56

Анонимен

преди 7 години

От ЕС казаха,че дезодорантите и изпражненията на кравите влияели на климата! Докато учените Буш,Клинтън и Обама бяха убедени в това и плащаха,за да се докаже тезата, глупакът Тръмп реши,че кравите са невинни и спря не само тези пари за клат-ик-урците в ЕС и НАТО! Явно някой не е наред с реалността и мисленето...Кой ли е Той?

55

Анонимен

преди 7 години

Всеки българин напуснал родината си е родоотстъпник и никакви икономически или европейски оправдания не го извиняват.Всеки управляващ в България сключил сделка против интереса на българското население е родоотстъпник.Никой не уважава родоотстъпниците.

54

Анонимен

преди 7 години

Националният въпрос на държавите на Балканския полуостров не е проблем появил се от социалистическото минало.

53

morelini

преди 7 години

Европейските лидери го дават много лабаво.Все пак това е съюз от 28 държави нали.Да се укрепът границите,да се направи армия на Е.С. и колкото по далече са тези 3ма ръководители от Съюза толкова по добре.Ердоган в Анадола,Тръмп зад океана и това е...къде се мешат навсякъде.Трябват на върхът на Европа да има млади и амбициозни хора а не тези пенсионери....

52

Анонимен

преди 7 години

Еврогейския съюз на международно организираните престъпници и терористи е в паника-продължава да оплюва законно избрания президент на САЩ,почти официално организира и проведе неуспешен опит за държавен преврат срещу законноизбрания президент на Турция,от самото си създаване е по принцип против Путин...Прави цветни революции и "майдани",въвежда санкции и ограничения- и в резултат- керванът си върви,а *** кучета и *** си лаят!Най-еврогейската ценност е лаенето-друго не можем!

51

Анонимен

преди 7 години

Точно така. Бягството на младите започна след падането на един фалшив режим. Хората се огледаха и видяха, колко назад са и колко неща им липсват. Но това е проблем даже и на държави без бивш комунистически режим. Нормално е всичко хора не са еднакви. Няой са по развити , някой се чувстват по добре в други държави, трети търсят повече материално ... съвсем нормален процес.

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55Напълно съм съгласен с Вас, но всичко това стана защото България беше отклонена от естественото си развитие за 45 години.

49

Наблюдател

преди 7 години

Това което се набива на очи и направо ще ги извади, е демонстрираната слабост на ЕС лидерите! Същите не разчитат на Съюза и неговите възможности, а чакат благоволението на споменатите САЩ, Турция и Русия..... ЕС лидери?! Нищо по-смешно и жалко! Декларация след декларация но както пише в Евангелието: "По делата им ще ги познаете!"

48

Анонимен

преди 7 години

В Русия е помия до шия.

47

Анонимен

преди 7 години

До 51:Много историци докосват един болен мазол на нашата нация-някои дори твърдят, че няма българска нация, а в най-добрия случай тя е незряла.Важна част от определението за нация е всички членове да признават принадлежността на другите към нея.Въпросът за ромите и мюсюлманите е болезнен, на този фон се случи най-лошото-обезкърви се нацията откъм млади българи.Няма по-сериозна криза за българската нация в новата история от лишаването и от младото поколение българи.

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49Защото най-вероятно е гладно.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 47"В Москва задържаха 10-годишно момче за рецитиране на "Хамлет".----------Видиото към тази публикация показва безрасъдното насилие на руската полиция даже към едно беззащитно дете.

44

ПетърВелики

преди 7 години

Е ба ти поръчковата статия :D

43

Анонимен

преди 7 години

От както царува САЩ, няма голяма война ! Тея войни при ***, не ме вълнуват. Имат ресурс и белите им го вземат за технологии и развитие. Нищо лошо не сме видели от САЩ и Европа . Напротив по-Добър живот и нови технилогии, възможност за пътуване и работа .От това по-Добро не е имало на света. Ако е имало някой да посочи Кога и Къде.

42

Анонимен

преди 7 години

Ако ЕС се разпадне и дойдат комунистите на власт пак, не 60 хиляди на година, а по 200 хиляди ще напускат. Това ви го казвам като млад човек, който иска бъдеще.

41

Анонимен

преди 7 години

До #46Защото проси.

40

Доктор Сър Пичук

преди 7 години

Да живее САЩ, еврейския съюз, долу русия, путин и комунизма...

39

Анонимен

преди 7 години

В Москва задържаха 10-годишно момче за рецитиране на "Хамлет".

38

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ 42Моля те не предизвиквай съдбата. Бъди смирен.

37

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Анонимен"В Русия е немотия до шия"...---------------------------------------------------------------------------------... - а когато тинята им стигне до брадата... - Путин се провиква - "горе главата"...