11

чочо

преди 6 години

една от причините да се махна от учителстването е този абсолютно недоносен закон , който е пълна глупост и миена на ръцете на бюрократите- образованието е никакво , а писането е ужасно и безсмислено......

10

кравар

преди 6 години

Ако някоя крава не дава мляко, чорбаджията ме хока, че на съм я хранил и не съм я поил. Даскалите по-горе ли са от мене, че като не учат на нищо децата да не им държат сметка ?

9

Чикън

преди 6 години

В тая държава се работи, не за качество, а за цифри и отчети.По планове и отчети сме нация номер 1 в света.

8

нема проблем

преди 6 години

пишеме на шведите тройки незаслужено и не се разправяме с глупости!

7

е сега

преди 6 години

ясно ли е защо нема кадрии... то да е само заплащането... представям си в няке селско училище,, пълно с римляни даскалицата какви съчинения тр. да пише с кофи мастило...

6

да

преди 6 години

Скоро ще стане като в секса.Който е нормален хетеросексуален е луд .А който учи и има 6 е *** .Това е неомарксизма. Който не е разбрал ще разбере.

5

Анонимен

преди 6 години

Всички тези т.нар. "деца в риск" да бъдат натоварени и закарани в Министерството на образованието, там големите експерти от рода на Кунева да ги правят отличници.

4

Отличник

преди 6 години

До 99Бях отличник. Сега заплатата ми е 6000 + бонуси. В България. Колко е твоята? За тройкаджия ли работиш?

3

Анонимен

преди 6 години

Плащам в ОДЗ допълнително за уроци по английски. За една година "уроци" мушморока знае три животни на английски. Вярно, малък е разсеян е и не очаквам да чете Шекспир в оригинал, но такова "преподаване"...Та, значи ако един ученик е за двойка, основна вина има учителя, че не го е научил на нищо.

2

даскал Пандо

преди 6 години

Не знам как да ви го кажа ...Вие не разбрахте ли,че ония от Брюксел не ни искат грамотни,искат ни прости и готови и на най-черната работа в WC им...

1

Анонимен

преди 6 години

Я им пишете тройки и да ви се махат от главата. Даскарли, разберете най-после,че тия с тройките със сигурност ще станат депутати!