и тогава и сега чушките бяха за алчните комунисти,а дръжките за народа,затова и преди и сега комунистическите семейства живеят добре,защото са ни работодатели!Защо в държави,в които е нямало див комунизъм наречен Терористична организация,и избила над един милион души,са с със сто години пред нас-икономически,социално,и с манталитет на истински човеци,а не с животинска злоба и омраза,срещу всеки и всичко,което ги заобикаля?

329

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

НЕМА ВЕЧЕ КВО ДА БОЯДИСВАТЕ ,БЕ....ТКЗС-тата И АПК-тата УМРЕХА а кадрите на БКП--продадоха и последните усрани заводи за скрап за по 1-$!!!Децата на Пратията , вече си продават задниците на Запад ....щото и у Русия нема никакви пари!Сина на Корни , къде е ...??!

328

extremist

преди 6 години

Той е бил готов да превърне България в шестнайсета съветска република и за малко да успее да извърши това огромно национално предателство, пише Дойче Веле. - ЖАЛКО ЧЕ НЕ УСПЯЛ

327

Анонимен

преди 6 години

След много години ще търсят остатъци от построеното при соца, за да ги превърнат в музеи и места за поклонение.

326

Анонимен

преди 6 години

Лакеи в ливреи,какво построихте в тази държава за близо 30 години управление/по-точно слугинаж/??Защото в най-малкият град все още се вижда какво е било построено,ако и да останаха само останките,основата и фундаментите на построеното ТОГАВА!!Вие за 30 години какво направихте за тази държава и този народ??Онези хубави,лоши минаха в историята!!Вие днес какво правите??

325

Анонимен

преди 6 години

С какво днешната българска държава е по-различна от тогавашната. Пак целуваме подметки на други господари.

324

Анонимен

преди 6 години

Помня един момент от филма "Хан Аспарух". Императорът повика Велизарий и му поръча да запише за бъдните поколения историята и когато не му хареса написането, поиска да се напише друго с обяснението, че историята се пише от победителите. Поколенията ще знаят не това, което действително се е случило, а това което им оставят като писмено свидетелство победилите. И с Живков е така - той ще остане за историята такъв, какъвто го представят днешните победители - а те искат той да изглежда продажник.

323

Един от Северозапада

преди 6 години

До Коце кмета 380 Коце, моите поздравления и уважение, за коментара ти!

322

Анонимен

преди 6 години

До ПОМНИМ , ПОМНИМ...А помните ли при соца да е имало "София прайд"?

321

ХА ХА

преди 6 години

Дойче Веле ?Тази медия стана синоним на Лъжи .

320

ПОМНИМ , ПОМНИМ , БЕ

преди 6 години

ИДЕИТЕ НА ПАРТИЯТА --СЕ ПРЕДАВАТ ИЛИ АН.АЛ.НО ...ИЛИ ПЕРВАГИНАМ---ЗА ПО ДОБРО ЗАПАМЕТЯВАНЕ И УСВОЯВАНЕ!!ВСИЧКИ КОМУНИСТИ МИСЛЯТ--ГЛАВНО С ТИЯ ОРГАНИ!!!

319

Анонимен

преди 6 години

Хомитата се върнаха от парада и минусите веднага започнаха да се увеличават или на мене така ми се струва.

318

Анонимен

преди 6 години

Странни обяснения за това, как убеждавал съпартийците си. Той тогава нямаше нужда да убеждава никого - притежаваше пълната власт. Ако искаше, можеш да направи страната република без да е нужно да се отчита пред никого. Ако не го е направил, значи освен тоя пасквил горе, е имало и още нещо - може пък Живков да е бил патриот, а - като го сравнявам с днешните продажни политици.

317

Анонимен

преди 6 години

Над 480 коментара! Удариха десятка.

316

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевПо принцип си прав но тези същите индивиди сега са най големитн национални предатели които ни продадоха на Запада. Те са комунистите които на бързо си смениха цветовете и работят сега с Вашингтон и евреите за унищожаването на Българската нация. Така че ако наистина си за българщината не може да хулиш комунистите и да защитаваш запада защото в момента те заедно работят срещу нашите национални интереси.

315

Анонимен

преди 6 години

Какво дрънкате глупости. Ако е искал е щял да го направи

314

Един от Северозапада

преди 6 години

До Василев431 Василев, браво! От време на време, коментарите са ти много точни, и право в десятката!!!