8

как се правят пари

преди 7 години

Израелците дават пари на САЩ от там янките плащат на Ердоганя да въоражава ИДИЛ . За пари ,петрол всичко може дори хората да *** в безмислени войни ! Нашият Боко вече го погали баба Меркел за посредник между Турция и брюкселите казаха го официално по новините . Нещата все повече отиват в лай на та !

7

Анонимен

преди 7 години

ЕС ще събира чуждестранен легион да охранява преялите европейци. Които викат имигранти от Третия свят да им вършат черната работа. Или сами ще си вършат черната работа, или ще станат като САЩ - една шарена нация от всичко. Западна Европа е загубена вече.

6

Куку

преди 7 години

Като чета кои били най-застрашените и ми става и тъжно и смешно....

5

Анонимен

преди 7 години

Терора може да бъде победен само с любов, цветя, плюшени мечета и *** концерти. Успех б борбата!

4

Анонимен

преди 7 години

Айде нови данъци и преливане от пусто в празно.Някой въобще вярва ли четози батальон или легион или Бог знае какво там, въобще ще свърши някаква работа освен да взима големи заплати.

3

демократ

преди 7 години

Като се замисля че ревяхте дето комунизма бил мракобеснически строй и започвам да се чудя к'ва е тая демокрация дето иде скоро всички ше имат чипове и ше се знае какво мислят и къде ходят ...май предпочитам стария свят с комунизма и плочиър на битълс разменвни тайно

2

Хахаха

преди 7 години

Това направо нов вид комунизъм, хахаха.Всичко е общо с моето си е мое.

1

к

преди 7 години

Приказки на ес