29

ля ля

преди 7 години

не мислите вие управниците за хората ей....така ше стане и с Дондуков! направете го еднопосочен бре ора ще стане рай и царския път в другата посока ...

28

от кв Дружба

преди 7 години

Миналата седмица резнаха асфалта на булеварда между двете Дружби. Строен е от другаря Тодор Живков, който всички "демократи" мразите. Асфалтът е дебел около 30 см, под него има чакъл най-малко 30 см, и след това е почвата. Пътят е натоварен от тежкотоварни автомобили, градски транспорт и вече 30 години няма пукнатини. Напукан е само на местата, където е *** асфалта за полагане на комуникации. Защо така господа крадливи гербаджии?

27

Мирослав

преди 7 години

Искат смесен вариант защото така ще продадат паветата! Доказано е, че павираните улици са най-здравите, просто трябва основата под тях да е добра за да няма потъвания. И да се нареди добре разбира се. Иначе за двете години не съм учуден, даже бая изкара. Хвърлят милиони в джобчетата ч, а за пътя стотинки....

26

Анонимен

преди 7 години

Случва се по целия свят. Това не намалява подкрепата за правителството и премиера генерал Борисов, напротив расте. Хората разбират че единствено партия Герб и генерал Борисов могат да спасят България!

25

Анонимен

преди 7 години

Асфалтът на Бойко е с годност две години. И мандатът на Бойко също е с годност две години. Какво съвпадение.

24

Сталин

преди 7 години

Предатели!Гадове!Веднага да бъдат разстреляни!

23

Анонимен

преди 7 години

А руския паметник напука ли се, че да го махат най-после.

22

king_for_a_day

преди 7 години

И да оставят паважа по Дондуков, някой очаква ли, че ще бъде пренареден по-качествено от асфалта?Какви са тези ремонти, при които настилката на две години изглежда, все едно е на двайсет? Какви са тези договори за обществени поръчки, според които не могат да изискат елементарно качество или поне жестоки неустойки след подобни провали?

21

factotum

преди 7 години

Станишев е виновен!

20

M

преди 7 години

Това отдавна не би трябвало да е новина. А това, че е оцелял цели 2 години, си е вече постижение.

19

Анонимен

преди 7 години

Че то много е изкарало това кръстовище. Вижте гордостта на тиквич и партизанската унука лили балдъра, а именно северната тангента. Само за пет месеца е в окаяно състояние. Коловози, пропадания а фугите на мостовете са образец за некадърност. Иначе устите им не можеш да затвориш, особено на оная талпа, уредена и неспособна.

18

Анонимен

преди 7 години

Предостатъчно павирани улици има. Съгласен съм, че и с асфалтирането има сериозни проблеми. Видими са и за кьорав човек особено на Орлов мост. Ама по Борис, който е с павета, хем се дрънкаш непрекъснато, хем пак си има безброй неравенства. А живеещите по Дондуков с това непрекъснато бумтене от паважа? Дали ще им липсва?

17

ХА

преди 7 години

Какво очаквате в "държавата на златките" всчко тук е менте.

16

Бойки строител

преди 7 години

Сега очаквам Бойко Борисов гордо да резне лентичката и на пукнатините на асфалта им. какво ли ще каже? Вижте какви пукнатини се строят при ГЕРБ ли или може ще каже, че ТОЙ е построил пукнатините, знам ли?!

15

Алов

преди 7 години

Боко

14

Joko

преди 7 години

До Ола,Погледнете в Ямбол и на какво приличат автобусите ви от гдаския транспорт !

13

Анонимен

преди 7 години

Такава ще е съдбата не само на Дондуков, но и на недоразумението България

12

Оруел

преди 7 години

Видими резултати!

11

Joko

преди 7 години

"Асфалтът на Руски паметник се напука"...... а на инветитора не му пука !

10

korupcia

преди 7 години

Тези "граждани" са толкова измислени колкото и лудите хомоceкcyалисти от Спаси София които оревават по форумите всяка микродупчица по улиците. Защо се дава ефир на ненормалниците в България а професионалистите изчезнаха?