40

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

39

martin

преди 6 години

taka , tiq komentari otdolu polovinata sa na mislene na osmoklasnik, za tema za 6estoklasnik

38

Полу Идиот

преди 6 години

Чувствам се като пълен ***. Плащаме данъци и социални осигуровки за да се обучават децата ни, инвестират се милярд. А най-добрите отиват в чужбина. Кой ще потърси милярдите от западните EU държави и САЩ, затова че ползват нашите деца, без да са инвестирали 20 и повече години в тях.

37

Айде

преди 6 години

Айде ся да обобщя коментарите на зощитниците на сегашната система. Явно много е добре един ученик отивайки в 5-ти клас да не може да чете,пише и смята.Аз предлагам още по-добро решение - направо да ги викат в 5-ти клас.Дотогава да си играят.Пък може направо да им пишат дипломи за основно.То така или иначе разлика няма - все неграмотни завършват.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Децата са в стрес, не разбират материала, много е, поднесен по неподходящ начин..материала като обем, е просто нечовешки!в сайта на мон, за 1-и клас има 7 предмета, обаче в действителност имат 11 !човече запиши си дебело - 11 предмета в 1 клас !?? луда работа!то български не знае, те и на английска азбука го учат ... пълна, тотална катастрофа е образованието - хаос и излишни предмети. раницата му тежи повече от него - хиляди учебници, тетрадки, щуротии...това е безумие!

35

Анонимен

преди 6 години

По света има различни училища, децата учат, но по-силтите са в едни училища, подсладител в други. Други системи дават възможност с по-гъвкав а система, да в едно училище според нуждите си да са на различно ниво примерно по английски. В Англия дават отново персонално на децата домашни, пак според нуждите. Ту е на калпак всичко. Никаква гъвкавост. Нека се дават възможности, но няма как всички да са с еднакъв потенциал, но пък трябва да са грамотни.

34

Анонимен

преди 6 години

Мн отдавна трябваше и трябва да се спре да се бутат децата до 4-ти клас,кой знае,знае..после да се оправят с другите класни и да почнат да затъват..и оцеляват малко,интелектуално и мисловно..това е !

33

О да

преди 6 години

А как да е - да не се повтаря и основното да се дава след 7ми клас и така всичките 'римлянчета' с образование. Хайде стига вече сме ги носили на ръце. Като не иска да се научи да чете и пише ще седи до 17 годишен на чина или да си ходи в катуна.

32

Евроатлантик

преди 6 години

Че то всички чавета трябва да повтарят,че те в 10клас не знаят кой е Левски и Ботев.

31

Анонимен

преди 6 години

Пак с мачкане и подтискане ще се решава неграмотността. Децата имат нужда от подкрепа, когато някой поеме отговорно едно дете, дори и средата вкъщи да не е добра, детето ще има напредък. Но в България образованието е ад с методи от преди 200 г., седни, стани, не се върти..заповеди само. Далеч от креативни методи със забавление да се овладява материала. Децата са в стрес, не разбират материала, много е, поднесен по неподходящ начин. Ако родителите не учат с него вкъщи, детето затъва.

30

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Разбира се, че неграмотниците трябва да повтарят !Иначе се получава куриоз - неграмотен ученик завършва средно образование. не може да пише и чете трудно.

29

Емил Райков

преди 6 години

До Бай Ставри, овчарятНеобразован човечец, криещ се зад прякор, който току-що измислил. Да си учил, за да цъкаш и да изкарваш пари. Поне не си крия името.

28

ф

преди 6 години

ГЕРБ отдавна завладя образователната система.Тъй ,че не очаквайте чудеса. Просто бизнес.

27

д

преди 6 години

А защо да е слаб 2 за БСП ?Пак малоумно заглавие!

26

Анонимен

преди 6 години

фашагите от бсп са поели към твърд курс за кастово деление на хората, още "в зародиш" - на "наши и ваши", "висши и низши", "елитни" и "обикновени", "богати" и "бедни"!фашагите от бсп прокараха навремето и закона за чси, и чл.417 и отпадането на съдебна отговорност за лихвари, раздали необезпечени кредити...изобщо - совите, хич, ама хич не са това, което са...

25

Анонимен

преди 6 години

Оценките на дейността и заплатите на учителите,както и на знанията на учениците трябва да стават чрез публични изпити и събеседвания от изпитни комисии,в които да участват и представители на родителите и обществеността. В "Под игото" Вазов ясно и точно е дал "методиката" за оценка на знанията на учениците,давани от учителите в училищата и "произвеждали" БЪЛГАРИ, а не предатели,престъпници,некадърници и прочие политици!

24

Бай Ставри, овчарят

преди 6 години

Какво е това образование ?Малко ли работа има на къра ?Ще спре интернета, тока, топлата вода някой ден и до там е нашето общество.Как може хиляди хора по офисите да си изкарват хляба натискайки копчета ? Орали ли са, садили ли са, жънали ли са ? Дали и веднъж са заклали и оскубали кокошка ?Не - цъка, цъка на компютъра и после хайде в супермаркета хляб и пържоли и после охка и се оплаква, колко тежък ден изкарал...

23

Тато из Правец

преди 6 години

Не разбрахте ли ,че българските деца ги подготвят за чистачи на WC в обединена Европа ? Образование имаше при мен,а сега образованието е САМО за богати !

22

Анонимен

преди 6 години

В класът на дъщеря ми имаше роми-повтарячи. Беше ад, всички деца се оплакваха, че ги бият и тормозят. Не ми дреме как ще ги спират да напуснат псевдо образовталената система, НО СЪМ ПРОТИВ да ги пращат при нормалните деца които учат и да им пречат. *** *** си прати детето в САЩ да учи, а нашите деца ги пращат при ромите повтарячи

21

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

До sante_dogбайчо, и ти си неграмотен по отношение на пълен член, но коментира ли, драска.