73

Garibaldi

преди 7 години

Давам 2 лева за погребението на новия ни тато, дето едно даскало не е построил ,авсичко е направено по Живково време!!!!!!

72

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ако имаше същото желание и ентусиазъм за разправа с нашенската престъпност,щяхме да бъдем за пример.Цирк за напреднали.

71

Анонимен

преди 7 години

До до 75 Анонимен82 А прокуратурата ,обвинението????Там е заровено кучето ,таам. В съдебната система .Като му лепнат едно ,,хулиганска проява ,,И този законодател който е определил че счупеният череп е ,,средна телесна повреда ,,а не медиците който работят по правилата .

70

ЛЕКАР

преди 7 години

Този *** и лъжец е за затвора!Няма какво да ни се прави на интересен,защото човек не помни нищо САМО, когато е под пълна упойка във всички други случаи човек не губи съзнанието си!

69

хадвокат Марковский

преди 7 години

нека да успокоим този шведски пияндурник. Тук е страната на победилата евроатлантическа демокрация и тук престъпниците като него им давата условни присъди и по някой лев глоба. Даже и за убийство щяха да му дадат условна, а за този ритник даже нямаше да го арестуват, ако не се беше разшумяло по телевизиите. Както знае те първоначално само са го задържали за обяснение и са го пуснали веднага, за да си допива в друг хотел предполагам. Едва след това се юрнаха да го съдят

68

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 78 Прав си . Именно политиците ,съдиите ,митичнате и ценностите на демокрацията,толерантността ни докараха датам да гледат на България с презрение . Дъражава втора ръка,задният двор на Ивропата . Така и ,,бежанците ,,гледат с презрение на ,,приели ,,ги народи .А колкото до полицаите ,ако зависи от редовият състав на МВР бъди сигурен че за часове могат да въведат ред . Но законите и т.н. политици ги принуждават да работят така .

67

Антрополог

преди 7 години

Пипсата на слънце се отразява пагубно на северните народи ,бяха си варвари и по Римско и сега .След алкохол и наркотици се отключва архаичният им АЗ.

66

до 78

преди 7 години

"ние сами провокираме такова отношение - нямаме имидж като нация"По-гламаво изказване няма. Може би камериерката не е имала имидж на камериерка, имидж на човек? Да не би да е приличала на топка? Мега църввул си, брат.

65

Анонимен

преди 7 години

до 78 Ми да наритат ей така *** и даже може и да я убият с такъв удар и ти кажи че си заслужаваме това отношение и затова да пуснат тоя наритал и убил *** по живо по здраво. К'во ще кажеш? На чужд гръб........ нали знаеш...ей това си ти.

64

Анонимен

преди 7 години

В началото и аз исках да го застрелваме и линч.но сега кат се замисля...ние сами провокираме такова отношение - нямаме имидж като нация, затуй всеки се *** с нас. ПОЛИТИЦИ, СЪДИИ, ПОЛИЦАИ...те ни докараха да ни ритат чужденците.затуй- да го пускат човечеца срещу солидна глоба и това е!

63

Анонимен

преди 7 години

Подобен удар в някое слабо място на главата с твърда обувка би довело до смърт. Вместо да му повдигнат обвинение за опит за убийство, нашите иддиоти съдиите му повдигнали обвинение за лека телесна повреда. За разстрел сте, бе!

62

Анонимен

преди 7 години

Стига се пенявихте ве!Ще плати накрая 500 лв.,понеже не е осъждан и по живо по здраво.

61

Анонимен

преди 7 години

до 73 Прочети статията! То е ясно вече на 100% че няма да го вкарат в затвора защото нашите продажни съдии са определили този удар като нанасяне на лека телесна повреда, а тя според закона у нас води до глоба и най-много до пробация. Затвор ще има само ако е бил преди осъждан при такова обвинение. А знаем, че тоя е с чисто минало. Така че затвор вече е ясно че няма да има за тоя ***.

60

Анонимен

преди 7 години

Никакво извинение не може да оправдае отвратителната ти постъпка.Затвор и тлъсто обезщетение за да ти дойде акъла.

59

Анонимен

преди 7 години

няма да посмеят да го вкарат в затвор , бъдете сигурни в това , а ако някой се беше намесил и да го удари при инцидента щеше да бъде осъден , за съжаление ние нямаме права , ползват ни като хора трето качество , с една дума роби

58

...

преди 7 години

Имаш късмет, че въпросната камериерка има дъщеря, а не син.Ако ритнеш така майка ми, ще те убия, като куче!Смисъл наистина ще умреш.

57

Идиот Рагин

преди 7 години

И ние те мразим, *** мръсен, гаден и противен! Само че, със сигурност вече си си платил за условна присъда на корумпираните и по-големи и теб престъпници, наречени български съдии! За пари, *** шведска, тези така наречени "независими" съдии биха те освободили, дори и ако ритнатата жена беше собствената им майка!

56

!!!

преди 7 години

Как може да ритнеш така жена, то куче не се рита толкова лошо! Такива ножки може да вземеш.... бедна ти е фантазията къде си попаднал! Тука не сме съвсем цивилизована държава... всичко може да се случи....

55

!!!!

преди 7 години

Не очакваме нищо! Нашата съдебна система е толкова жалка, толкова неадекватна, че просто е пбидно за самоте нас, че търпим тая комедия да продължава! Като почнеш от свинята и стигнеш до последния мижав съдия, който пуска убиец на дете на пешеходна пътека срещу някви дребни стотинки! Без да се замисли, че утре може да е неговото дете и тия 1000лв дето ги е взел да не му стигнат и за погребение!

54

Колко сме жалки

преди 7 години

Това е същото, което направи нашия *** в Германия! Разликата е, че ние позволяваме да ни унижават.Нашия "герой" няма да излезе скоро от затвора, а "шведския герой" накрая ще му се извиним, че сме му развалили почивката и кефа! Смешните съдии, да го пуснат да се разхпди малко! Има кой да му раздаде улично правосъдие... поне ще изхарчи едни 10.000 евра за възстановяване! Аз лично бих го е"ал, като жена, сигурен съм, че не съм единствен!