112

Анонимен

преди 7 години

Тръмп бил бизнесмен, а не политик... А Хилари пък никога не е била мениджър, камо ли да е държавен секретар. На един политик не му трябват никакви качества, освен да говори много без да казва нещо конкретно. На бизнесмена му трябват качествата да бъде менажер, да ръководи, да взема решения на базата на налична информация... Кога Хилъри, Клинтън или който и да е друг от последните американски президенти са можели да се научат да правят това? А Тръм ще се научи да лъже по - добре и от Килъри.

111

анонимен

преди 7 години

До АнонименКАКВО ДОСТОИНСТВО КОГАТО СЕГА КАТО ЧЛЕН НА НАТО Т Е --КОЛОНИЯ ЩЕ ЧАКА ДА МУ СИПЯТ В ПАНИЧКАТА КАКТО СМЕ И НИЕ КАКВОТО НИ ДАДАТ И ЗАПОВЯДАТ ТОВА Е ЖАЛКО ЧЕ РАДЕВ НЕ ПОСТАВЯ ДИРЕКТНО ВЪПРОСА ЗА ПОЛЗАТА КАТО СМЕ И НИЕ В КОЛОНИАЛНА ЗАВИСИМОСТ ОТ ТЕЗИ КОИТО НИ БОМБАНДИРАХА 1944 А СЕГА СОФИЯНЦИ МУ ИЗДИГНАХА ПАМЕТНИК ПОЗОР ПОЗОР

110

АTAKICT

преди 7 години

До АнонименНЕДЕИ ДА СИ ТОЛКОВА СИГУРЕН----ЗА СЕГА Е УСВОИЛ12 000 000 000 И ТО ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМА ОЩЕ ДО 2022---САМОЛЕТИ ЩЕ КУПУВА ;КРАИЦЕРИ И ДР ПУШКАЛА НА СТОИНОСТ--17 000 000 000

109

Шаран-БГ

преди 7 години

Тъкмо цапнах две ракии и ми се изясни цялата световна политика..... САЩ когото въоръжават, ако не им играе по свирката, после го"демократизират"--- особено ако има много,много, ама много нефт...... Който е жив , ще гледа !

108

А бе

преди 7 години

Какво ни баламосват тия!?Веригата "господар-слуга" е следната:Израел-САЩ-СА!Как СА ще направи нещо без разрешението на шефовете?????

107

Анонимен

преди 7 години

до 153 Именно- че Тръмп е бизнесмен, а не обигран политик, затова цял свят научи за сделката му със Саудитска Арабия за оръжие за 100 милиарда долара и той не го крие. Ако беше Политик, знаейки че СА са главния спонсор на ИД , нямаше да се разчуе изобщо за тази сделка. Щеше просто да се чуе само за една визита на американски президент в СА за 1 ден и толкова. Отшъл да му гледа камилите примерно ще кажат от пресаташето.

106

Анонимен

преди 7 години

Говедарските анализи пак пращят от прoстотии... Кой знае откъде ги е преписвала пак. Дойче Веле?

105

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е киорпоративен бизнесмен от най -- висш клас. Напрактика в момента за първи път от няколко дсетилетия САЩ имат ИСТИНСКА политика. В момента се опитват всяко изказване на администрацията на Тръмп да го изкарат изтичане на информация, а при Хилъри нямаше как - всичко беше лъжа. Или дезинформация. Както искаш, така го наричай. Тръмп нарича нещата с истинските им имена, с изключение на случаите, когато се изхвърля. А като се има впревдид, че е президент на САЩ, рядко казаното е изхвърляне.

104

Анонимен

преди 7 години

Това е много глупава анти тръмп пропаганда. СА ВИНАГИ е спонсорирала радикалния ислямизъм навсякъде по света. Чак сега на евроориентираните "демократи" взе да имправи впе3чатление. Тръм отиде да сключи сделка и го направи блестящо. Оръжъжейна сделка от такъв мащаб би променила много в региона, но за щастие саудитците не са войници. Те са само кукловоди. От цялата ситуация никой не губи или пеели, освен малките слаби държавици около Саудитска Арабия.

103

extremist

преди 7 години

До Анонимен 149 : Българина е яко оглупял. ..коментарите са под всякаква критика...- ТОЧНО ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА И ТИ СИ ПРЯКО ДОКАЗАТЕЛСТВО. СПЕЦИАЛНО ТВОЯ КОМЕНТАР Е ПРИМЕР ЗА "НОВОПИЗЛЮПЕН ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПЛУ*ЖЕ*К С ТЕНДЕНЦИЯ ДА СТАНЕ ПОЛУ*ПРИ*МАТ.

102

Андрешко

преди 7 години

До #144 Атакист. Тръмп не само избута президента на Ч. Гора,но вероятно му е промърморил: Не ми се мотай в краката...

101

Анонимен

преди 7 години

Яко глупава статия, но коментарите са под всякаква критика. Българина е яко оглупял.

100

Анонимен

преди 7 години

от 147 САЩ спонсорират арабите да убиват невинни европейци в Европа чрез атентати. САЩ убиват невинни хора в близкия изток, но САЩ не е нападнат от тези араби...как да ги нападнат- нали ги спонсорират!

99

Анонимен

преди 7 години

до 145Мислиш ли че не знаят? Даже и 5 годишните деца знаят че САЩ са спонсора на ИД.

98

АТАКИСТ

преди 7 години

до 143 Това избутване има допирни точки като аналог- спомням си как Тиквата шляпкаше зад вратлето Плевнелиев и оня се хилеше като инфантил вечерта на пресконференцията, когато стана президент от това пошляпкване . Но все пак това е нищо всравнение, това че на среща на НАТО президента на САЩ избутва президент на друга държава, сякаш оня е някакъв маннгал на улицата който му се пречи на пътя! Такова унижение...и черногорския президент даже се ухили след това- като Плевнелиев!

97

Анонимен

преди 7 години

Аллоуу...Черногорският президент впрочем има ли поне малко достокйнство или народа му? Защо няма ответни реакции за тази срамна нагла постъпка от Доналд Тръмп?

96

Анонимен

преди 7 години

Бай Дончо, ако беше на мястото на Черногорския Президент.... Владимир, дали щеше да го избуташ че да застанеш пред него за снимки?Бай Дончо, тази твоя реакция показва, че си не само елементарно пррост, но и няма нищо човечно у теб!

95

Умен

преди 7 години

"Ние следваме същите разсъждения, но ги прилагаме по изтънчен начин". Тоест *** глави, но с много наточени инструменти и при пълно спазване на санитарно-хигиенните норми.

94

Анонимен

преди 7 години

Цяла Европа наямрази Тръмп. Ще последва ли съдбата на Кенеди?

93

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах само филипинците какво отказаха на САЩ?