41

До 9

преди 6 години

Зверства за зверства е нормален ответен удар ако се атакува причинителят на зверства, а не други жертви на зверства!Аз не съм чул за един политик или управник пострадал при тези атентати, напротив все са или деца или други невинни случайни хора оказали се на погрешното място в погрешното време!

40

Каратис

преди 6 години

Народа да тренира карате. В каратето има удар срещи осколки от бомба, всеки каратис го знае.

39

Анонимен

преди 6 години

А бе, терора на спира, а? Ама ние няма да се променяме, ако ще и цунами да дойде да ни отнесе, причината не е в нас, другаде някъде е причината, не в нас, тра-ла-ла...

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Да ти таковам... демонократичното общество . Тинтири -минтири и клишета .

37

Анонимен

преди 6 години

Тони Блеър и демокрацията сееха ветрове ,и то умишлено ,нарочно ,та сега народите от запада да жънат бурите, а сеячите да дават,, лечението,, от тези бури .

36

Анонимен

преди 6 години

Да се реформора съдебмата система. Една добра съдебна система е основата на всяко демократично общество!

35

Анонимен

преди 6 години

Има стара мъдрост:"Винаги идва време,когато тарикатите започват да носят вода на баламите"!В превод-всички приказки и бръщолевения за частна собственост върху средствата за производство,буржоазна и социална демокрация един ден свършват със социална революция и пускане на изобретението на другаря Гилотин в режим на реална експлоатация!Тези неща се знаят не от училите,а знаещите история!И тежко и горко им на тези Кобурготски,Живковци и прочие потомствени номенклатикурни тарикати и хампарцуняни!

34

Анонимен

преди 6 години

Да се посещават спортни заведения-зали,стадиони се иска всеки да е със спортен дух и физически спортно закален в разни хватки и тогава няма да се случват такива изненади защото спорта е за здраве и силен дух както в спорта така и в живота да се посрещнат какви ли не атаки.

33

Анонимен

преди 6 години

Пропуски ли ? Ха ,ха . Никаккви пропуски . Продължение на ,,неопровержимите доказателства ,,на Тони Блеър ,за химическото , бактеорологично и ядрено на Садам Хюсийн . Неопровержими ....

32

ХИПОТЕЗА

преди 6 години

Ако наистина теа Терористи са мюслумани по Религия то означава че един ден биха могли да взривят и в Българивпримерно заради Възродителен Процес 1986 тоест Смяната на Имента на мюслуманите в Бьлгария

31

Няма как

преди 6 години

В Лондон има толкова талибани и диваци, че никой не можа да ги опази. Западна Европа отива на кучето в ....

30

Българина

преди 6 години

Сбърка цяла западна еропа че не забраниха сорош и цру още преди 30г. Това е черешката на мултиидиотщината, особено когато в коктейла има ислям! Забрана на исляма в европа

29

Галин

преди 6 години

Но те няма да победят в нашия град Лондон. Това обяви кметът на Лондон Садик Хан. А Садик ХАСАН със какво вероизповедание е? За един приятел питам?!

28

Анонимен

преди 6 години

Обновена: 4 юни 2017 12:08 | 4 юни 2017 12:00(пише британският "Independent") ама сега в момента ли пишат а ти само копи-пейства както винаги

27

Анонимен

преди 6 години

Докато има Америка и Русия винаги някаде по Света ще има Атентати

26

Анонимен

преди 6 години

Мислят по английски. Един проблем не може да бъде решен по начина по който е създаден. Понякога равновесието е динамично и е трудно да бъдат обосновани неговите параметри.

25

Анонимен

преди 6 години

До 22Какви християни фундаменталисти бълнуваш?! Такива няма от векове, а и в християнството няма призиви към насилие. А това, че всички религии са измишльотини за глупави хора е отделен въпрос. Просто с някои измишльотини може да съжителстваш, с исляма, обаче, не е възможно. Тази античовешка идеология иска да завладее света и призовава към насилие. Това не може да продължава да се толерира. Цивилизацията и достиженията на човечеството са под заплаха, това трябва да се осъзнае.

24

ПРИЗИВ

преди 6 години

Вече не се търпи Исляма .В Целия Свят се избиват като Животни .Вече има Призиви да се забрани Исляма и Мюсюлманите да не стъпват в Европа , Америка и Австралия и Азия .Не е това пътя - Трябва Главния Мюфтия да направи Събор и да се изтрие от Корана една глава която казва че ако убиеш дете , майка или старец ще отидеш в РАЯ .В същата глава се казва че ако се срещнеш с Боец Християнин трябва да го поканиш е дома си и да му дадеш Съпругата си , след това трябва да намериш децата на боеца .

23

Анонимен

преди 6 години

Религията се превърна в Тероризъм а после били вярващи , няма как да стане това , убеден съм че са нешии чужди Проекти

22

Категоричен

преди 6 години

Докато САЩ продават оръжие на Саудитска арабия, ще живеем в страх за НАШИЯ живот и тоя на ДЕЦАТА НИ.Религия: Всички вярващи са ид*ио*ти.