65

Анонимен

преди 6 години

С преминаването към евро, животът ще поскъпне два пъти.

64

Анонимен

преди 6 години

горанчо недоразумение такова кои те сложи на тоя пост

63

Дедо Пенчу

преди 6 години

Колкуту по бързу толкуз по дубре.

62

Дедо ви

преди 6 години

Пита се в задачата : Защо държави с много "по-нисък" жизнен стандарт от България, като Полша и Чехия, хич и не помислят да въвеждат евро. Просто някой пак е видял далавера и почват да ни промиват...

61

Mечо

преди 6 години

Преминаването към евро е добре за бизнеса,туризма,за сигурността на парите на народа.Лошо е за банкери ,ченчаджии,далавераджии и наймного за русофили защото ни отдалечава от руските домогвания!!!

60

Анонимен

преди 6 години

Българите са категорично ЗА еврото. Виж кому.норушките, мафиотски *** ще направят всичко за да попречат на приемането му, щото тогава краденето малко ще се затрудни.

59

Анонимен

преди 6 години

Щом има толкова почитатели на лева (;) да приемем, че НАИСТИНА е така ;), аз предлагам те да си останат със заплати в левове, а останалите, които искат еврото да минат в евро.Разбира се, БНБ вече няма да е длъжна да гарантира фиксираният курс на лева към еврото чрез поддържане на валутни резерви (но нали точно това искат леволюбците ;) и курсът евро-лев ще се определи от пазара, който според леволюбците ще оцени високо "силния" лев :))))))Ще падне смях!

58

карина

преди 6 години

"България е една от малкото страни, които постоянно се опитват да се присъединят към единната валута", казва Горанов.И някакъв извод да си прави от това Горанов ?

57

Анонимен

преди 6 години

естественно банкерите не са съгласни, защо ли ? ами просто ще отпадне необходимоста от подържане на отделни сметки за евро и левове, ще отпаднат и таксите за превалутиране от левове в евро, отделно нема да могат да цакат туристите по морето с допълнителни такси при теглене на пари от банкомат, а да и 80 % от чейджбюрата по морето ще хлопнат кепенци, да не говорим за лихвените проценти по кредитите, а и най-важното допълнителния контрол от ЕЦБ хич не им е по вкуса

56

чети ЕС етикета

преди 6 години

Еврото стабилно ,ама ше е на една оромна цена .В началото ако се докаже че имаме нужда от стимул (както беше в началото на 90 те с МВФ ) съюза ще ни отпусне пари с обещанието да ги върнем двойно .Защо двойно ?Защото дълг не се връща ,той се изплаща, след лихвите ,тоест ще плащаме лихвите . Другото е, че ще станем част от валутния СПАСИТЕЛЕН каламбур Гърция,Испания и тн всеки който се самоопредели като закъсала държава ( БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ ) . А честит ни съюз честито на е ба ване .

55

до Шматка

преди 6 години

какъв жизнен стандарт , виж ги гърците какво направиха - узакис , сиртакис и щракане с пръсти .

54

Анонимен

преди 6 години

не се научихте за толкова годфини, че никой нищо не дава, замо щото сме му симпатични. Всичко е премерено и политически и икономически, и с цел да ни опразни джобовете. герп и дпс източват фондовете - данъкоплатеца плаща, много справедливо, нали гербав ***

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63, нали са управляват твойте бе, евро*ейците дето ги тупат по рамената и им викат "тенкю"

52

Анонимен

преди 6 години

Ако съдя по коментарите на доста от пишещите, то те вярват повече на родното БНБ, на родната прокурватура и родното правосъдие, отколкото на ЕЦБ и европейските правораздавателни и законодателни органи?!?!?Разбира се, това е пълен нонсенс, което показват и всички социологически проучвания, което неминуемо говори за висок брой платени русоблизки, пеффски *** във форума.

51

шматка

преди 6 години

Хайде първо да изпълним условието за жизнения стандарт пък после да слагаме евраци в джобовете

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 46 какъв валутен риск, като сме вързани и сега за еврото. Загубите от брексит трябва да се покриват.. ще отупат брашненият чувал.

49

Анонимен

преди 6 години

поредната крачка към унищожението на българия

48

Анонимен

преди 6 години

Дано по-бързо приемем еврото, иначе загиване!

47

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам само който иска да си обърне парите в евро (както е и сега де), а останалите балъци да си складират лефчетата, които шиши ще им прибере от поредното КТБ, но вече НЕ ГАРАНТИРАНИ от моите евра във ФГДБ.

46

БАЙ БАЙ

преди 6 години

Аве, какви нараствания на цените бълнувате? Сега цените на хранителните стоки са равни и дори по-големи сравнение с други европейски държави!