63

Потърпевш

преди 7 години

Качваме се група от 6 човека българи и германци на 88 от Терминал 2 заедно с други 3 човека. Докато си перфорирахме билети дискотирахме трябва ли да перфорираме за багаж и кой и от него. През тези една две минути 3 човека се спотайваха до нас,, докато изведнъж се обърнаха към нас за "Контрола" и за нула време изчислиха, че ни глобяват с 120 лв. Негодуванието ни беше огромно, още повече, че тези т.н. контрольори трябваше да са първите които трябваше да ни упътят, вместо да се спотайват !

62

Аз

преди 7 години

До асКато те гледам колко си грамотна, се приготви да лижеш ***, където и да било по света...

61

ас

преди 7 години

Не съм съгласна да им лижеме задниците на чужденците че не знаят. На всякъде в светъ без билет се глобява малко че политиците им се кланят и продават българия тебе също трябваше да те глобят независимо къде ти е колата на една спирка или две

60

Додо

преди 7 години

Щом писаното е от официоза на Германистанския Халифат -Дойче Веле, никой нормален човек не бива да си хаби и секунда от времето и да му обръща каквото и да е внимание, да не говорим пък да го чете!

59

Лили

преди 7 години

До Македонски-бусче-20 места-1 самолет-180!!!Повечеда пиша ли?на 30 минути:)))Хора мислете с тия кратуни-мислете!

58

as

преди 7 години

Да прав си в чужбина шофюра е задължен да ти се усмихва и обеснява къде да слезеш но качил ли си се без билет дири за една спирка никой не те пита дали си чужденец в барселона не съществува да се визиш гратис от т1 за т2 и специално за летището билета струва 5 ? хилади чужденци влизат с нормален билет 2 20? и на летището нне могат да излезнат и са задължени да платът още 5 ? да излезат на никой не им се кланят Ако искаш да знаеш мизерията озлобява хората и обиждайки вс българи си още по зле

57

Bayazitz

преди 7 години

Dolen narod,Dolna darjava

56

Македонски

преди 7 години

До liliНищо не си представямПодадох ти инфо- просто исках да услужа!Няколко пъти съм пътувал с тяхне са пълни, предимно чужденци има.Явно няма информация за този вид връзкаКоментарите са си твои

55

а

преди 7 години

Това не е от днес ! FUNдъкова до сега какво е направила по въроса ? Крайно време е да им развалим купона на FUNдъкова и сие !

54

Жо

преди 7 години

НЕ ЗНАЯ къде на Летище София се продават билети за градския транспорт. Може би на касата за метрото, но не съм сигурен.Друг е въпросът за чужденците. Всеки човек, когато реши да ползва транспорт в чужда държава трябва да провери или попита какъв е реда за таксуване. Не може чужденецът "да се мисли", че таксуването е като в неговата държава. Трябва да пита, преди да се качи. Аз правя така- питам какъв е реда за таксуване, а аз съм човек,посетил 20 европейски държави.

53

lili

преди 7 години

Да-представи си-самолети излитат понякога на 10 минути-и 1 автобусче с 20 места.Ако можеш си го представи-на 30 минути-колко хора се събират нямаш си идея-направо супер-пак е мислено с.......:(А от метрото да Жп и Автогара да коментираме ли???:)

52

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо, само чуят България някои хора се нахвърлят като питбули! Според мен имаме много красива страна, природа, интересна и богата култура и много стойностни, и умни хора! Научете се да се цените и уважавата, защото друг няма да го направи! Простащина е статията ви! Когато има проблем е хубаво да се посочи и реши, а не да се генерелизира и обижда цялата страна! С мен в чужбина са се държали грубо понякога, но не съм седнала да лепя етикети на цял народ по този повод!

51

Вес

преди 7 години

Това е масова практика в тази пародия на държава, както и това да се лъжат чужденците и за цените и за всичко. Тази пародия е с едно от най-гнусните отношения на мизерния народ към чужденците. Никъде по света няма подобна наглост.

50

Времена на рекет

преди 7 години

До Капитан Петко воеводКапитане, не само е за революция, ами е за Френска революция - с гилотина и всичките му екстри, докато не набодем главите на "богоизбраните" на колове на жълтите павета и там да стоят, докато тази мафиотска територия не стане пак една хубава и спокойна държавица...Но, едно ще ви кажа - докато Цв. Цв. ходи всеки месец на инструктаж във ФАЩ, бел ден нЕма да видиме, докато не ни унищожат до крак и предадат територията и богатствата ни на хамерканските евреи...

49

Времена на рекет

преди 7 години

Бай дъ уей, 2-3 километра релса трябва, за да свържат летището с жп релсите на Слатина или пък на Дружба и да се пътува ЦГ - Летището за 10 мин. Ама не им изнася, че проекта е пипкав, а днешните не са строители, те са грабители. К'во им пука, че ще се клатиш 40-60мин. у метрото и допълнително ще натоварваш местния трафик от хора.Това в една Германия, например, няма да го допуснат никога - да обикаляш целия град, вместо да идеш директно в съседния квартал!

48

Капитан Петко воевод

преди 7 години

Случаят е показателен за начина по който се управлява България. "Богоизбрани" за които законите не важат и рая на която да и съдират кожата. С избори очевидно промяна няма как да се случи. Не е ли време за революция?

47

Времена на рекет

преди 7 години

Мда, искам самоковската даскалица да се произнесе по темата!Съвсем на скоро, моя близка от провинцията, каца на летището и заедно с куфара си се качва на метрото на път за централна гара. И там хиените я нападат и я глобяват, че не си е купила и билет за куфара - бяха я глобили, мисля че 40лв. Каза, че не е знаела и никъде не е прочела на спирката, че трябва да си купи и билет за куфара. Какво остава пък за чужденците, дето се чудят къде са попаднали, като ни гледат оправията

46

Македонски

преди 7 години

До liliИма безплатни микробусчета, и в двете посоки, на всеки половин час- виж на сайта на летище София!

45

Циник до 52

преди 7 години

Къф си ти бе чобанино?За такива у р о д и говори човека в статията!При най-близкия ветеринар - да те приспи уби так до лен!

44

до 49

преди 7 години

В провинцията няма контрольори всичко е частно качваш се една усмихната продавачка ти дава билетчето и отпътуваш. Шофьорите не продават билети, а си карат таратайкатa. Такиа случаи има само в голямото гето на галактическия *** Софинистан.