98

Г>Р

преди 7 години

Страхотни сте от ,,ДНЕС"...

97

Г. П.

преди 7 години

Слава на Путин и руските ни братя!!!!!!!!!!!!!!!!!!

96

Анонимен

преди 7 години

Българите в Белгород протестирати блокирали пътища , срещу побоят нанесен от урките на г-н Антон Киссе и заканите за погроми над българският етнос .Нещичко по въпроса ,,Днес,,? Така и не написахте как беше пребит Антон Киссе . Сигурно в името на ,,демократичната ,,солидарност .

95

гумичка

преди 7 години

Лижеме *** и а СССР-то 112.

94

Анонимен

преди 7 години

До Боби 151..боби, съвсем оплете кошницата... прословутите панцири работят и са проектирни като "последен ешалон" на отбрана и работят на къса дистанция, предимно за борба с ракети.бук-а и триумф-а работят на средна и далечна дистанция. наскоро гледах по един руски неофициален канал, как опитваха да оправдаят това, че с-400 не вижа ни томахавките, ни раптърите. обяснението звучи на пръв поглед логично, но е факт, че не се отрича за наличието на "проблеми" в с-400

93

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 143====================Хубаво нещо са "последните данни", особено когато са от "авторитетен неназован източник", например - обсерватория в Лондон, на чийто адрес се открива месарница, барабар с обсервиращ месар в нея!;)

92

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен143Еии! Да не би отвъд океана са споделили т. т. данни на самолета ,специялно за теб?

91

Анонимен

преди 7 години

"Тази новина нарани чувствата на Иванка и тя ще се оплаче на татко си, ще му направи муцунка и ще тропне с краче. А дъртио рижавец ще пусне нефелен туит."Казах ли ви какво ще стане? Като Ванга съм. Айде четете новината за COVFEFE. Рижльо изтрещя от страх.

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен,,ДА ТИ ПИ.КАЯ НА РАТПТЪРИТЕ.,, ТОВА СА ДУМИ НА СЕНАТОРА МАККЕЙН. ТОЗИ САЩИЯТ ,КОЙТО СЕ СНИМАШЕ С ГЛАВАТАРИТЕ НА ИДИЛ И АБУ БАКР АЛ БАГДАДИ -АГЕНТЪТ НА МОСАД, ШИМОН ЕЛИЪТИ. ТА СЪЩИЯТ МАККЕЙН КАТО ЧУЕ ,РАПТЪР,, ПОЛУЧАВА ТРЕСКА И ИЗПОТЯВАНЕ ЗАРАДИ ХВЪРЛЕНИТЕ И ПОТРОШЕНИ НА ВЯТЪРА ПАРИ .- ПАК НЕГОВИ ДУМИ .

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 145 Ти внимавай с толкова еректирали да не намажеш нещо !

88

Анонимен

преди 7 години

Форумните червено руски онанисти получават дежурната си ерекция като видят в едно изречения Русия и ракети :D :D :D Ако пуснат и снимка на умопомрачителния им самолетоносач Курящий Кузя сигурно ще се гътнат от превъзбуда!

87

Анонимен

преди 7 години

Наистина се казва Николай Отович фон Есен и цял живот верой и правдой е служил на риския император и руския народ. И съвсем не е единствен. Като него са стотици бедни, но получили добро образование жители на дребни, микроскопични западноевропейски кралства и княжества. Друг немец - Ото фон Бисмарк - години наред е работил в Русия и после в Прусия често си е спомнял за охолния и богат живот в Руската Империя.

86

Анонимен

преди 7 години

До Боби 135Как мислиш Сърбите свалиха американския стелт а?=това бяха старите ф-117, които са изтеглени от употреба.по последни данни, теоретично с-400 "виждат" раптора на дистанция под 50 км, което значи, че ракетата му отдавна е стигнала целта.при "класически" дуел , руските самолети печелят!обаче проблема е в това, че такъв дуел на практика няма да се случи, защото концепцията на раптърите е за изпреварващ "невидим" удар от далечна дистанция-"снайперски" изстрел, а не кашишко меле!

85

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Пише над 50 %

84

Анонимен

преди 7 години

Появи се видео с пораженията, нанесени от четирите "Калибр-НК", изстреляни снощи по обекти на Идил, намиращи се източно от Палмира.

83

Анонимен

преди 7 години

КопаториТе на САЩ и те искат да да като тях някой ден :)) Премахнали са уникалната музика съпровождаща всички комунистически пропаганди . Хахаххаха напредък имаме.

82

Анонимен

преди 7 години

Две от ракетите "Калибр-НК" са били изстреляни от дизел-електрическата подводница "Краснодар" от подводно положение. Не се учудвайте! Това е същата дизел-електрическата подводница "Краснодар", която стана причина за оставките на високопоставени адмирали и командири от БМФ на РФ и получи прозвището убиец на адмирали.

81

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 115Македонеца Путин бомби ислямистите яко...."македоница путин бомби..." - до тук съм съгласен"...ислямистите яко" - тук не съм съгласен. де са тия ислямисти, някой виждал ли ги е? и защо да ги бомби, като все едно да окосиш тревата - нали след 3 дни нова ше изникне!клипчета и ефекти - най-вече за вътрешна консумация, че идат избори.а истината е, че пирамидата - "купувай без пари, а после връщай двойно" - отдавна не работи! е те това е глобалната мъка! другото е мъгла за офце

80

Анонимен

преди 7 години

До всяка Авиобаза в Сирия седи момче със сателитен телефон и казва еди кога си излетя еди какъв си самолет и се отправи ....А до всяка новина за безаналоговото рушко оружие седи един троллл с компютър като Боби и пропагандира.

79

До 118

преди 7 години

Кой каквото си може! Ти можеш само да мочъш и това правиш!