35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37A kade e donostnika na Putin AHMED DOGAN aga zashto ot 2 godini ne mu se chuva glasa

34

Анонимен

преди 7 години

Местан е достоен за министър на МВнР! Ще се справи в пъти по-добре от Захариева. Тя оправи правосъдието, та сега и външната политика ще цъфне и върже с нея, голямата специалистка, всички министерства ще обиколи, пеперудка.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37E I toy e turchin i razbira se che shte govori i na turski

32

Анонимен

преди 7 години

#31: "Отговорните","български" институции,да вземат да изискат от телевизия СКАТ,клипа,на който турският агент Местан в присъствието на турският консул в Бургас,в някакво делиорманско село,говори пред местното население,САМО,БЕЗ ПРЕВОД,НА ТУРСКИ ЕЗИК!!!Пита се в задачата,дали нещо такова би могло да стане в "република"(вече султанат),Пуйка?Ама в територията,бивша България,това си става ежедневно и "хептен"(без превод на български) ненаказуемо,от когото и да е ги***уурин!

31

Анонимен

преди 7 години

Турците са доказани овчари. 500 години пазеха и развъждаха стадото. Откакто ни оставиха нац.катастрофа след нац.катастрофа.Та и местанката, така. Обадил му се е инстинкта на загрижен стопанин.

30

тъжен факт за Радев

преди 7 години

Има ли пилот в самолета ?

29

Гюнтер

преди 7 години

Мисля че само един поглед кои са скимтящите,и ти става ясно зя кво иде реч!

28

ами

преди 7 години

Изпълзя гнидата!!!

27

бкп

преди 7 години

Тоз пък кой го пита, я пътя за Анадола!!!

26

Анонимен

преди 7 години

Жалко, че отговорните български институции не могат да дадат никакъв достоен отговор. Но всъщност кой очаква нещо по - различно от днешния ни президент и премиер ? Нека напомним и безспорния исторически факт, че българската азбука и писменост се пренася първо в Киев и района на днешна Украйна. Така че каквото и да твърдят от Москва истината е, че те са получили нашата писменост посредство днешна Украйна, чиято територия анексират и присвояват и чиято държава искат да подчинят и обезличат.

25

абе

преди 7 години

Как се казваше оня филм дето бъчваря искаше да обръсне ходжата щот лъже

24

агент Павел

преди 7 години

Я трайте бе!

23

Paralax

преди 7 години

Всеки който е настъпил България е паднал. Така че Путин сам си подписва уволнението.

22

Анонимен

преди 7 години

Айдеееее, и козльо се събуди. Удобен случай да се направи на патриот, да наплюе Путин. Защо да го плюе, да мублагодари, че не изпепели Турцията, защото нямаше да има кой и един лев да му даде. И той като онази бабичка, която като горяла кладата на Ян Хус дошла и хвърлила в огъня 2-3 клечки. Ян Хус казал само, свещенна простота. Много гнус се навъди в нашето политическо пространство. До кога ще търпи този народ не знам. Ако се надигне един ден, първо този мазньо трябва да се обеси.

21

Анонимен

преди 7 години

страшно е, ако писмеността в БГ дойде от Босфора, на Путин да не му берем грижата как пише и откъде са му буквите. Негова си работа.

20

Guzel Gukce

преди 7 години

Ko, ko kaza? ;)

19

Анонимен

преди 7 години

"Ердоган да си прибира пудела Местан.Нахалник.Българите не го искаме в България той се навира по медийте.Ориенталско натрапване.Вън,вън,вън."Когато Путин си прибере Сидера, Каракачана, Джамбаза...тогавааа:-) :-) :-)

18

Анонимен

преди 7 години

"Първо нека Ердоган и турския посланник да се извинят за намесата във вътрешните ни работи вчера, които бяха насочени пряко срещу държавната сигурност на България."Патриотчеееееее, когато защитниците УЖ на българското, Джамбаза, Сидера, Каракачана се обадят на Путин и му кажат Извини се бе, извини се бееее:-) :-) :-) :-) тогава Щот един турчин защитава по добре от тях българското...

17

Анонимен

преди 7 години

Гумен Гадеф реди гаф след гаф. След нелепиците които изсрича срещу Ердоган, забравяйки, че с Путин са първи дружки се оказа в небрано лозе след като малко след това двамата се срещнаха.Сега мълчи като мушната гайда.Също мълчеше и за "хитлеристите" в редиците на обединените хумористи.Абе, има ли пилот в самолета?

16

Анонимен

преди 7 години

А от ПАТРИТЧЕТАТА що не изленаха да кажат на Путин ИЗВИНИ СЕ БЕ :-) :-) :-) :-) :-) :-) Дори и Местан излена и каза нещо...Местан е по голям защитник на българското от ония...П о м и я р и