39

Анонимен

преди 6 години

До *** до 47q 48И как ще стане това? Я обясни малко по конкретно как ще я направиш тази "масова екстрадация"?

38

егати и Тръмпа

преди 6 години

Даде на Саудитска Арабия оръжие за 100 милиарда. Дали няма срещу нас да тръгне това оръжие

37

СТРАЖДАТА

преди 6 години

БРАВО! ПЪРВИЯТ СИЛЕН ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД РЕЙГЪН! ВЪРНА ДОВЕРИЕТО НА СЪЮЗНИЦИТЕ, ВЪОРЪЖИ САУДИ АРАБИЯ ЗА ДА ПАЗИ МИРА В РЕГИОНА. ПОСЕТИ НЕЗАВИСИМА ПАЛЕСТИНА.

36

Анонимен

преди 6 години

До Некъф лудинкубатор за тероризъм е коминтерна

35

Анонимен

преди 6 години

Русия и САЩ трябва да почнат да плащат обезщетения на Еврапа за тълпите бежанци които те предизвикаха с геополитическите си "игрички", като се почне от нахлуването на СССР в Авганистан, та до днес. Ние не сме длъжни да плащаме за хаоса който те създадоха гонейки собствените си интереси в мюсулманските страни. Това е историческата истина и ако някой иска да бъде коректен трябва най-малкото да почне да плаща, а не да бяга по тъча прегръщайки политическата некоректност.

34

Анонимен

преди 6 години

И как спирането на политическата коректност ще предотврати атентатите?Тръмп говори без да мисли, явно.

33

Отговор

преди 6 години

До Burzum 32 Саудитите ще си купят ядрена бомба от Русия.Там са най-добрите бомби.

32

ссдд

преди 6 години

До анонимен 27 ; А бе деби*л ,ти ако найстина неможеш да разбереш разликата между радикализирани ислямисти(терористи) и милиардерите от Саудитска Арабия,по-добре да си пръснеш главата в някоя стена.Е такива ограничени индивиди като тебе ,нон стоп обичат да дават акъли под темите.В случая тръмп е много прав и докато Европа продължи да бъде толерантна към целия фарс който се случва в Европа и да ги бориме с толерантност ,ще ни избиват един по един.Няма как да очакваш обаче русофил да го разбере .

31

Анонимен

преди 6 години

Хайде да се обзаложим, още колко хора ще загинат от откачените муслита, колко атентата ще има? Според мен сега се започва. Муслиман стана кмет на Лондон. Да не мислите, че не злорадства когато хора от неговата религия избиват християни? Злорадства разбира се, още от дете му е набито в тиквата, че да се убиват неверници е нормално, дори задължително. Не вземе ли мерки Мей, Острова е заминал. Уро//дите ще наложат шарият и англичаните ще бягат. Мерки тази *** няма да вземе, личи си. Тогава???

30

Анонимен

преди 6 години

Европа се превръща в САЩ. Трябва да се отделим от тази ***, за да се съхраним.

29

Спартанец

преди 6 години

Александър македонски не си изпълни мисията до край.по време на големият поход трябваше всичко на изток и юг от Елада да бъде изклано до крак...Има мюсулмани има проблем,няма мюсулмани няма проблем..

28

Анонимен

преди 6 години

Прав е Тръмп

27

Анонимен

преди 6 години

Този като го видя или чуя ми се повръща.

26

Циник до 33

преди 6 години

Мен не ме брой!Аз съм - Европа за Европа!Ама съм в малцинство!:-)

25

Анонимен

преди 6 години

В сайта коментират привърженици на "Америка за България" срещу "България за Путин"

24

Burzum

преди 6 години

Вярно да спрем хайде да продадем на Саудитите ядрена бомба....

23

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е прав до последната буква, опитва се да налее акъл в *** евролиберастки кратуни. В крайна сметка майната им, като не слушат, щатите ще намерят начин да се обезопасят, Европа на кладата и точка.

22

Анонимен

преди 6 години

KAZAL GLAVNIQT TERORIST TRYMP MUXAXAXA

21

Анонимен

преди 6 години

Лондон става независима ислямска република. Изгонват Сакскобургите, дето са се преименували на Уиндзор, искат повече права и свободи, собствен ислямски съвет и излизане от Великобритания като Шотландия. Лесно и демократично. Един референдум в Лондон ще реши всичко.

20

Vans

преди 6 години

Тръмп много прозорлив... само преди месец танцуваше в "меката" на терористите - Саудитска Арабия, докато им продаваше оръжие за над 400 милиарда долара...