45

Анонимен

преди 6 години

Що за свободно съчинение ни представя "Вашингтон пост"!Нима някакъв си артист Тръмп формулира и прави политиката на САЩ и особено външната?!Тръмп е просто един добре подбран артист,за изпълнение на точно тази роля,написана от куловодите,под тяхната режисура!Предишните артисти, създадоха кулата с глинени крака,нареченаз ЕС,с точно определени функции,и вече просто решиха,че тя си изпълни функциите и сега я изоставят,да стърчи,като някакъв ненужен декор,до пълното си разпадане.Ами,това е,Овци

44

Анонимен

преди 6 години

Само си припомнете коя година Хитлер идва на власт и колко време му беше необходимо за да създаде военна сила почти успяла да завземе СССР. При това Хитлер започва от доса ниско дъно - съсипана германска икономика. Сега .. другари, представете си го същото но умножено с 10 пъти повече реални пари и обединената технологична мощ на цял ЕС.

43

Анонимен

преди 6 години

До юбералес"че германците могат да изградят силна армия, че могат да произведат високотехнологично оръжие" - прехваления им Леопард го видяхме що за стока е. 12 Леопарда собственост на Турция бяха унищожени за 1 месец от аробо-аборигени в Сирия със стар клас противотанкови ракети. А уж беше непробиваем...

42

Анонимен

преди 6 години

До Burzum5-10 години ще са достатъчно за изграждане на европейска армия от която джуджето или наследника му ще трепери в памперси.

41

зад многословието

преди 6 години

Тръмп се оптва да спре арабизацията на Европа... .другото е лай-лай ***...

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38Държавите ще си орежат социалните придобивки веднага след дефинирането и доказването на общ враг като Русия. Това е лесно. Просто ще се използват методите на Путин срещу него.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39:))))) в Италия човече е около 50 пъти по добре отколкото в Рашка :)))))

38

юбералес

преди 6 години

Има ли някой, който да се съмнява, че германците могат да изградят силна армия, че могат да произведат високотехнологично оръжие, че могат да боравят с него професионално? И кой го може по-добре от тях?

37

Анонимен

преди 6 години

До до 29Когато в ЕС са си играели на икономика, руските аборигени са откривали огъня. Не бери грижа ти за икономиката на ЕС.

36

Анонимен

преди 6 години

До 29"Гърция просто ще й опростят дълговете" - това дори Гърците вече не го вярват. Като стане дума за пари - швабата е бетер евреина. "Италия - бедната кризисна Италия има БВП по голям от този на Рашка." - БВП на една страна спрямо друга няма никакво значение, когато става дума за криза. Явно освен "военен тактик" си и "нобелов лауреат" по икономикаИ изобщо схващаш ли че държавите не искат да си режат социалните придобивки или не?

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36ЕС досега разчиташе на САЩ да върши мръсната работа :)) Не си ли го разбрал путинопитеко. Е, ако САЩ не желаят, ЕС има опит с две световни войни и все още снае как се воюва. Особено германците.

34

до 29

преди 6 години

А този подем се случва с безконтролното печатане на евро. Пък финансовата криза *** на вратата. Тогава на политиците, хич няма да им се играе на войници.

33

Анонимен

преди 6 години

До до 27А САЩ снабдяваше СССР с техника, оръжие, метали, суровини, храни ... аре не се отваряй много. Ако не беше САЩ, СССР щеше да говори на германски.

32

до 27

преди 6 години

Като не четеш история, ставаш смешен и жалък! За Германия работеше цяла Еропа, на Източния фронт имаше италиански, унгарски, румънски, испански, белгийски и норвежки войски.

31

Бог

преди 6 години

До Анонимен 30Кажи чедо, какво те притеснява ?

30

Анонимен

преди 6 години

До до 28Обединен военно ЕС нали знаеш колко бързо ще присъедини Украйна и Грузия ? Колкото да щракнеш бързо. Русия какво ще направи ? Ще нападне ЕС ? Китай като я подпука отзади ЕС отпред, Рашка няма да може да каже гък !

29

Анонимен

преди 6 години

Руснаците отдавна са казали, че на всяка агресия срещу тях, отговарят с ядрено оръжия. Хайде, кой е пръв да опита?...Да, но в 21 век единствените проявили агресия са те.Още повече, че никой не е агресивен към тях.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Сама Германия почти завладя Русия." Сама? O, боже!

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Гърция просто ще й опростят дълговете :)) Въпрос на време е и всички го знаем още от началото на гръцката криза. Целта беше да си вкарат икономиката в релси, което е почти постигнато. Италия - бедната кризисна Италия има БВП по голям от този на Рашка. Португалия и Испания излизат от кризата. Европейските кризи при това не са като руските - трицифрени инфлации, обезценяване на рублата и провалено импортозамещение

26

до 28

преди 6 години

Руснаците отдавна са казали, че на всяка агресия срещу тях, отговарят с ядрено оръжия. Хайде, кой е пръв да опита?