101

боян

преди 6 години

мазна cвиня, има една много полезна поговорка за твоя случай:по-добре да си траеш и да те мислят за ***, отколкото да се обадиш и да разсееш всякакви съмненияОСТАВКА, пoмияр!!!

100

Анонимен

преди 6 години

Интересно Вие за какви имате шведите, аз мога да Ви кажа че те също толкова се възмущават от подобни случай, и въобще в Швеция се гледа с много лошо око над насилието над жени, особенно на работното място, и независимо дали тоя швед ще бъде осъден в България или не тов Швеция ще му се наложи да посещава психолог с години, отделно едва ли ще му е лесно да си намери каквато и да е работа. Едва ли някой швед би бойкотирал нашите курорти за това че един техен сънародник престъпил закона е осъден

99

111111

преди 6 години

Някой знае ли какво разпореди съдът в Несебър относно мярката на шведа?

98

Българка

преди 6 години

Сбъркана пародия на държава: камериерката с висше икономическо образование, останала без работа и чисти тоалетни за 500-600 лв., Рагин - със СПТУ по готварство - т.е. учил за готвач или сервитьор, но някак си станал собственик на хотели, работодател на много по.образовани и кадърни хора! И тоз умник-председател на не знам какво си, че и заместник не можел да си намери!? Това никъде го няма в нормалните страни, никъде! И толкова ***, че вместо да се скрие, той пак ръси простотиите си!

97

Анонимен

преди 6 години

Шведите може да бойкотират да идват в България само като разберат какъв над*пен **** тук ни ръководи туризма и защитава доказани рецидивисти.

96

Анонимен

преди 6 години

Чичак комунист завзел туризма в България, та затова и туризма е на нивото от 1977-*** и мърдане и няма докато такива като този продажник и безхаберник са начело.После хотелиерите ще ми ревът по телевизиите, че нямало качествени кадри, еми няма да има понеже всички сте дърти комунисти или техните отрочета - мутри и престъпници !

95

Дръндер

преди 6 години

Г-н Раги що не ме цунете по пакета, туристическият де!

94

димитър

преди 6 години

Благой Рагин отдавна трябваше да се кротне в родното си Ярлово и да си гледа пенсията, а не да ръси глупости по телевизията! От такива "специалисти" като него туризмът ни е на това дередже! Махни се, бе Рагин, скрий се, бе *** гол! Не те ли е срам, децата ти не се ли срамуват, че имат за баща такова мекотело, как те търпи жена ти, ***?!

93

Мade in Japan

преди 6 години

Браво на г-н Александьр Попов за репликата срещу eвреина рагин, доносника на( мутрите).

92

До автора

преди 6 години

"Защото всяка година държавата отделя милиони от хазната, където са и моите данъци, за да рекламира туризма."Туризма е най-доходоносния отрасъл на България, респективно най-големият вносител на данък в хазната. Ако държавата отделя част от този данък за туристическа реклама, то тогава може да излезе, че част от твоята заплата идва именно от туризма, а данъка който плащаш се връща като другата част от заплатата ти ! PS: Злобата е лош съветник

91

Профи

преди 6 години

ПРОСТАЩИНА + ЦИНИЗЪМ = РАГИНИЗЪМ

90

Анонимен

преди 6 години

Това било "български бизнесмен"; Тази номенклтурна ***, комунистическа *** няма право да се нарича българин. Нека се иницира национална подписка до президента за отнемане българското гражданство на този ***.

89

голю босев

преди 6 години

Хотелите на мутри и крадци, шефа на асоциацията анти българин.

88

Анонимен

преди 6 години

Рагин, когато се случи онова в Берлин, как реагираха българите? Реакцията беше, естествено възмущение, макар че беше дело на един не съвсем българин, но все пак български гражданин. Ако видеото с действието на шведския гражданин се покаже на шведите, как мислите, дали ще ръкопляскат или ще възроптаят срещу постъпката на техния сънародник, дали ще изпитат гордост или срам от действията на съгражданина им? Аз мисля, а има и вече много реакции в полза на второто, така че какъв бойкот сънувате?

87

бг

преди 6 години

На този фосилизиран тоталитарен екскремент мястото му е в музея ,макар че и там ще вони на тъпотия и алчност.

86

Илия

преди 6 години

Много точен коментар г-н Попов.Браво.

85

Ангел

преди 6 години

Рагин ще оставям на ден по 1000 лв в твоя хотел ако всяка вечер ти забивам по един ритник в мутрата!!!!Писах ти вече на фирмения ти Е-майл.Кво се бавиш.Чакам отговор.Айде с една торба пари и метални кубинки ще дойда!!!

84

оле

преди 6 години

Къде е оня продажник от БХК или той реве само в защита на престъпници и *** ? Къде са великите " патриоти " , дето "страдат" за българското ?

83

Аз

преди 6 години

Много хубава статия супер и сега по въпроса. Рагин да плати 50 000 евро на камериерката и да лежи 3 г за опит за убийство, хулигански прояви и там по закона, вместo побойника Ралф за да не обидим шведите.

82

чудо

преди 6 години

В хотелския бранш приходите са огромни а заплатите най ниски в страната!?